Glasnik Smrti Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 (edited) Javi se coveku na ovaj mail: [email protected] A mogao bi Splicanin da kazes i koliko imas godina...Moj blizak drugar bio je u Splitu ovog leta i kaze da se sjajno proveo i da je izuzetno primljen od strane domacina.Pozdrav... e hvala puno! pa ovo lito san ti ja na brodu bio.. imam 22 god. a koji je to bija tu? da nije onaj šta mu cura tu živi? znam da je on iz beograda mislim, malo čudna veza na tako daleko al jebi ga.. samo njega nisam imao prilike upoznat još, curu mu znam.. ako je to taj uopče Edited September 10, 2008 by Glasnik Smrti Quote
RNA Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Превидео сам далматинско писаније. Њто, гос'н мржња ти је дао контакт човека који има ту плочу. За сада је он једини који је има овде уопште. Видео сам је прошле недеље, у одличном је стању (барем омот). Quote
Mr.Hate Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Превидео сам далматинско писаније. Њто, гос'н мржња ти је дао контакт човека који има ту плочу. За сада је он једини који је има овде уопште. Видео сам је прошле недеље, у одличном је стању (барем омот). Imam je i ja,ima i Zaki al nisu na prodaju.To se vuce ljudima po podrumima i tavanima a ne slusaju ih uopste,skupljaju prasinu. Quote
RNA Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Мислио сам да је једини који је има на продају. Имам је и ја код куће и такође није на продају. Quote
Glasnik Smrti Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 čuo sam se sa čivjekom.. još je ima i ima dosta drugih zanimljivih ploča... hvala na pomoči! jučer sam bio u sarajevu i priča s jednim starijim likom koji je imao "bez milosti" ploču al je je da prijatelju... ipak ih ne prodaju svi heh al jebi ga zakasnio Quote
RNA Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Има, има... има Црну Удовицу за 120 и Легију за 100 евра, али ја у животу не бих дао те паре за било коју плочу. Quote
Glasnik Smrti Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 a za bombarder i bi.... al ostalo ne Quote
dr.lecter Posted September 15, 2008 Author Report Posted September 15, 2008 (edited) e hvala puno! pa ovo lito san ti ja na brodu bio.. imam 22 god. a koji je to bija tu? da nije onaj šta mu cura tu živi? znam da je on iz beograda mislim, malo čudna veza na tako daleko al jebi ga.. samo njega nisam imao prilike upoznat još, curu mu znam.. ako je to taj uopče 22 god.??? Pih,sve mularija po forumima Mislim da znam ko je iza imena "Glasnik Smrti".To je sa Hrvatskog Defender-a "Berzerker" on je "tamo mali od palube" jesam u pravu??? Promjeni ime jer je ovde bilo najmanje 5 Glasnika Smrti i svi su promjenili ime ili izvrsili samoubistvo na kraju Inace nemoj da kupujes ove ploce po ovim cijenama,jednostavno sa muzickog gledista ne vrijede ni 10€. Vidio sam prije 2 dana na njemackom SB fest da jedan jacih dilera "Kruki" prodaje Pergament za samo 30€,Pomoranca i Gordi za 15€. Jebem mu sve kako moze biti skuplje vani nego tamo dje to izdato? Sto bi Bosko/RNA rekao - lihvari i zelenasi Pazi molim te Legija za 100€,pa muzika je za buvljaka od 2€ u vrh glave Edited September 15, 2008 by dr.lecter Quote
RNA Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Па, добро сад, није баш да је Легија 2 евра по квалитету, али преко 10 никако. Уосталом, то нико ни не купује зато што је музика добра, него само зато што је ретко. Кажем ја, заситило се тржиште. Сви које наша некадашња сцена занима су набавили своје примерке, тако да нема више потражње и природно је да цене падају. Quote
dudi Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Jebi ga kako kome ... ti mislis da ne vredi vise od par evrica a neko daje koliko to njemu vredi. Dok Kole npr na ebayu prodao DR steel plocu nekome za 300 $ sto je preterana cena al eto neko opet kupi pa sta. Quote
RNA Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Некад људи даји онолико колико им се тражи, јер другде не могу да нађу. То и јесте суштина чињенице да је нека ствар реткост. Quote
Alexandra_ Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Некад људи даји онолико колико им се тражи, јер другде не могу да нађу. То и јесте суштина чињенице да је нека ствар реткост. jel ovo P.O. Box Pergamenta ili berza ...retkost... elem, da najavim 21 / 11/ 2008. u 66, novosadskoj..bice neke svirke... pisacemo se jos... A. Quote
Zaki Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Alexandra_ postovi su ti dosta nerazumljivi. Posebno ovaj poslednji. O kakvoj je svirci rec? Predpostavljam da ce biti u klubu Route 66? Ajd malo pojasni... Quote
Alexandra_ Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Z, ja nisam PR manager benda, samo sam nacula (doduse iz prve ruke)...hhhhahha !!!!!!! 21-Nov-08 ruta 66 pregament postavka sve sa trbokljunom..., tribute to ZZ top.... kao sto rekoh, pisacu jos... A. Quote
RNA Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Не мораш још, само једном за промену напиши све разговетно, како треба. Знаш, нико није дошао на овај форум да учи дешифровање. Quote
Alexandra_ Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Не мораш још, само једном за промену напиши све разговетно, како треба. Знаш, нико није дошао на овај форум да учи дешифровање. ti mi reci sta moram RNA, please... Quote
RNA Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Па, ево, на пример, претпостављам да већина људи овде не зна ко је тај твој Трбокљун, укључујући и мене. Не познају сви лично чланове бенда. Онда, не познају сви Нови Сад да аутоматски знају шта је ког врага 66. А све се то да лепо обајснити у 2 минута додатног куцања једним прстом. Ако користиш више од једног, време се драматично скраћује. Quote
Alexandra_ Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 21-Nov-08, pevace Slog= trbokljun...on je jedini perfektan na engleskom !!!! a za objavu imena vokala Pergamenta, stavili su mi zabranu objavljivanja, kanda brbljam/tipkam previse... so, relax... A. Quote
Sale B.C. Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 evo kaže mi šlog da tri stara člana (računajući i njega) i dva nova 21. nov sviraju ac/dc tribute Quote
Alexandra_ Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Ako je Slog reko, onda more biti tako...pozdravljam gospodina, ovim putem... A. Quote
dudi Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 evo kaže mi šlog da tri stara člana (računajući i njega) i dva nova 21. nov sviraju ac/dc tribute samo sto to nema nikakve veze sa pergamentom Quote
Alexandra_ Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 sve je ok, dud...ne i nema veze sa Pergament-om Quote
Mr.Hate Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Zesca naucna fantastika.Sedma dimenzija.Kriju ime pevca Pergamenta kao da ga traze za genocid.Pisu sifrovano kao da ce biti okultno okupljanje sa sve zrtvovanjem... Quote
Recommended Posts