Haos sam ja Posted Wednesday at 03:43 PM Report Posted Wednesday at 03:43 PM Ma kupovaće ovo ljudi 100%, ima masa onih koji i dalje žive u svetu u kom je EKV vrhunac muzike, a biće i trendy imati ovo za normie slušaoce sa solidnim primanjima. Quote
Kumodraski Vo Posted Wednesday at 04:26 PM Report Posted Wednesday at 04:26 PM www.bmkaudio.com vala bas bmk.. 1 Quote
HellAwaits Posted Wednesday at 04:29 PM Report Posted Wednesday at 04:29 PM (edited) Istina, imaće prođu. vala bas bmk.. 😂 Edited Wednesday at 04:33 PM by HellAwaits Quote
vudun Posted Wednesday at 05:05 PM Report Posted Wednesday at 05:05 PM Milanče se u grobu prevrće... Quote
VoivodBG Posted Friday at 07:40 AM Report Posted Friday at 07:40 AM Kazu da je prvih 50 u pretprodaji vec poruceno. Zivece ovaj narod! Quote
vudun Posted Friday at 01:31 PM Report Posted Friday at 01:31 PM Moj Sreto pravi vrisku, ja pjevam u Jugodisku... Quote
Recommended Posts