Shelly Webster Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 da li je on narkoman bio ili ne to je njegova privatna stvar(bila)\ covek je pravio sjajnu muziku,i to je jedino sto je vazno.... Mislis li da ce nasim ''dragim'' sugradjanima,koij nisu nikada slusali EKV to biti vazno?!?!?! Quote
Vlaja Buraz Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Pročitah nedavno intervju sa Masimom Savićem u kojem on kaže za EKV - '... bili su divni ljudi, samo što nisu znali kad treba stati...' Nikakve više sumnje nema... Quote
C.A_R.I.A. Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 well za milana ne znam,ali 100 % je provereno da je margita bila na belom. Quote
aRmatuRa Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Pre bih rekao na zutom. Mada je i dope beo kad je cist, Quote
DusMan Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Hmmm... Milanu bi danas bio 46. rodjendan, zar ne? Quote
Мајор Гашпар Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Hmmm... Milanu bi danas bio 46. rodjendan, zar ne? Tako je..na danasnji dan se rodio Milan Mladenovic...A MS je zavrsila.. Quote
DusMan Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Zar ona nije 17. septembra otisla? Quote
Мајор Гашпар Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Moram da proverim..znam 88% da je Milanov rodjendan danas Quote
DusMan Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Mislis, valjda, da je juce bio? Juce je bio, a ne danas. Veruj mi. Quote
шмизла Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Pozdrav svim postovaocima Milana Mladenovica i Ekatarine Velike. Grupa studenata je pokrenula inicijativu za preimenovanje Treceg bulevara u Bulevar Milana Mladenovica (instrumentalista, vokal, tekstopisac EKV-a). Ostvarenje pomenute ideje bi predstavljalo svojevrstan vid priznanja umetnickog rada naseg rok muzicara i pesnika. Svi vi koji ste zainteresovani da ulozite svoj trud u ovu akciju tako sto cete nam volonterski pomoci oko prikupljanja potpisa javite se na e-mail: [email protected] Ucinimo svet oko sebe lepsim i dajmo sansu kulturi. OSTAVI TRAG! HVALA VAM! ~ ovo je bilo n a krstarici...pa ako nekoga intersuje:p inace i ja volim EKV i vise nego volim(: Quote
DusMan Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Cisto da ne bude zabune, oni koji su se meni vec javili iz istog razloga, ne moraju da se javljaju i na ovaj mail. Inace, dobili smo i podrsku ministarstva kulture republike Srbije. Quote
DusMan Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Kratko obavestenje: cela akcija za promenu naziva ulice "3. bulevar" u "Bulevar Milana Mladenovica" koja je bila spremna da zapocne u Beogradu na sutrasnji dan je otkazana. Sve je bilo spremno, i pokrivenost u medijima, i podrske javnih licnosti, i mladi ljudi koji su bili spremni da prikupljaju potpise na ulici i prvi tiraz plakata za akciju, ali smo u zadnjem trenutku saznali da gospodja Danica Mladenovic, Milanova majka, nije bila za to da se ulica nazove po njenom sinu. Nista vise ne vredi reci, osim hvala svima koji su nam obecali i pruzili podrsku. Hvala. Quote
scum Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 pa zar nije trebalo prvo nju da pitate?! Quote
DusMan Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 pa zar nije trebalo prvo nju da pitate?! Takav je bio plan. Ali smo cekali Djuleta dve (ili tri) nedelje, posto nam je on bio jedina veza. I sad nam je vreme isticalo, posto komisija za promene naziva ulica zaseda uskoro, a sledece zasedanje je za pola godine. Zato smo sve sredili i onda ju je konacno i Djule kontaktirao, ali... Quote
C.A_R.I.A. Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Sta bi sa tim davanjem imena ulici ? Quote
DusMan Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Pa pise lepo. Odustali smo zbog toga sto je Milanova majka bila protiv toga. Inace, zbunjujuca je informacija koju sam dobio u skupstini grada. Rekli su da vec postoji ulica Milana Mladenovica! U naselju Altina. U slucaju da ne znate gde je to (a predpostavljam da ne znate), to je izmedju Zemuna i autoputa za Novi Sad, valjda. Naselje koje su ilegalno izgradili radikali za vreme svoje prosle vladavine u Zemunu. Tamo su ulice napisane na parcetu drveta zakacenom o banderu i slicno. Eh... Quote
DusMan Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Inace, juce je otvorena izlozba fotografija na kojima su clanovi Ekatarine. Izlozba ce biti otvorena dve nedelje, a mozete je pogledati u galeriji koja se nalazi iza Ruskog cara. Ne mogu se setiti imena galerije, ali potrazite tu na pocetku one ulice gde je parking. Quote
C.A_R.I.A. Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 E da,video sam sliku u novinama.Slike su crno bele i veoma lepe. Jel neko bio da vidi ? moze li se kupiti neka monografija ? Quote
DusMan Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Bio ja. Nema monografije, koliko sam video. Dakle, 30ak izlozenih i perfektnih crno belih slika, a u pozadini ide muzika EKVa, naravno. Svakako treba otici i pogledati. Quote
michelle Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 akcija za promenu naziva ulice "3. bulevar" u "Bulevar Milana Mladenovica" GOSPODE BOZE! Sta vam sve nece pasti na pamet Quote
DusMan Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Hrmph... Hajde... reci zasto ne mislis da je to dobra ideja. Quote
Мајор Гашпар Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Ja sam ZA..Milan je to zasluzio Quote
revolucionar Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 evo $utra svirka/tribute u skc povodom 10godina od Milanove smrti! Quote
Recommended Posts