negative creep Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Jel to Magi "peva" na "Kad krenem ka"?? Ako je ona, mnogo lep glas ima..... (imala je ) Da, Magi je... Meni je samo zao sto nije pevala i neke druge pesme...ne samo pratece vokale, vec da ona bude u prvom planu, ali dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Kad krenem ka Da idem na Ja pitam za Da se vidim sa I kazem da u I mislim da je Kazu da Ne prepoznaju me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 I kazem da u Nece biti. Pa cekam da u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ups mistake. Iz glave, nisam uz'o booklet Katarine II (imam original). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 meni je ta pesma mnogo jaka... skroz mi je istripovana... cista psihodelija... posebno onaj deo kad krene da se smeje... a onda ona histerija od klavijatura... uhhhhh..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Pesma je bas tripozna. Uopste ceo album Katarina II ima neku istripovanu atmosferu. Uopste svaki EKV album ima neku sebi svojstvenu atmosferu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Plague Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ma, sve je lako reci a tesko uciniti...... ali sha znam.... eto i Milan sta je sebi radio, meni ne ide u glavu zasto..... ma koliko bio razocaran okolinom, stvarima koje su mu se desavale, bio je isuvise pametan da bi to uradio...... i Sokrat je bio mnogo razocaran pa se nije predao do nekih 70-tih godina svoga zivota (kada je bio sateran u cosak).....mnogo ima ljudi koji nisu odustajali...... borili su se, sto bi se ocekivalo i od Milana....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 tako uvek biva sa velikim mozgovima... jednostavno kad imas zelju za promenom, znanje i potencijal, ali ne mozes... kad znas da moze, ali znas i da ne sme... ume to da ubije u pojam samo tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Hmm, evo vam link sa biografijom : http://encyclopedia.thefreedictionary.com/Ekatarina+Velika Odavno sam trazio neki sajt sa biografijom, a sada sam na ovaj naleteo slucajno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Znas li ko je autor tog teksta: moja malenkost. To sam pisao na Wikipediji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Hmm, evo vam link sa biografijom : http://encyclopedia.thefreedictionary.com/Ekatarina+Velika Odavno sam trazio neki sajt sa biografijom, a sada sam na ovaj naleteo slucajno... http://tesla.rcub.bg.ac.yu/~profa http://solair.eunet.yu/~gabriel - pokupio je neke stvari od mene, uz još dodatog materijala http://j.aufbix.org/ekv/discography/index.b.html - spisak albuma/filmova @fillex: super si ovo odradio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Svi hocemo spotove to se valjda podrazumeva!!! Meni je moja Moni dala EKV majicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeGee Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Svi hocemo spotove to se valjda podrazumeva!!! Meni je moja Moni dala EKV majicu! Јао ја сам свуда тражила мајицу ЕКВ-а, и нигде нема да се купи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusMan Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Sa ekv foruma: " - Anestezija - Dum Dum - Ljubav - Oci boje meda (high budget verzija) - Radostan dan (nepotpun spot, tj. fali prva strofa) - Tatoo LIVE (nema ni na jednom od onih live snimaka koje imamo) - Zemlja LIVE (takodje) Eto... nije nesto, ali nije ni nista. Sve je snimano sa TV Bolikita na 10ogodisnjicu Milanove smrti, pa u gornjem levom uglu stoji onaj njihov ruzni logo, sa sve satom i termometrom. Sta da se radi. Sve je tesko cirka 300 megabajta." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profa Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Moni, jesi li 100% sigurna da riba peva u tom tribjutu? Ja lično ne verujem. Jedini bend sa pevačicom koji zna je Aut, a oni već neko vreme ne sviraju, a i čisto sumnjam da bi ih zvali na Beer Fest jer su još mlad bend. Tipujem na one iz Doma Omladine od 5. novembra - oni su trenutno najbolji EKV Tribute bend kod nas, bar dok ja ne sakupim svoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 PETAK 19. 08. 2005 EKV Tribute band 19:30h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.alex. Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ali apsolutno se odrichem ekv-a....mnogo me bre 3puje... .... .. ...ma de mogu,toliko su mi prirasli za srce,da ne prodje dan da ne pustim neshto od njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Znaci Dusan peva Ketty - klavijature Fillex i Profa - gitare The Plague - bass Moni - bubnjevi I Sex, Veronika i ja djuskamo! Cini mi se da je tako bio plan! Eto, kako super zvuci - sledece godine mi na beer festu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) A ja cu da aplaudiram i da navijam za vas...i naravno, da vas hvalim svuda... Btw, danas je na 202-ci 'hit dana' EKV - Oci boje meda. Emituje se na pocetku svakog sata od 13h do 16h! Edited August 3, 2005 by nirvana girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 mislim da je sa pevacicom al' dobro sta sad dusane jer cemo mi morati da se skidamo goli za te spotove ? ta pevacica ipak ima mnogo dobar i prilicno oshtar glas, pomalo podseca na milanov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ta pevacica ipak ima mnogo dobar i prilicno oshtar glas, pomalo podseca na milanov Jel to pevacica Auta ili postoji jos neki EKV tribjut gde riba peva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Sad sam zakacila 'asocijacije' u onom kvizu 'Slagalica'...polja su bila: grupa, Rusija, Milan i druga; a konacno resenje - EKV! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ne mogu da verujem kakvo serendanje. Hiljade bendova koje volite ne dolazi sebi od koke, horsa, eksera, alkohola i svega ostalog. Sta sad koji kurac smeta kod EKV-a? Milan je bio jedan od najjacih ljudi na ovoj sceni, ikada imao je muda, viziju, moc, kvalitet i talenat da sve to stopi u nesto neponovljivo. A da li je u svom zivotu voleo da puca igle u venu, pa koga normalnog za to boli kurac??? Njegove vene, njegove pare, njegov zivot! Nemojte zaboraviti i ubice od bubnjara koji su prodefilovali kroz taj bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ako vam je za utehu, vozicu vas ja za godinu dana, ako kupim juga (bice valjda). OK ajde sada malo da prekinemo spam ubice nas Michelle. Zna li mozda neko na forumu koju opremu su koristili clanovi EKV-a (instrumenti, pojacala, itd). Pre svega me intresuje koja je ono Milanova gitara, lici na Explorer pomalo, ali ima glavu kao Les Paul ili SG. I koje je kljave koristila Magi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusMan Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ako vam je za utehu, vozicu vas ja za godinu dana, ako kupim juga (bice valjda). OK ajde sada malo da prekinemo spam ubice nas Michelle. Zna li mozda neko na forumu koju opremu su koristili clanovi EKV-a (instrumenti, pojacala, itd). Pre svega me intresuje koja je ono Milanova gitara, lici na Explorer pomalo, ali ima glavu kao Les Paul ili SG. I koje je kljave koristila Magi? Koliko mi je poznato, Milan je imao tri gitare u svojoj karijeri. Prva - Gibson RD Artist Druga - "jedna hevi metal gitara sa repovima" Treca - njegova jedinstvena gitara koja je napravljena samo za njega od strane sada pokojnog beogradskog gitar-majstora Mece. Navodno, koristio je jos po neku gitaru kroz karijeru (npr. beli Les Paul), ali se one nisu zadrzavale kao stalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts