C.A_R.I.A. Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Jel citao neko knjigu decak iz vode ? odlicna milanova biografija,ima i lepih neobjavljenih tekstova. Kao i jedan lep tekst "limunovog drveta". Dusmane,mozes da nabavis jos tekstova od limunovog drveta ? Quote
Мајор Гашпар Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Jel citao neko knjigu decak iz vode ? odlicna milanova biografija,ima i lepih neobjavljenih tekstova. Kao i jedan lep tekst "limunovog drveta". Dusmane,mozes da nabavis jos tekstova od limunovog drveta ? Koliko znam knjiga moze da se kupi u IPS-u Quote
DusMan Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Jel citao neko knjigu decak iz vode ? odlicna milanova biografija,ima i lepih neobjavljenih tekstova. Kao i jedan lep tekst "limunovog drveta". Dusmane,mozes da nabavis jos tekstova od limunovog drveta ? Izaslo je skoro i drugo, dopunjeno, izdanje te knjige. Dobra je. Inace, meni je najbolja knjiga posvecena EKV-u "Mesto u mecavi" Aleksandra Zikica. Ne znam da li jos uvek moze da se kupi, ali knjiga je mnogo dobra. Nazalost, ne mogu da nabavim nista vise nego sto je u knjizi. Ali ko zna... Mozda nekad naidjemo na nesto. Evo recimo, postoji mogucnost da u nekoj buducnosti nabavim tonsku probu Sarla Akrobate, pa ako nabavim napisacu ovde kako bih podelio sa zainteresovanima. Quote
C.A_R.I.A. Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 dusmane,ako nadjes tu tonsku probu,nemoj da nas zaboravis.Kao i ekv live in paradiso.Ako neko ima,bilo bi lepo da podeli sa nama. Quote
C.A_R.I.A. Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 male su sanse,al ako nadjem rex illusivi,javicu sigurno. Quote
Калавера Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 ajde i ovde... ja imam live iz Doma Omladine (13.12.1991.), pa ako nekom treba neka se javi na pp... pored toga imam EQV, par Subinih radova iz Brazila (novija faza),... ... i tako ... Quote
:Dea Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Ljudi, zna li neko gde je i kada ta nova izlozba?! Quote
miss Penny Lane Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 neznam za to. mozda ce biti u grafickom kolektivu na obilicevom vencu. Quote
Ketty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 E,Dunja,raspitaj se,molim te kod tog ortaka gde ce biti izlozba... MNOGO bih volela da odem,posto nisam bila... Quote
greeter of the rising sun Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 mrzim ekv. tribute bend iz kragujevca se zove 'mimikrija', ali mislim da oni nisu tribute bend... Quote
negative creep Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Sinoc sam gledala intervju sa Srdjanom Todorovicem. Pricao je o svom zivotu, pa i o periodu kad je bio u EKV-u. Ali rekao je da ne voli da prica o tome, i da se uvek rastuzi kad se seti toga...jer ih nema vise. Bas je bilo tuzno... Jedan predlog - zasto ne biste promenili ime u 'EKV crew'? Mislim da nije u redu prema ostalim bivsim clanovima...ako ih vec toliko postujete... Eto, toliko. Kako je bilo na tribute svirci? Quote
Ketty Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ja sam luda za Zikom...Mislim,super je on...Nikako nije glup,to nikako... Kad je pricao o svojoj zeni bio je kao mali decak koji se zestoko zaljubio... I meni je bilo tuzno kad ga je voditeljka pitala sta da pusti od EKV-a,a on rekao nista,posto ne voli da prica o njima jer ih vise nema... Strasno je to... Meni se postava EKV-a najvise dopadala u periodu kad je on bio sa njima... Quote
miss Penny Lane Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ja sam luda za Zikom...Mislim,super je on...Nikako nije glup,to nikako... Kad je pricao o svojoj zeni bio je kao mali decak koji se zestoko zaljubio... I meni je bilo tuzno kad ga je voditeljka pitala sta da pusti od EKV-a,a on rekao nista,posto ne voli da prica o njima jer ih vise nema... Strasno je to... Meni se postava EKV-a najvise dopadala u periodu kad je on bio sa njima... i ja sam luda za zikom on mi lici na Petra Pana kada prica o zeni... tako je... ] najbolja postava je bila kad je zika bio tu... Quote
:Dea Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Zika danas radi kao techno DJ. Bedaka! Quote
negative creep Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 "Nisu dovoljne reci, samo obicne reci, da me vrate u zivot, nije dovoljan dodir, ni da znam da te imam jos samo par godina za nas"... Obozavam ove stihove! Quote
:Dea Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 "Nisu dovoljne reci, samo obicne reci, da me vrate u zivot, nije dovoljan dodir, ni da znam da te imam jos samo par godina za nas"... Obozavam ove stihove! I ja isto, do skora su mi stajali u potpisu! Quote
Ketty Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ma, Dosao sam da te nosim Da se ne bojis Da ne govoris 'nema me' Da zatvoris oci Da ne zaboravis rec po rec Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ma, Dosao sam da te nosim Da se ne bojis Da ne govoris 'nema me' Da zatvoris oci Da ne zaboravis rec po rec Quote
Ketty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 (edited) Znam EDIT-to mi je doskora stajalo u potpisu Edited February 8, 2005 by Ketty Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Znam EDIT-to mi je doskora stajalo u potpisu znam... Mada meni je i VODA jedna od omiljenih... Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Sjajna je muzika za tu pesmu jeste... meni je najlepsa muzika u 7 dana i anesteziji jos sam i sentimentalno vezana za te pesme Quote
Ketty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 7 dana je taaaako mocna pesma,da to nije normalno... Njima su sve pesme mocne... Dobro znas svaku rec svaki znak kako najlakse,najbrze,najsladje reci 'odlazim' Rastemo,pazimo slucajno gazimo Tvoje najblaze usne kazu 'odlazim'.... Prokleto genijalan tekst. Quote
Recommended Posts