Stolet Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Pa,vredi to nabaviti,pa chak i platiti,bend je bash vredan toga...Zasluzhili su,odlichno sviraju...Ruski ug keva Quote
Hamsun Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Pa,vredi to nabaviti,pa chak i platiti,bend je bash vredan toga...Zasluzhili su,odlichno sviraju...Ruski ug keva Ima par dobrih obrada... dok je par njih Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 "Стары былины. Славянские вечера" je sav skinut s muzike za meditaciju, i to koja cak nije ni slavenska A ni Отец Сергий nije vise sto je bio Basista rules (ex Chrystall Abyss) - na zadnjem koncertu je pola publike pobio kazetama koje je bacao sa scene. Jedna se slucajna posjetiteljka zalila na prijelom nosa... Rossomahaar i Ambehr su jedine dvije stvarno dobre moskovske grupe Quote
Stolet Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Hehehe,jadna zhena,hah...Muzika za meditaciju???!!!E to je neshto novo u BM-u... Quote
Ora Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Sta fali sto su obrade, zvuce vrlo dobro. Meni je najzanimljivija njihova verzija Immortala. (naravno da je u pitanju BMR, koja bi druga ) Imam sve pomenuto, pa ako nekome treba... Quote
liMa neBa! XD Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 odlican band, najjace pesn velesa ! Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Uzas! Prosle subote smo ih cekali 2 i po sata (nastupali su 4 grupe posljije nas i sve smo to morali slusati, ukljucujuci lose skinuti Mayhem mijesani sa veselim rokom ili (regijem?)) i na kraju prilazi nam Sergej iz Crystall Abyssa i pita: Sto stojite tu ka budale? Ashena nece biti jer su prije 20 minuta istjerali vokalistu Quote
Stolet Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Hhahahahahaha,jbt,dokle tje skidati taj Mayhem?U pm,svaka pesma je obradjena vetj 1000 puta Hahah,zajebancije,iznenadna odluka,ha? Quote
ba+a. Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Slusao sam samo obrade,mrzi me da preslusavam takve bendove,ima ih pun kurac. Znaci one obrade su ocajne,prvenstveno mislim na vokal,dobro je sto su ga izbacili. Quote
Vukica Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Obrade su sasvim ok, jedino na Deathcrush-u vokal malo iritira...ostalo je dobro... Samo sto nisu bas morali da stavljaju iste obrade i na Pesn' Mertvih i na In Accomplice Suffering... Inace, izas'o im je novi album ove godine - Prichaschnie Ognem. Quote
The Watchtower Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Imam sve albume i preslushao sam pre nekoliko dana ovaj novi i ukus je da je album golo govno! Meni se uopshte ne svidja,vokal nekako chudan,nisu toliko melodichni...Pesn Velesa ZAKON!!!!!!! Quote
Vukica Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Mh. Meni se svidja...posebno Djavolitsa i Voznesenie Rogatogo Knyaza na tron. Ali ipak, po meni je Pesn' Mertvih neprevazidjen... Quote
The Watchtower Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Meni novi nema atmosferu kakvu su imali Pesnovi! Quote
Шöне Мики Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) Meni novi nema atmosferu kakvu su imali Pesnovi! Istina ziva,novi album je po meni jako losh...... Vokal je neopevano sranje,uopste se ne slaze uz muziku,koja je takodje jako losha,i ispod standarda koje su sebi postavili Ashen Light.... Pes'n Velesa Rules! Edited April 22, 2005 by SlavoniC Quote
The Watchtower Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Istina ziva,novi album je po meni jako losh...... Vokal je neopevano sranje,uopste se ne slaze uz muziku,koja je takodje jako losha,i ispod standarda koje su sebi postavili Ashen Light.... Pes'n Velesa Rules! Taj fazon!!!!!!! Quote
Angel Of Death Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 (edited) Slusala jedan album, i dopali su mi se... A Lord Belial... Ili kako se pise... I oni su Rusi? Edited April 27, 2005 by Angel Of Death Quote
Valkyra Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Nema do Pesn Velesa. Ostalo nije vrijedno spomena. Krljav zvuk na tragu Slavlanda. Quote
Rain delay Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Ponovo slusam Pesn Velesa... Posle skoro 2 godine... Quote
Angelystor Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Potpisujem! Jedan od najboljih BM albuma koje sam slushao u poslednje vreme..kako dobre klavijature Slushah isto onaj album iz 2003e sa obradama..ql je.. Quote
Misantrophil Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 e jbg ja jos nisam nabavio pesn velesa ali zato imam ovaj zadnji koji je neopisivo sranje Quote
WaRRi0R0bL Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 pesn velesa zakon! najjache su prwe 4 pesme izuzew intro-a Quote
Novaliis Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Imam sve albume,dobri su,ali najvise slusam one ambjentale-slovenske vecere ili kako vec. Quote
Recommended Posts