Guest child from the street Zoo Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Proshao i 18-ti... Milanu je u petak rodjendan,idem na groblje... Ova Magina pesma me UVEK rastuzhi,bez obzira na raspolozenje... Quote
Prinzessin Tinea Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Veoma cesto ne budes ni svesan koliko ti se nesto zavuklo pod kozu... kao sto je meni EKV! Upravo sam dosla iz Novog Sada, svirali smo na dan Milanovog rodjenja (i Magine sahrane) i bilo je divno... samo sto je u tim ljudima iz Novog Sada nesto cudno... popeli su se na binu i trazili da im sviramo Krug... Sve u svemu, mnogo mi je drago sto sam svoje sviracko vreme u Beogradu potrosila na ovo.. a ne na nesto sto nisam zelela. Quote
GirlAnachronism89 Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 27.ima u KST-u tribute. Šteta što neću biti tu, baš mi se ide. Quote
dida Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 vidim pocelo se stavljat EKV-a na youtube sve vise i vise predobro Quote
Shix Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 vidim pocelo se stavljat EKV-a na youtube sve vise i vise predobro Pa valjda je i zauslio najbolju ex-yu bend svih vremena. Quote
a_little_less_ordinary Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 aa, kakav je to snimak bio sad pre nekih sat vremena na RTS2????????????????????????????????? Pustili su nastupe sa Beer Festa, uhvatio sam YU grupu i Revisited,ali su pustili samo po nekoliko pesama od svake grupe (Par godina i Siguran). Quote
Limunovo_Drvo Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Mladenović,Milan Intervju: Quote
profa Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 (edited) Kao što verovatno znate, u nedelju, 4. novembra biće EKV tribute koncert u SKC-u. Verovatno svira bend Dolce Vita. Pa navratite. :-) 400 kinti. Edited November 1, 2007 by profa Quote
happy cow Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Kao što verovatno znate, u nedelju, 4. novembra biće EKV tribute koncert u SKC-u. Verovatno svira bend Dolce Vita. Pa navratite. :-) 400 kinti. Znači,još uvek se ne zna koji bend sigurno svira? Možda neće biti samo Dolce Vita? Quote
profa Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Znači,još uvek se ne zna koji bend sigurno svira? Možda neće biti samo Dolce Vita? Po onome što piše na plakatu sigurno će biti samo jedan bend. Pošto su u KST-u svirali pod istim imenom kao i na plakatu za 4. novembar (EKV tribute band), 100% sigurno je u pitanju Dolce Vita. Quote
Гера Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 У Панчеву 202 организује ЕКВ свирку, и свирају, бар што ја знам: ЕКИПА +, РАВНО ДО ДНА, НОЈЗ, и још 3 или 4 бенда! Сви свирају по нешто од ЕКВ-а, и помало од својих, или нечег другог. Свирка почиње око 9, и улаз је 200 динара (ако се не варам). Quote
Limunovo_Drvo Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Danas je 13 godina od smrti Milana Mladenovića... Neka mu je vječna slava... Quote
happy cow Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 (edited) ,,Nisi sam! Nisi sam! Tvoju senku nastavljam... Tvoje lice preklapam... Tvoje reči ponavljam...'' OGLEDALO, Milan Mladenović Milane, hvala ti za muziku, za reči, za san, za glas... Počivaj u miru. http://j.aufbix.org/ekv/a.html na ovom sajtu, preporučujem da pročitate tekst Srđana Lukića ,,Hodnik sećanja'' . Edited November 5, 2007 by Happy cow Quote
Mitja Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Jel neko primjetio da Milan na nekim slikam lici tj. potsjeca na Djindjica, a na slikam iz mladosti bas lici na Novaka Djokovica (odnosno obrnuto)?? .....Ili sam se ja zesce istripovo.... Quote
Nimrod Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Ja mislim ovo drugo,ali nebitno Quote
Voyager Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Jel neko primjetio da Milan na nekim slikam lici tj. potsjeca na Djindjica, a na slikam iz mladosti bas lici na Novaka Djokovica (odnosno obrnuto)?? .....Ili sam se ja zesce istripovo.... ako si istripovo onda imamo identičan trip. sa kratkom kosom mene isto podseća na Đinđića, mislim iz perioda 91-94. obojica veliki duhovi, veliki ljudi, istorijske ličnosti, nema šta... Quote
vudun Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Jel' ste normalni kakav Đinđić ?!? Možda samo po frizuri iz poznijeg Milanovog perioda i ništa više... crte lica su im potpuno drugačije, a o karakternim crtama da i ne govorimo. Naravno sve u Milanovu korist! Quote
Voyager Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 druže Tito nemoj da se ljutiš odma. samo mi je bilo zanimljivo da čovek ima sličan utisak o Milanu i stvarno ima nešto u pogledu što podseća na Zorana. možemo sad da zaustavimo diskusiju u tom pravcu. Quote
Ketty Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 jesu li njih dvojica bili prijatelji?Mislim da mi je neko matoriji to rekao... Quote
Voyager Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 moguće je Ketty ne znam ništa pouzdano. nego jedan od muzičkih momenata za naježiti se, bar za mene, je Milanova solaža u pesmi 'Sarajevo'. uh, kakav je dert sasuo na gitari, evo sad kad pomislim stresem se koliko je puna grča i jeda i patnje. nije on sad bio tehnički moćan gitarista ali je bio svrsishodan u bendu i kreativan u sklapanju rifova i fraza, što je mnogo važnije za samu komopziciju i zvučanje benda kao celine. čak je, tehnički gledano, bio slabiji od ostalih članova benda koji su imali uglavnom svršene muzičke škole ili akademije čak. Quote
