DusMan Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ermmm... Niste vi dobro ukapirali... Ove pesme NISU NIKAD OBJAVLJENE!!! Therfore, ih ima eventualno dvocifren broj ljudi (sa sve vama). Tekstova nema u pisanoj formi, a pogotovo ne na netu. Quote
shock! Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 ocu ja to na Engleskom .....btw. veceras sam upozanao jednog od bubnjara EKV-a Ivana Rankovica - Raku....sad svira u "Filigranima" , bila svirka u "Festu" - onako nije lose dosta EKV-a i Azre..... Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ja cu da zapisem textove... live je super a i pesme na engleskom ma sve je lepo Quote
шмизла Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 http://solair.eunet.yu/~gabriel/ evo vam jedan lep link.... Quote
Ketty Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Znam,bila sam par puta na ovom sajtu...Stvarno nije los Quote
miss Penny Lane Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 ja mogu d avam dam te slike d aih prekopirate u boji or smthg... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Jaoj...sad neshto geldah o Magi i Milanu,i bash sam se rastuzhila Quote
Ketty Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Da, i to dve najpoznatije: 'Krug' i 'Ti si sav moj bol'...Ajde da je bilo jos nesto,ali 2 pesme i jos mi je to neki tribute... Mada,moram priznati da su mi se dopali Quote
:Dea Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 I meni su se bas dopali! ALi i ja sam ocekivala vise... Bas mi se svidelo kako je Ti si sav moj bol zvucao, onako dosta brze! Quote
negative creep Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Danas - radio 202 - hit prepodneva - EKV - Stvaran svet oko mene Quote
miss Penny Lane Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 uz tu pesmu se rodio jedan moj drug Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Nadam se,ali iskreno se nadam da ce onaj tribute dobro zvuchati,jer je nama deci raspust..hehpa mozhemo svi zajedno da se radujemo uz ekv I da ce biti vishe od dve naaajpoznatije pesme,koje btw nisu nimalo loshe zvuchale... I,nadam se da ce otpevati...hmm..DumDum...ne znam zashto sam u takvom raspolozhenju,ma nek pevaju shta im je volja,samo da je vishe od 2 pesme Quote
Ketty Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Slazem se. 'Mnogo se pitam vredi li truda,ali sigurno da mi se svidja, zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj,ne bih hteo da stradam' Ali ja bih vise volela 'Karavan' ili 'Siguran' Mada imam osecaj da bi ih pola Filozofa gadjalo Quote
Orbituated Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 onaj eqv je mnogo losh ... inache EKV obozavam .. Ti si sav moj bol - vrh pesma.. eh kol'ko sam suza proplakao uz tu pesmu.. Quote
шмизла Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ti si sav moj bol je savrsenstvo... bas se gubim uz nju a sa dum dum-a ja najvise volim glad... Quote
:Dea Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ti si sav moj bol - vrh pesma.. eh kol'ko sam suza proplakao uz tu pesmu.. Moja dva omiljena dela Jos uvek ti djavoli vire iz rukava Svaki nokat krije otrov ljubavi Ispitujes zaborav, obaras alibi I biras ulogu kao haljinu za vece aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
шмизла Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Moja dva omiljena dela Jos uvek ti djavoli vire iz rukava Svaki nokat krije otrov ljubavi Ispitujes zaborav, obaras alibi I biras ulogu kao haljinu za vece aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To! I "u prolazu me dotakne miris noci i kaze: probudi se, pokreni se, probudi se, pokreni se..." najezim se, covece. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Razmichesh zavese gledash obecan igrad Svetla se pale tinja zhelja u tebi...... Quote
Ketty Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Probudi se,pokreni se,probudi se,pokreni se Ti si sav moj bol(ti si sav moj bol) Ti si sav moj bol(ti si sav moj bol) Kakvi smo mi fanatici,strashno Ako ovako nastavimo,ispisacemo celu temu svim Ekatarininim pesmama Quote
:Dea Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Kakvi smo mi fanatici,strashno Sta nam fali? Super smo!!! Ajde, bre, da se okupimo u petak, ako dolazite u Filozof na onaj ekv tribjut!!! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 btw ,jel' ima nekoga ko je voljan da mi narezhe mp3 EKV,nemam bash sve stvari...pa,eto chisto da popunim kolekciju... p.s. 'el ima neko one stvari na engleskom? Quote
:Dea Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 btw ,jel' ima nekoga ko je voljan da mi narezhe mp3 EKV,nemam bash sve stvari...pa,eto chisto da popunim kolekciju... p.s. 'el ima neko one stvari na engleskom? Imam ja i mp3 i pesme na engleskom! Sve ce da stane na jedan cd! Mogu ja da ti narezem! Quote
Kokopelli Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 E ovako. Bila sam sa drugom prije par noci u grad i rekao mi je tek nakon 8 mjseci poznavannja da se upoznao sa bubnjarem EKV prije mozda godinu dana...Njegove drugarice sestra je udata za njega. No to je sada nebitno. Vazno je to da mi je rekao da je bubnjar prodao bubnjeve na kojima je svirao citavo vrijeme sa EKV-om i to za neku sicu... navodno zbog dugova zvanih droga probably... eto... bezveze Quote
Recommended Posts