Ketty Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 covek je bIo jebeni narkoman, ni u njegovoj glavi nije bilo cisto shta je hteo najverovatnije.... prica 'o surovoj realnosti' ti se ogleda u direktnim textovima kojih je najvise bilo koD riblje corbe, a ne u hermeticnim pricama....hermeticne price ne sluze za prikazivanje direktnih stvari.... nemam nista protiv ekva, imam protiv prevelikog lozenja na doticen i debilne mistifikacije olicene u tvojim na pr. sranjima.... Ovo samo dokazuje koliko o EKV-u malo znas. naravno da se iz tih 'hermeticnih' textova moze izvucji prica o surovoj realnosti.Poslusaj malo pesme 'idemo','Par godina za nas'',''Just let me play some modern r'n'r'',''Zajedno''...''Hermeticne'' su bile samo pesme o ljubavi,i to koliko hermeticne,za koga i koje pesme pitanje je;bas zato sto je apstraktna stvar u celoj prichi,logicno je da ne mozes da dozivis isto i razmisljas isto kao i Milan. fillexa ostavi na miru,daleko od toga da je idiot, sto se sudeci po tvom pristupu nekim stvarima, za tebe ne moze reci. Quote
Jellybelly Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Hvala na podrsci, Ketty A rekao bih da je ponasanje naseg kolege Blacksunray Verb Delikventa-a tipican primer jednog mehanizma odbrane - projekcije. Naime, ovaj mehanizam odbrane se sastoji u tome da svoje osobine pripisujemo drugim ljudima. Kako on sve redom nazima idiotima, debilima, seratorima, ne govori li ovo pomalo o licnosti osobe koja u svom potpisu tvrdi da je pristalica seksualnog nihilizma, a? Quote
:Dea Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 (edited) koliko primeraka treba da narežem? Jedan Sex + ja! Za sad dva. Ljudi, dodajte se dalje! najbolje je da ovima koji nemaju taj snimak iz NS. Tako da ne moraš da se cimaš, dea. O:) Ok Edited June 10, 2005 by dea Quote
Ketty Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 (edited) Hvala na podrsci, Ketty A rekao bih da je ponasanje naseg kolege Blacksunray Verb Delikventa-a tipican primer jednog mehanizma odbrane - projekcije. Naime, ovaj mehanizam odbrane se sastoji u tome da svoje osobine pripisujemo drugim ljudima. Kako on sve redom nazima idiotima, debilima, seratorima, ne govori li ovo pomalo o licnosti osobe koja u svom potpisu tvrdi da je pristalica seksualnog nihilizma, a? Care!Nema na cemu Hm,vrlo zanimljiva teorija,vrlo Jedan Sex + ja! Za sad dva. Ljudi, dodajte se dalje! I ja,i ja Edited June 10, 2005 by Ketty Quote
profa Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Jedan Sex + ja! Za sad dva. Ljudi, dodajte se dalje! I ja,i ja Ok, ostali šaljite PP da ne gušimo sa spemom. @dea: Jedan Sex Quote
шмизла Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 covek je bIo jebeni narkoman, ni u njegovoj glavi nije bilo cisto shta je hteo najverovatnije.... prica 'o surovoj realnosti' ti se ogleda u direktnim textovima kojih je najvise bilo koD riblje corbe, a ne u hermeticnim pricama....hermeticne price ne sluze za prikazivanje direktnih stvari.... nemam nista protiv ekva, imam protiv prevelikog lozenja na doticen i debilne mistifikacije olicene u tvojim na pr. sranjima.... Quote
Jellybelly Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 A za pricu o hermetizmu Milanovih stihova - oni jesu hermeticni, ali se u jedan deo moze prodreti znatno lakse i oni otkrivaju tematiku - uzmi npr dum dum. tu je jasno o cemu se radi. a mnogi tekstovi mogu imati vise znacenja. npr meni jesen svaki put znaci nesto drugo kada je slusam. Quote
шмизла Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Koja EKV pesma vam je narandzasta? Narandzasta? Radostan dan A koja vam je ljubicasta? Quote
Jellybelly Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 meni je jesen narandzasto-ljubicasto-zeleno-siva Quote
Ketty Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Meni nije u bojama ni jedna pesma osim ''Oci boje meda'' koja mi je ledeno-plava.To je jedina pesma koju dozivljavam ''u boji''. Inace,kad god slusam neku pesmu zamisljam ih sve na sceni. Quote
Jellybelly Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Meni su Oci Boje Meda pa... boje meda. Quote
шмизла Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 A meni su maslinaste Ledeno plava je... recimo budi sam na ulici, iznad grada. A sinhro je svakako vatreno crvena. Quote
Ketty Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Ja pesme nikad ne dozivljavam skroz u boji.. Evo,recimo 'Modro i zeleno' mi je hodnik i sve je tirkizno i tu sedi neka devojka u belom na stolici i plete Pa sta da radim,reci pesme veoma uticu na to da stvorim sebi odredjenu sliku u glavi. Quote
шмизла Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Meni je modro i zeleno slicna... Samo, meni su hodnici beli, i zidovi, i ona je u belom, ali sto i stolica su neke zeleno-plave boje. I ona ima alge u kosi Quote
:Dea Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Ja zamisljam modro i zeleno isto kao Tea! Inace vecina njihovih pesama mi je bolesno bela (anestezija, soba...), tonemo mo je u nekim tamno zeleno-plavo crnim (ako se neko seca kako izgleda madonin spot za frozen, pa te boje). Quote
шмизла Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Da, da, tonemo je i meni takva. Mozda cak teget. Quote
Jellybelly Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 budi sam na ulici je i meni ledeno plava Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 meni je krug providna... Quote
шмизла Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 budi sam na ulici je i meni ledeno plava valjda je to zbog puno stakla u pesmi... Quote
AmyLee Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 U emotivnom sam haosu ovih dana ...Mnogo mi prija Anestezija...Uz nju se uvek rasplacem... Quote
:Dea Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Dosta sam razmisljala i najnarandzastija me je prvi i poslednji dan! tako da ona ide na crnu majicu narandzastim slovima! Moja prva ekv majica! Ljudi, pozurite, zelim sta pre da je imam! Quote
Recommended Posts