mekay Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Poz svima Imam jedan problem,pa ako bi mogli da mi pomognete..verujem da je vama besmislen.. Hocu da sredim pesme po albumima od ekv-a pa mi treba pomoc jer mi fale pesme a i ne znam im svima Track number.. pa ako bi neko ko je bas siguran kako sve to ide moga da mi pomogne bio bih mi bas bas zahvalan - 1984 - Katarina II 01 - E.K.V. - Aut 02 - E.K.V. - Vrt 03 - E.K.V. - Platforme 04 - E.K.V. - Radostan Dan 05 - ????? - ovde mi fali pesma ??? (da nije geto) 06 - E.K.V. - Treba Da Se Cisti 07 - E.K.V. - Ja Znam 08 - E.K.V. - Kad Krenem Ka 09 - E.K.V. - Treba Da Se Cisti (instrumental) - 1985 - Ekatarina Velika 01 - E.K.V. - Oci Boje Meda 02 - E.K.V. - Zaboravi Ovaj Grad 03 - E.K.V. - Tattoo 04 - E.K.V. - Hodaj 05 - E.K.V. - Ruke 06 - E.K.V. - Modro I Zeleno 07 - E.K.V. - To Sam Ja 08 - E.K.V. - Olovne Godine 09 - E.K.V. - I've Always Love You - 1986 - S Vetrom U Lice 01 - E.K.V. - Budi Sam Na Ulici 02 - E.K.V. - Ti Si Sav Moj Bol 03 - E.K.V. - Kao Da Je Bilo Nekada 04 - E.K.V. - Umorna 05 - E.K.V. - Novac U Rukama 06 - E.K.V. - Sarajevo 07 - E.K.V. - Stvaran Svet Oko Mene 08 - E.K.V. - Soba 09 - E.K.V. - Grad ?? - E.K.V. - Budi Sam Na Ulici (live) ?? - E.K.V. - Kao Da Je Bilo Nekada (live) ?? - E.K.V. - Novac U Rukama (live) ?? - E.K.V. - Stvaran Svet Oko Mene (live) ?? - E.K.V. - Ti Si Sav Moj Bol (live) (da li ovi live snimci idi u opste u ovaj album i ako idu koji su brojevi ako imaju brojeve) - 1987 - Ljubav 01 - E.K.V. - Zemlja 02 - E.K.V. - Pored Mene 03 - ????? - ovde mi takodje fali pesma ???? 04 - E.K.V. - 7 Dana 05 - E.K.V. - Voda 06 - E.K.V. - Prvi I Poslednji Dani 07 - E.K.V. - Ljudi Iz Gradova 08 - E.K.V. - Zid 09 - E.K.V. - Tonemo ?? - E.K.V. - 7 Dana (live) ?? - E.K.V. - Ljudi Iz Gradova (live) ?? - E.K.V. - Pored Mene (live) ?? - E.K.V. - Tonemo (live) ?? - E.K.V. - Voda (live) ?? - E.K.V. - Zemlja (live) (da li ovi live snimci idi u opste u ovaj album i ako idu koji su brojevi ako imaju brojeve) - 1989 - Samo Par Godina Za Nas 01 - E.K.V. - Iznad Grada 02 - E.K.V. - Krug 03 - E.K.V. - Srce 04 - E.K.V. - Sinhro 05 - E.K.V. - Nisam Mislio Na To 06 - E.K.V. - Par Godina Za Nas 07 - E.K.V. - Amerika 08 - E.K.V. - Ona I On I On I Ja 09 - E.K.V. - Ona Mi Je Rekla 10 - E.K.V. - Svetiliste ?? - E.K.V. - Nisam Mislio Na To (live) ?? - E.K.V. - Ona I On I On I Ja (live) ?? - E.K.V. - Par Godina Za Nas (live) ?? - E.K.V. - Sinhro (live) ?? - E.K.V. - Srce (live) (da li ovi live snimci idi u opste u ovaj album i ako idu koji su brojevi ako imaju brojeve) - 1991 - Dum Dum 01 - E.K.V. - Dum Dum 02 - E.K.V. - Siguran 03 - E.K.V. - Odgovor 04 - E.K.V. - Karavan 05 - E.K.V. - Idemo 06 - E.K.V. - Zabranjujem 07 - E.K.V. - Glad 08 - E.K.V. - Bledo 09 - E.K.V. - Hladan 10 - E.K.V. - Dolce Vita ?? - E.K.V. - Glad (Acoustic) ?? - E.K.V. - Glad (Alt. Ver. 1) ?? - EK.V. - Glad (Alt. Ver. 2) ?? - E.K.V. - Glad (Demo) ?? - E.K.V. - Idemo (Live) ?? - E.K.V. - Karavan (Live) ?? - E.K.V. - Odgovor (Demo) ?? - E.K.V. - Siguran (Demo) (da li ovi live snimci idi u opste u ovaj album i ako idu koji su brojevi ako imaju brojeve) - 1993 - Neko Nas Posmatra 01 - E.K.V. - Neko Nas Posmatra 02 - E.K.V. - Istina Masina 03 - E.K.V. - Ne 04 - E.K.V. - Zajedno 05 - E.K.V. - Anestezija 06 - E.K.V. - Just Let Me Play Some Modern rnr music 07 - E.K.V. - Hej Mama 08 - E.K.V. - Bezimo U Mrak 09 - E.K.V. - Jadransko More 10 - E.K.V. - Ponos ?? - E.K.V. - Anestezija (Demo) ?? - E.K.V. - Bezimo U Mrak (Demo) ?? - E.K.V. - Hej Mama (Demo) ?? - E.K.V. - Istina Masina (Demo) ?? - E.K.V. - Jadransko More (Uzivo) ?? - E.K.V. - Just Let Me Play Some...(Demo) ?? - E.K.V. - Neko Nas Posmatra (Demo) ?? - E.K.V. - Zajedno (Uzivo) (da li ovi live snimci idi u opste u ovaj album i ako idu koji su brojevi ako imaju brojeve) - 1998 - Kao Nada, Kao Govor, Kao More 01 - E.K.V. - Zemlja 02 - E.K.V. - Pored Mene 03 - E.K.V. - Ljubav 04 - E.K.V. - 7 Dana 05 - E.K.V. - Ljudi Iz Gradova 06 - E.K.V. - Iznad Grada 07 - E.K.V. - Krug 08 - E.K.V. - Nisam Mislio Na To 09 - E.K.V. - Par Godina Za Nas 10 - E.K.V. - Idemo 11 - E.K.V. - Dum, Dum 12 - E.K.V. - Zabranjujem 13 - E.K.V. - Glad 14 - E.K.V. - Istina Masina 15 - E.K.V. - Neko Nas Posmatra 16 - E.K.V. - Anestezija 17 - E.K.V. - Zajedno - live 88 (kako se zove ovaj album ? ) 01 - E. K. V. Live - Modro I Zeleno.mp3 02 - E. K. V. Live - To Sam Ja.mp3 03 - E. K. V. Live - Sedam Dana.mp3 04 - E. K. V. Live - Tonemo.mp3 05 - E. K. V. Live - Voda.mp3 06 - E. K. V. Live - Oci Boje Meda.mp3 07 - E. K. V. Live - Budi Sam.mp3 08 - E. K. V. Live - Ljudi Iz Gradova.mp3 09 - ????? pored mene ??? da li je ova pesma ? 10 - E. K. V. Live - Tatoo.mp3 11 - E. K. V. Live - Ti Si Sav Moj Bol.mp3 12 - E. K. V. Live - Ljubav.mp3 13 - E. K. V. Live - Soba.mp3 14 - E. K. V. Live - Jesen.mp3 - EKV - LIVE! 1986 E. K. V. Live - 7 Dana E. K. V. Live - Aut E. K. V. Live - Budi Sam E. K. V. Live - Jesen E. K. V. Live - Modro E. K. V. Live - Novac E. K. V. Live - Oci E. K. V. Live - Radostan Dan E. K. V. Live - Stvaran Svet E. K. V. Live - Tattoo E. K. V. Live - Ti Si Sav Moj Bol (po kom redosledu ovde idu pesme i kako se zove album?? ) Znaci, ako ima ljudi dobre volje sa viskom slobodnog vremena neka bace pogled i uporede ovaj moj spisak sa svojim ako mogu i hoce.Puno bi mi znacilo da razvrstam pesme po albumima kako treba. Ako mozete da mi ukazete i na pravopisne greske (da li se pise 7 dana ili Sedam Dana ?? Da li se pise E.K.V. ili EKV ??? i tome slicno) I ako imate jos neki album da mi napisete. Hvala puno ps: izvinite na smaranju ali ja bas volim ekv ali sam i preterano pedantan sto se tice ovih stvari... sorry Quote
profa Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 - 1984 - Katarina II (ovo je bilo i ime benda) 01 - Katarina II - Aut 02 - Katarina II - Vrt 03 - Katarina II - Platforme 04 - Katarina II - Radostan dan 05 - Katarina II - Geto 06 - Katarina II - Treba da se cisti I 07 - Katarina II - Ja znam 08 - Katarina II - Kad krenem ka 09 - Katarina II - Treba da se cisti II (Instrumental) 10 - Katarina II - Jesen Kasnije su se na izdanju EKV Records-a našle još ove tri stvari: 11 - Katarina II - Jesen (Live) 12 - Katarina II - Ja znam (Live) 13 - Katarina II - Aut (Live) 14 - Katarina II - Radostan dan (Live) - 1985 - Ekatarina Velika 01 - EKV - Oci boje meda 02 - EKV - Zaboravi ovaj grad 03 - EKV - Tatoo (samo sa jednim t) 04 - EKV - Hodaj 05 - EKV - Ruke 06 - EKV - Modro i zeleno 07 - EKV - To sam ja 08 - EKV - Olovne godine 09 - EKV - I've Always Loved You Na reizdanju su se našle još: 10 - EKV - Modro i zeleno (Live) 11 - EKV - To sam ja (Live) 12 - EKV - Oci boje meda (Live) 13 - EKV - Tatoo (Live) - 1986 - S' vetrom uz lice 01 - EKV - Budi sam na ulici 02 - EKV - Ti si sav moj bol 03 - EKV - Kao da je bilo nekad 04 - EKV - Umorna 05 - EKV - Novac u rukama 06 - EKV - Sarajevo 07 - EKV - Stvaran svet oko mene 08 - EKV - Soba 09 - EKV - Grad Na reizdanju: 10 - EKV - Budi sam na uliici (Live) 11 - EKV - Ti si sav moj bol (Live) 12 - EKV - Soba (Live) 13 - EKV - Sarajevo (Live) 14 - EKV - Kao da je bilo nekad (Live) 15 - EKV - Novac u rukama (Live) 16 - EKV - Stvaran svet oko mene (Live) - 1987 - Ljubav 01 - EKV - Zemlja 02 - EKV - Pored mene 03 - EKV - Ljubav 04 - EKV - 7 dana 05 - EKV - Voda 06 - EKV - Prvi i poslednji dan 07 - EKV - Ljudi iz gradova 08 - EKV - Zid 09 - EKV - Tonemo Na reizdanju: 10 - EKV - Zemlja (Live) 11 - EKV - 7 dana (Live) 12 - EKV - Tonemo (Live) 13 - EKV - Voda (Live) 14 - EKV - Ljudi iz gradova (Live) 15 - EKV - Pored mene (Live) 16 - EKV - Ljubav (Live) - 1989 - Samo par godina za nas 01 - EKV - Iznad grada 02 - EKV - Krug 03 - EKV - Srce 04 - EKV - Sinhro 05 - EKV - Nisam mislio na to 06 - EKV - Par godina za nas 07 - EKV - Amerika 08 - EKV - Ona i on i on i ja 09 - EKV - Ona mi je rekla 10 - EKV - Svetiliste Na reizdanju; 11 - EKV - Iznad grada (Live) 12 - EKV - Srce (Live) 13 - EKV - Par godina za nas (Live) 14 - EKV - Nisam mislio na to (Live) 15 - EKV - Ona i on i on i ja (Live) 16 - EKV - Sinhro (Live) - 1991 - Dum dum 01 - EKV - Dum dum 02 - EKV - Siguran 03 - EKV - Odgovor 04 - EKV - Karavan 05 - EKV - Idemo 06 - EKV - Zabranjujem 07 - EKV - Glad 08 - EKV - Bledo 09 - EKV - Hladan 10 - EKV - Dolce vita Na reizdanju: 11 - EKV - Odgovor (Demo) 12 - EKV - Siguran (Demo) 13 - EKV - Glad (Demo) 14 - EKV - Glad (Acoustic) 15 - EKV - Glad (Alt. ver. 1) 16 - EKV - Glad (Alt. ver. 2) 17 - EKV - Karavan (Live) 18 - EKV - Idemo (Live) - 1993 - Neko nas posmatra 01 - EKV - Neko nas posmatra 02 - EKV - Istina masina 03 - EKV - Ne 04 - EKV - Zajedno 05 - EKV - Anestezija 06 - EKV - Just let me play some modern r'n'r music 07 - EKV - Hej mama 08 - EKV - Bezimo u mrak 09 - EKV - Jadransko more 10 - EKV - Ponos Na reizdanju: 11 - EKV - Just let me play some modern r'n'r music (Demo) 12 - EKV - Bezimo u mrak (Demo) 13 - EKV - Hej mama (Demo) 14 - EKV - Neko nas posmatra (Demo) 15 - EKV - Istina masina (Demo) 16 - EKV - Anestezija (Demo) 17 - EKV - Jadransko more (Live) 18 - EKV - Zajedno (Live) - 1998 - Kao nada, kao govor, kao more Ovo je Best of izdanje PGP-a, po meni prilično loše (ako se dobro sećam, nisu radili baš nikakav mastering - čak neke pesme šušte) 01 - EKV - Zemlja 02 - EKV - Pored mene 03 - EKV - Ljubav 04 - EKV - 7 dana 05 - EKV - Ljudi iz gradova 06 - EKV - Iznad grada 07 - EKV - Krug 08 - EKV - Nisam mislio na to 09 - EKV - Par godina za nas 10 - EKV - Idemo 11 - EKV - Dum dum 12 - EKV - Zabranjujem 13 - EKV - Glad 14 - EKV - Istina masina 15 - EKV - Neko nas posmatra 16 - EKV - Anestezija 17 - EKV - Zajedno - 1997 - Live '88 01 - EKV Live - Modro i zeleno 02 - EKV Live - To sam ja 03 - EKV Live - Sedam dana (na ovom albumu piše slovima) 04 - EKV Live - Tonemo 05 - EKV Live - Voda 06 - EKV Live - Oci boje meda 07 - EKV Live - Budi sam (na ovom albumu ne pise puno ime pesme - Budi sam na ulici) 08 - EKV Live - Ljudi iz gradova 09 - EKV Live - Pored mene 10 - EKV Live - Tatoo 11 - EKV Live - Ti si sav moj bol 12 - EKV Live - Ljubav 13 - EKV Live - Soba 14 - EKV Live - Jesen - 1987 - EKV - LIVE! 1986 01 - EKV Live - Aut 02 - EKV Live - Modro i zeleno 03 - EKV Live - Jesen 04 - EKV Live - Stvaran svet oko mene 05 - EKV Live - Budi sam na ulici 06 - EKV Live - Kao da je bilo nekad 07 - EKV Live - Ti si sav moj bol 08 - EKV Live - Tattoo (na ovom albumu je pisalo sa dva t) 09 - EKV Live - Oci boje meda 10 - EKV Live - Novac u rukama 11 - EKV Live - Radostan dan 7 dana ne postoji na Live 1986 jer je napravljena kasnije. Postoji jos jedan live album, u izdanju EKV Recordsa: - 2001 - EKV Live '91 - Kao u snu 01 - EKV Live - Odgovor 01 - EKV Live - Siguran 01 - EKV Live - Kao da je bilo nekad 01 - EKV Live - Karavan 01 - EKV Live - Dolce vita 01 - EKV Live - Idemo 01 - EKV Live - Glad 01 - EKV Live - Oci boje meda 01 - EKV Live - Zemlja 01 - EKV Live - Krug 01 - EKV Live - Zabranjujem 01 - EKV Live - Bledo 01 - EKV Live - Budi sam na ulici 01 - EKV Live - Ti si sav moj bol 01 - EKV Live - Ljudi iz gradova 01 - EKV Live - Novac u rukama I bio je komplet od četiri kasete pod nazivom "Osvrni se mirno na godine prošle...". Nazalost, sve sam ih sam izgubio. Quote
miss Penny Lane Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 jel video/citao neko onaj tekst na popboksu i raspravu ? Quote
Ive Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 (edited) Sta da kazem za EKV....nemam sta da komentarisem....nadolaze mi suze kad god pomislim o njima ...nisu dovoljne reči, samo obične reči...... da me vrate u život.... nije dovoljan dodir, ni da znam da te imam još samo par godina za nas ps(izvinjavam se unapred za sve pravopisne greske koje budem napravio...a imace ih dosta) Edited December 11, 2007 by Ive Quote
Recommended Posts