Ancient Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Tekstovi im uopste nisu bili smijesni,niti nepovezani.Itekako su imali smisla,samo..Mi smo mogli bolje... Quote
vudun Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Ehm.....Ptice pevaju alelujaa, oh kakav radostan daaan! Quote
Ancient Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Tumor na pankreasu moze biti posledica dugogodisnjeg ...a i ne mora. Quote
C.A_R.I.A. Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 100% provereno margita je bila na horsu... sad mislim da je zakljucak sam po sebi jasan.. nazalost! Quote
Мајор Гашпар Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Treba mi svet Otvoren za poglede Otvoren za trcanje I treba mi soba Da primi pet hiljada ljudi Sa dignutim casama Sa dignutim casama I lomi se kristal Svetlucaju staklene iskre Pod nasim nogama Kao potpuni stranci Sa staklom u ocima Sa staklom u grudima Na licima Budi sam, na ulici Budi sam Budi sam, na ulici Budi sam Quote
miss Penny Lane Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 jedna od mojih omiljenih pesama je glad... Quote
C.A_R.I.A. Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 tad su vec poceli da propadaju...ma drugi album...EKV je zakon!! i ljubav... Quote
Misha Grozni Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Imam 4-5 playlisti i na svakoj se nalazi EKV... cisto da se zna. Quote
miss Penny Lane Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 tad su vec poceli da propadaju...ma drugi album...EKV je zakon!! i ljubav... meni je ljubav jedan od najboljih albuma yu rocka jer gledao neko ekv spotove?sta mislite? Quote
Мајор Гашпар Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Za mene su "oci boje meda" i "Par godina za nas" njihovi spotovi Quote
Vlaja Buraz Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Koliko je meni poznato Milan nije bio narkoman, a preminuo je od tumora na pankreasu :| U bendu je dugi niz godina držao čovjeka (Pečar) koji nije mogao zadržati svoj instrument kad bi mu zatrebale pare za drogu, Magi je otišla ovako kako jeste, i... Ne znam, mislim da je ipak bila i droga tu. To naravno nema veze sa kvalitetom njihove muzike. Quote
Мајор Гашпар Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Pa, nego sta nego droga...Milan i opstali su bili narkomani... Srdjan Todorovic je na vreme izasao iz svega toga.. Ma, da...i svi su zavrsili od raka Ma, kako da ne..Pazi da nije Quote
C.A_R.I.A. Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 a spotovi kao i svaki drugi..jedino je oci boje meda uradjen spot onako ljudski,a par godina za nas i nije nesto... snimali ljude na ulici... stvarno su bili zakon,na pocetku karijere.. ali ne zaboravimo angels breath iz 1994..e to je bilo fantazija! Quote
miss Penny Lane Posted May 22, 2004 Report Posted May 22, 2004 jel' gledao neko film tajvanska kanasta>? ekv se pojavljuje.milan je nasminkan. i mnogo je lep. pitanje za sve: NAJLEPSI CLAN EKV-A? Quote
martinkica Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 UH...ekv...je mozda ....jedna od..najzasluznijih, najkvalitetnijih, i najboljih grupa..... Neka im je vecna slava! Quote
Zooey Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Nazalost nisam imala priliku da pogledam ni jedan njihov spot. Nadam se da cu to jednom ipak moci uraditi. EKV mi je uvjek bio jedan od najdrazih bendova ex-yugoslavije i to ce uvjek i ostati. Njihove pjesme su mi usle u mozak, srce, krv, tijelo...Vise ne mogu bez njih! Quote
la Perversion Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 EKV - dobar je bend volim da cujem Par godina za nas, kao omiljenu,Neko nas posmatra,Ti si sav moj bol i jos sto sta... dosta su opusteni Quote
izaslanik Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 jel' gledao neko film tajvanska kanasta>? ekv se pojavljuje.milan je nasminkan. i mnogo je lep. pitanje za sve: NAJLEPSI CLAN EKV-A? da,naravno...pojavljuje se i magi...svirali su tatu... a zna li neko za crnu mariju? i nemojte molim vas pricati vise o konzumiranju droga u bendu.................. Quote
miss Penny Lane Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 gledala sam crnu mariju.odlican je film. Quote
miss Penny Lane Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 pa da oni su se drogirali ali ko nije u tom novom talasu a i uopste?! bitna je muzika bez koje ne mogu da zivim i koja je fenomenalna savrsena... Quote
pobesnelizmaj Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Jednom je jedan jaran rekao: Dzoni jes da nema glasa, i da ne zna da svira, ali je stvaralac za 10. Sto je i istina. Inace, svako muziku dozivljava na svoj nacin, a sto se tice EKVa , njih smatram necim najboljim sto se pojavilo ikada ovde, jer su imali to nesto, svi su bili ludaci, u smislu otkaceni umetnici, i svi su zaista stvarali (Mislim na Milana i Magi, ponekad i Bojan). Svako ih dozivi na neki svoj trip, i mislim da onda kad su oni delovali , onih 80tih, ovde je bilo do jaja, nije bilo seljaka i nekulture, BG je bio metropola, a danas je veliko selo, tad su ljudi gledali jedni na druge kao ljude, mladi su bili obrazovani, nacitani, slusali su ovakvu muziku, koja ogleda urbanost, i sam Milan u skoro svakoj pesmi spominje Grad, urbanost... Dok danas skupljaju se seljaci u suskavim trenerkama, mladi vise u kladionicama, i fora je ne procitati ni jednu knjigu i biti najjaci baja... Sponzorusice cekaju neke matorce sa keshom, i sve je poremeceno, svi smo kao na Pinku, u nekom nerealnom svetu , gde je sve ruzicasto, a ustvari svi propadamo... Sva ta muzika novog talasa je isla sa kulturom uporedo, mladi se jesu otkidali, ali su bili i uceni i nacitani... Danas je isto tako, samo se ne znaju granice, samo sto seljaci preovladjuju, i citavo drustvo je poremeceno... Quote
Guest Black Raven Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ma nisu oni toliko loši, imaju dobre pesme.Nekolicina od njih ulaze u pamćenje kao što su Krug, Oči boje meda, Ti si sav moj bol,Par godina za nas ... Quote
Мајор Гашпар Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Ma nisu oni toliko loši, imaju dobre pesme.Nekolicina od njih ulaze u pamćenje kao što su Krug, Oči boje meda, Ti si sav moj bol,Par godina za nas ... Pa, te su im vrh Quote
C.A_R.I.A. Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Kes, kolica i smekerica Kucno vaspitanje je najbitnije spam na 2 btw stariji albumi ekv su dosta dobri,posebno drugi (ekatarina velika)... i nemojte navaljivati o stulicu na ovoj temi Quote
Recommended Posts