:Dea Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Nesto razmisaljam dosta o klavijaturama u poslednje vreme... U kojoj pesmi vam se najvise dopadaju? Meni su najjezivije u tonemo i getu... Svaki put se takoooo najezim... Quote
Ketty Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 U 'Siguran' bas nekako dolaze do izrazaja. Ono kad kaze 'Kao u snu',pa Magi zasvira od kraja2.oktave,cini mi se,pa nanize. Mnogo mi je tuzan taj deo Svidja mi se i u 'Zabranjujem','Karavan'. A da,mnogo gotivno zvuci u 'Zaboravi ovaj grad' i 'Radostan dan'. Ima jos tu pesama u kojima klavijature mnogo lepo zvuce,ali da ne smaram sad. Quote
шмизла Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 i, djeco, ko je bio u filozofu? jesu vas udostojili dum dum-a? ili bilo cega drugog... i ja sam razmisljala o klavijaturama... meni su nekako najspooky u pored mene... Quote
:Dea Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Evo ja sad dosla, bilo je lepo svirali su dum dum, srce, zemlju, krug, 7 dana i jos jednu pesmu, ali ne znam koju jer sam morala tada ortaka da izvodim napolje jer mu je pozlilo... Inace riba im peva i odusevila me je! Ja inace ne volim kada ribe pevaju, ali ova je bila dobra! Slusala sam jesenas u Holiday neki ekv tribute gde je pevala neka riba, e oni su bili raspad! Quote
шмизла Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 fino zao mi sto nisam bila... ali dobro, bicje prilike... mislim da se taj bend iz holiday-a zvao sansara... Quote
Ketty Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 E,super je bio bend...Stvarno su bili mnogo dobri.. E,a za dum dum su me prijatno iznenadili.Nije im bio ustaljen repertoar. Krug je bio na kraju. Jbt,sad ni ja ne mogu da se setim koju su jos pesmu svirali pored onih koje je dea nabrojala Al' seticu se Quote
Froiibaad Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 konacno ja preslushah ono od ekv-a shto imam pa dobro menjam mishljenje - uopshte nisu loshi Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Kao shto rekoh na "koncerti&deshavanja",bash mi je krivo shto nisam bila kad chujem da su pevali fine pesme....jbg...al'dobro... bicje prilika,i guess.... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 joj, petak je bio superrrrr... samo sto je meni bilo malo neugodno mozda zbog atmosfere... EKV je bio sjajan... dea, sto nisi htela da se vrtish sa mnom? ja i Jelena smo se pogubile>>> Quote
:Dea Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 (edited) E, da atmosfera je bila poprilicno cudna. Nisam ocekivala da ce takva biti... dea, sto nisi htela da se vrtish sa mnom? Pa, kazem ti atmosfera je bila i nije mi bilo do nekog skanja... ja i Jelena smo se pogubile>>> Bas ste bile swatke, ali ste pola ljudi oko mene srusile pa su bili Edited May 3, 2005 by dea Quote
DusMan Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Meni nije jasno kako neko moze praviti sutke na pesme EKV-a. 'Ajde, na Krugu jos i da moze, ali to bi bilo to. Quote
Ketty Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Ljudi,evo ga! Gde je ono dete što u okrugu spava Kao jagnje, kao lane, kao ogromna glava, Kao uzdasi na obali pred zalazak sunca, Kao riba na suvom, kao odgrizak uvca. Nije bas ni da smo ostatak texta pogodili Quote
DusMan Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Jesam ja lepo rekao? Kakvo uvce, kakvi bakrachi... Zna se sta se kaze u tom delu pesme. (get it? ) Quote
шмизла Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Citajte ovo, necju copy+paste: http://www.tekstovi.com/4024/ekv/ne.html Quote
Ketty Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 O,da,ovo je originalni text... Ma,to se neko zajebavao.. Odatle je ono Dusanu u ogradi i vodena glava i ono trece... Ja sam trazila na ozbiljnom sajtu i tamo pise okrugu i ogromna glava,a i u pesmi se tako cuje.Osim onog treceg Mada moram priznati da je ovaj text tr00.Bas je u stilu Ekatarine Quote
:Dea Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Sad sam bas istrazivala i definitvno postoji vise verzija texta... I slusala sam je sinoc celu noc da izvalim sta kaze i provereno NE kaze uvca! Quote
Ketty Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 A ja cujem i K. E,a sta kaze za glavu?...Ja sam bas obratila paznju i ne kaze ni ogromna ni vodena..Ja sve cujem podvodna glava I ipak mislim da kaze: Gde je ono dete sto u OGRADI spava,mada ja vise cujem OPREMI... Ipak ce text ostati misterija Quote
DusMan Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 jbt, sta je onda urca? Ja 100% cujem r, tako da uvce nije 100%, a ono k se bas i ne cuje, a mozda tako i teba. Niko normalan ne bi napisao urca ili uvca u pesmi. Kaze , i skroz ima i smisla. "Kao riba na suvom, kao odgrizak " Get it? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Gde je ono dete sto u ogradi spava Kao janje kao lane kao vodena glava Kao uzdasi na obali pred zalazak sunca Kao riba na suvom kao odgrizak kurca - uvca- urca ...nekako mi je ...i don't know Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Bilo je divno i savrseno! Sada me sve boli od skaknja... Nije bilo vrta a bas mi se slusalo... Atmosfera je super! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Bilo je divno i savrseno! Sada me sve boli od skaknja... Nije bilo vrta a bas mi se slusalo... Atmosfera je super! Oh..prokletstva...zashto mi se uvek desi neko sranje kada je neshto dobro,neshto stvarno dobro..npr EKV... ali...eto dea,ljubavi...bitno je da si se ti iskakala za sve nas sa teme Quote
шмизла Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Hajde, evo, jel voljan neko da mi pomogne da skopcam text od silver years? Daklem, ja sam nesto zapisivala: Let out the music ________________ My friend and I Still _______ing Still in memory Silver years Never lost for us See you as the heaven (?) And see you at the end (War?) games of a fortune Games made for men And again and again Silver years Never lost for us Does it cross your mind You're the one I'm looking out for Don't you know (________ used to know/or ______ still know) Give me love Like you never, ever loved before Freezing in the shadow In the darkness of the night ___________________ Your only posession Your long conversation Spoken to someone else Silver years Never lost for us ___________ from me _______love___need you __________know Give (?) me back to life I know now I have you Silver years Never lost for us Does it cross your mind You're the one I'm looking out for Don't you know (________ used to know/or ______ still know) Give your love Like you never, ever loved before Love like you never Like you never, ever loved before Whirl (?) like a sea And the sun Like a sky And the fall (?) Like a scream And the child Like a _____ For a lion In this/his kingdom Silver years, never lost for us... Love like you never Like you never, ever loved before... ----------------------------- Mnogo praznina, znam... Potrudicu se jos... Quote
:Dea Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Uh, bre dobra si... Nakanicu se i ja ovijeh dana da pazljivilje slusam, pa cemo svi zajedno sklepati tekst! Quote
Recommended Posts