WaRRi0R0bL Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 i ja wolim ambijentale klawijature im dobro rade Quote
Novaliis Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 A tek bubanj..i zvuci sume..prava pagan atmosfera. Quote
WaRRi0R0bL Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 uprawo tako uskoro cu uzeti preotale albume da chujem, ali Pesn Velesa je zakon Quote
Sandra Laureano Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Imam sve albume,dobri su,ali najvise slusam one ambjentale-slovenske vecere ili kako vec. To im je najjaci!!! Quote
Sandra Laureano Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 e jbg ja jos nisam nabavio pesn velesa ali zato imam ovaj zadnji koji je neopisivo sranje Pa sto oces kad im je sastav potpuno nov Quote
Misantrophil Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 znam nema nijednog bivseg clana Quote
Novaliis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 znam nema nijednog bivseg clana E vidis,to nisam znao..imaju li oni kakav spot,ili koncert? Quote
Hammy Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 preodličan folk/black metal bend...to sa bivšim članovima mi je smeče. gledala sam koncert s novim članovima i odvratni su..čak nisu imali bubnjara Quote
Novaliis Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 preodličan folk/black metal bend...to sa bivšim članovima mi je smeče. gledala sam koncert s novim članovima i odvratni su..čak nisu imali bubnjara A bubanj im je najjaci element. Quote
Gothic_Soul Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Jeste'l culi Lesnaja Carevna i Ulica Ros . Drug koji je polu belorus polu Srbin doneo mi je ove pesme . Mislim da su odlicne . Quote
Novaliis Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Pa to ti je sa pesn velesa albuma..nije lose. Ros mi je bolja..u prvoj su mi klavijature suvise glasne,ali u globalu nije lose.. Quote
Sandra Laureano Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 preodličan folk/black metal bend...to sa bivšim članovima mi je smeče. gledala sam koncert s novim članovima i odvratni su..čak nisu imali bubnjara ja im idem na koncerte kao minimum zadnje tri godine i nijednom nisu bili bez bubnjara O cemu to pricas zenska glavo??? Quote
Novaliis Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Cini se da je doslo do nekakvog nesporazuma. Dodjavola.. Quote
MEDIEVAL Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 odlican bend! pesn' velesa je zakon,odavno nisam cuo ovako dobar album Quote
VANDALICUM Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Bend je odlican. Pesn velesa je sigurno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) pagan metal album Quote
Svaroggh Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Upoznao sam Vsegarda, bivsheg basistu i pevacha ovog fenomenalnog benda, poklonio mi je Stary Biliby/Slavenskie Vechera album, a ja sam njemu za uzvrat, uz gostoprimsvo, poklonio svoja dva albuma, koja je voma dobro ocenio... (; Inache, Ashen Light, ili ranije Pepelny Svet, su mi omiljen bend! Pesni Mertvych/Zov T´my mi je omiljen album dotichnog benda, no u klasi sa njim je i PEsn Velesa! Novi album, Prichashenie Ognem mi se jako svidja, iako sam josh u fazi istrazhivanja pozitivnih, kao i negativnih strana albuma... Inache, bend koji su ofirmili bivshi chlano Ashen Lighta, Atra Mustum, je takodje odlichan... Слава! Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Слава! Чуо сам се са Алексом, јединим оригиналним чланом Ashen Light-а, па сам га питао да ли планирају неке свирке у скорије време, но добио сам негативан одговор, пошто је, како каже, бенд још на "On Hold"-у! Ја се искрено надам да ће ускоро доћи и у Србију и да ће овде одржати коју свирку! То би било феноменално! Слава! Quote
Novaliis Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 to bi bilo strava..znaci sad ne rade nista? Cak ni nov materijal? Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 (edited) За сада не, што ми је мало чудно, јер је традиција да сваке године издају албум! Искрено се надам њиховом концерту... Могли би да доведу и Батерфлај Темпл са собом... То би било супер... Edited May 18, 2006 by Shadowdream Quote
militant Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Isto neki kao pagan black, nista posebno. Imam valjda izdanje Wheel Of Chernobog il' tako nesto... Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Батерфлај Темпле je руски паган метал, али га ја не бих сврставао у блек... Они су чисти паган метал! Последња три албума су им феноменална, поготово Время Мары! Батерфлај Темпл има 3 вокала, мушки скрим, феноменални класични, руски баритонски глас, понегде и женски чист вокал! Клавијатуре су феноменалне, јако су мелодични и инспиративни; музика јако подиже морал, бар на последњем албуму! Имам неколико живих снимака овог бенда и одлични су уживо, колико и у студију! Слава! Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Pa evo sad sam vaskrsao njihovu temu,mogao si to i tamo da napises Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Хе, хе... Сада сам и тамо написао, нисам ни сконтао да си је васкрсао када сам овде писао... Quote
Ni! Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Jedan od omiljenih mi bendova... "Pesn' Velesa" je genijalan, nema loshe pjesme. Quote
Recommended Posts