Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@-Diamond- Zato postoji brdo bootleg-ova,pa donekle cujemo i hendriksa i bitlse u najboljem svetlu-live(koliko toliko),a ima i par snimaka EKV-a.:-)

Al da ih je gudra sjebala,sjebala ih je,i sa te strane mislim sve najgore o svima njima,sami su krivi za to kako su zavrsili,i traziti alibi i opravdanje u tome da su generacija koja se nije snasla,umrli roditelji,osecajna,emotivna ovo-ono stvarno je besmisleno.Ali sto se tice pecata koji su ostavili u muzickom smislu tu nema sporenja,jedan od najvaznijih bendova jugoslovenske scene.

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/topic/32159-pravilapredlozipitanjaidejeprimedbe/
Posted (edited)
Usput, zna li neko razloge zašto se Srđan Todorović ne pojavljuje u filmu? Živ je, umro nije, majku mu.

Zato što je prodao bubnjeve za 300 eura :)

Edited by Kokopelli
Posted
Usput, zna li neko razloge zašto se Srđan Todorović ne pojavljuje u filmu? Živ je, umro nije, majku mu.

Gledala sam pre par meseci neki Srdjanov intervju u kome kaze da je cela ta prica o EKV-u vrlo bolna tema i da ne zeli da razgovara o tome... Mozda je to razlog zasto se ne pojavljuje u dokumentarcu...

Posted
"Знам неке добре момке који су пропали због те дроге и само због те дроге". :)

Бата Трлаја а?

Gledala sam pre par meseci neki Srdjanov intervju u kome kaze da je cela ta prica o EKV-u vrlo bolna tema i da ne zeli da razgovara o tome... Mozda je to razlog zasto se ne pojavljuje u dokumentarcu...

Да, ''Балканском Улицом'' пре годину дана.

Такође је изјавио да је разлог напуштања бенда то што је потпуно хтео да се посвети глумачкој каријери.

Сећам се и да је рекао: ''Док ја имам термин за снимање неког филма, ЕКВ већ има заказану турнеју.''

Није могао да издржи на два фронта.

Такође је истакао да нема комп, као и да појма нема да се служи интернетом. :mhihi:

- Скинуо сам документарац са репидшера у четири дела. Које годиште је последњи бубњар Миливојевић?

Баш изгледа младо ... али и делује ми скроз антипатично, лик као да је скренуо. Неки психо поглед и фем говор ....

Posted

ne znam koje je godiste,sad petlja nesto sa elektronikom u e-play-u.a prvi koncert sa ekvom mu je bio na dodeli nagrada casopisa pop rock,covek je sve odsvirao bez probe.tu pise kako niko nije verovao da mu je to prva svirka sa njima.psiho,lepo si rekao

• 3 weeks later...
Posted (edited)

@Vlaja Buraz: Jel to što je na ovim linkovima ima neke veze sa ovim: <a href="http://www.rts.rs/page/tv/ci/news/18/РТС+2/235/ЕКВ+-+Као+да+је+било+некад.html?position=-1" target="_blank">http://www.rts.rs/pa...ci/news/18/РТ

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/topic/32159-pravilapredlozipitanjaidejeprimedbe/
  • 3 months later...
Posted

jao krasno... intervju je :wub:

btw, postoji mogućnost da se MIZ ponovo okupi (za one koji ne znaju, jedan stari EKV tribjut iz 2005/06. koji je tako imao dosta svirki, po festivalčićima i slično), ali trebamo pojuriti Gorana da se aktivira... ostatak benda je u fazonu.

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

EKV je kul skroz to je prvi rok bend sa kojim sa imala kontakt pa su mi zato posebno dragi, i zbog njih pocela da ulazim u svet roka i mjetala. Legende. :mrgreen:

Ali mi je sad odvratan onaj Fircijev Ekv tribjut(kako se vec zove nemam pojma) mlacenje para na ono sto su bili Milan,Megi i Bojan. On je u EKV bio skroz nebitan jos jedan u nizu bubnjara. :excl::angry2:

• 9 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

fanovi ekv-a su najgori fanovi.

zmazani , prljavi , smrde , doduse skolovani , ali mnogo lazu.

mama mi radila pri ministarstvu , tata penzionisani pukovnik...stroga vojnicka disciplina , samo rad , red i trud. od malena. pa dokle , bre , jebote? roditelji nemaju razumevanja za moje potrebe , soliteri smrde , smog gusi , izasao bih iz kruga dvojke ali ne znam kako. nisu me pustili da odrastem , jeeboooote (*bandera naglasak). eh da imam krila mladog orla... zvacu miksu da izmiksujemo taj njegov dop i odletimo zajedno iz ove narodnjacke dzamahirije. treba da se cisti , ali kako , pa ne mogu da verujem mi smo izgubljena generaaaacija (*bandera naglasak # 2). odoh do dorcola da tetki odnesem lek , a ona ce mi zauzvrat pokazati kako se unatraske cita dostojevski.

Edited by Pristojni urinator
  • Upvote 9
  • Downvote 1
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...