Jackie Brown Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Juce su na kraju u KST-u pustili ''Oci boje meda'',seca vena i svega ostalog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 meni je radostan dan nandhzarasta.... jadransko more....hm more plava..... anestezija bela...... ljubav bordo.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Juce su na kraju u KST-u pustili ''Oci boje meda'',seca vena i svega ostalog Ou jeah. Prvi put posle dužeg vremena sam ostao u KST-u do kraja, i definitivno se isplatilo. A u toku večeri, standardno, pustili su Sinhro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Za sada sam skenirao samo 4 slike, moram da žurim u KST. Skenirao sam još nekoliko slika, adresa je: http://i10.photobucket.com/albums/a148/pro...ak_iz_vode5.jpg pa menjajte broj iza decak_iz_vode od 1 do 15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Definitivno sam se odlucila za zid i to ovako! Poljubi prvo one nesrećne, Pa onda smiri one nemirne. Lutkama sašij male haljine, I lovcima zategni lukove. Pomiri pse i mačke rečima, Nahrani gladne svojim očima. Dodirni dlanom nedodirljive, I spasi nas neuhvatljive. Narandzasta slova i crna majica, surta pravim u corelu i ja sam spremna, a vi pozurite, molim vas, hocu sto pre da se pozerisem sa EKV majicom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Argh, dok se ja odlucim, necemo vise biti mladi. A i ja bih da se pzerisem sto pre, tako da cu morati da smuljam nesto! Inace, ovaj tvoj deo mi je jedna od opcija. Ali, sad otpada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous N Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Neznam zasto je katarina bila tako prokleta grupa.Svi pomrli samo Srdjan Todorovic ,Ivan Fece Firci ostali zivi za njih znam Isto i sa Sarlom pokojni Vd i tu je Milan svirao Koja disciplina cudo da je citav .Ali eto ta zrtva je sigurno imala cenu da je Katarina jedna od nasih najkultnijih grupa.Ako neko mene pita treba da se odrzi neki tribute koncert i ne samo tribute nego i pojedinci treba da izadju i da pokrenu sve ove ljude koji su hipnotisani ovim medijima i plitkoumnom muzikom sve vise ToNeMo kao sto bi milan reko .Da ima priliku da vidi ovo on bi se vratio iz mrtvih samo da dozivi infarkt. Lj U D I !!! pravite svirke, skupljajte se, osnivajte grupe,nedajte da nas pojede tama i da zamre R`N`R kod nas . : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Neznam zasto je katarina bila tako prokleta grupa.Svi pomrli samo Srdjan Todorovic ,Ivan Fece Firci ostali zivi za njih znam Isto i sa Sarlom pokojni Vd i tu je Milan svirao Koja disciplina cudo da je citav .Ali eto ta zrtva je sigurno imala cenu da je Katarina jedna od nasih najkultnijih grupa.Ako neko mene pita treba da se odrzi neki tribute koncert i ne samo tribute nego i pojedinci treba da izadju i da pokrenu sve ove ljude koji su hipnotisani ovim medijima i plitkoumnom muzikom sve vise ToNeMo kao sto bi milan reko .Da ima priliku da vidi ovo on bi se vratio iz mrtvih samo da dozivi infarkt. Lj U D I !!! pravite svirke, skupljajte se, osnivajte grupe,nedajte da nas pojede tama i da zamre R`N`R kod nas . : hail to that. ali,malo ima kev tribute bendova ,ako poredimo metallica i ekv trubute ,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Jebi ga, ne znaju ljudi sta je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ljudi, jel zna neko koje je godine izdat Live 91 - Kao u snu? Znam da je Live'88 izdat 1997. god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ljudi, jel zna neko koje je godine izdat Live 91 - Kao u snu? Znam da je Live'88 izdat 1997. god. 2001. u izdanju EKV Recordsa. Pošto je moj primerak kod drugarice koju nikako da nahvatam da mi ga vrati, uzalud pokušavam da nađem disk po raznim beogradskim muzičkim radnjama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 A ima li uopste negde da se kupe original ekv albumi na cd-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 A ima li uopste negde da se kupe original ekv albumi na cd-u? IPS je bio zvanični izdavač nekoliko poslednjih izdanja, pa bi kod njih trebalo da ih ima, ali ja baš i nisam mnogo toga našao. Možeš uvek da pogledaš i po Hi-Fi centrima, i ostalim radnjama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) Gledala ja u Hi-Fi centru..nishta Samo originalne kasete sam vidjala po kojekakvim shopovima. EDIT-Tj.gledala sam u 2 Hi-Fi centra,mada ne verujem ni da u ostalima ima,al' ono vredi pokusati... Edited June 16, 2005 by Ketty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Treba mi link za Margitine slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 http://mywebpages.comcast.net/enda586/glavna.htm sajt posvecen magi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 http://mywebpages.comcast.net/enda586/glavna.htm sajt posvecen magi. znam za ovaj sajt a,da..... shto sex reche na svirci u ns-u ,na onom rock festu...i meni se chini da magi palche kada krecu ochi boje meda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 i meni se chini da magi palche kada krecu ochi boje meda. Ne cini ti se, plache stvarno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 eto... sad znam da nisam utripovala. inace, na tom certu mi je sva nesto cudna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 e,jes' vala...mada,mozhda ej samo zhesce odvaljena(shto nije iskljucheno i nemoguce) ali mi je nevidjeno tuzhan koncert,nekako..... da.......... ne najavljuju nijednu pesmu posebno i odmah se kupe i odlaze sa bine to sam izvalila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 da, a bojan mi je inace tu nevidjeno simpatican... sav je nekako, hm... ne znam. zao mi je sto ni na jednom od ovih nemamo sinhro uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 jeste ,stvarno ..bojan je nekkao ..smeshan i sladak mi je bio tu skroz. i milan. nema brdo pesama....na tim se ugl poonavljaju neke pesme.....a,nisam dodosuhe slushala prvi.jel' ima anestezija igde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 bojanu na svakoj slici cakle oci ali je tako prelep... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketty Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Bojan je ubedljivo bio i ostao(barem meni)najlepsi covek sa domace scene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Zna li neko koje je gitare koristio Milan za snimanje i na koncertima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts