Guest Daemonium Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Sta mislite o ovom fenomenalnom americkom one man projektu? Quote
The Inquisitor Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Imam The Dying Light,Heaven In Flames,To Embrace The Corpses Bleeding,i jedan video snimak.Fantasticno,sta drugo da kazem. Quote
Ravendark Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Kada su svi ajde i ja:imam Heaven In Flames,Dethroned Conquered And Forgotten,Distant In Solitary Night(potpisan od strane Akhenaten-a) i onu kasetu. Stvarno odlican bend! Quote
Turin Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 kad bas 'ocete, imam sve osim moonlight butchery i sve sam sam potpisao. Quote
Thabbas Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Uh,al se ja zajebah.Uzeo sam neki dan To Embrace Corpses Bleeding,a to je ustvari Avetinjski Ples Sablasti,koji takodje uzeh ranije.No dobro CD je CD. Quote
Cryfemal Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Joj, kako sam uzivao u trenutku kada sam sakupio sve od JUDAS-a. E, ljudi, pa morate imati sve od njih ako se nazivate normalnim u svetu black metala. Ko ne shvata, nikada ni nece. Quote
kasapin Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 uskoro mi stize kaseta od tih juda pa da vidimo jel valjda necemu Quote
Frankenchrist Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Cuo sam dosta stvari od njih, ali nikako da nabavim neki album. Ono sto sam cuo bilo je odlicno, veoma snazan i emotivan Black Metal. Uskoro cu nabaviti Embrace The Coprses Bleeding, kasnije nadam se i ostale albume. Quote
Srki Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Poceo sam da smatram da je o zaostavstini Judas Iscariota nepotrebno govoriti, s'obzirom da su oni podjednake velicine kao npr. Mayhem, Darkthrone... Mada znam da su manje poznati na nasim prostorima... Quote
Ravendark Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Heaven In Flames je ubedljivo najbolji album. Quote
Cryfemal Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 U... daj bre covece, gde je "Heaven In Flames" najbolji album?! Ja postujem to da svako ima svoje misljenje, ali "Heaven..."? Svakako nesto najlosije sto je Akhenaten mogao proizvesti. "Dethroned...", "Distant In..." su jedni od boljih snimaka koje je napravio. Quote
Srki Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Ma najbolji je ovaj demo iz 93 godine - Black Metal (mislim da se tako zove) Quote
Grobodan Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Ja imam demo Arise My Lord.Kompletana diskografija: 1993. Demo '93 1993. Arise, My Lord (ep) 1995. The Cold Earth Slept Below 1996. Thy Dying Light 1996. Distant in Solitary Night 1997. Of Great Eternity 1999. Heaven in Flames 2000. An Ancient Starry Sky 2000. Dethroned, Conquered and Forgotten 2000. Under the Black Sun 2001. To Embrace The Corpses Bleeding 2001. To the coming age of intolerance 2001. March of the Apocalypse (ep) 2002. Moonlight Butchery 2003. Midnight Frost (To Rest With Eternity) Quote
Srki Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 Do jaja! Pazi koliko albuma u zadnje 2-3 godine! Steta sto ne sviraju vise Quote
Ravendark Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 U... daj bre covece, gde je "Heaven In Flames" najbolji album?! Ja postujem to da svako ima svoje misljenje, ali "Heaven..."? Svakako nesto najlosije sto je Akhenaten mogao proizvesti. "Dethroned...", "Distant In..." su jedni od boljih snimaka koje je napravio. Sta fali Heaven-u?Distant In Solitary Night je isto odlicno izdanje,Dethroned malo manje,ali ipak na Heaven In Flames se Akhenaten pokazuje u najboljem svetlu. Quote
Cryfemal Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Pa, ne mogu se sloziti sa tobom. "Heaven..." stvarno nije nesto cime se moze ponositi. Ne kazem da mu 'fali' nesto, al' nije to to. Ova dva albuma su ubistvo, a jesi li slusao i ostala izdanja? Nadam se jesi, posto je to tek posebnost. Quote
Ravendark Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Slusao sam sva izdanja,sem demoa i onih izaslih na vinilu. Quote
Cryfemal Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ako si u mogucnosti, nabavi sve. Pogotovu na vinilu! Quote
Ravendark Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 U principu i imam sva izdanja ili cu ih vrlo skoro imati.Prvo da popravim gramofon... Quote
AnaLizator Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Well, kad sam ga cuo,automatski sam ga metn'o na listu 5 najboljih bendova uopste !!! Heaven In Flames je nadnajjaci !! Slusao sam ga zaredom ~96 sati i nije mi dosadio (ali posle njega mi je sve bilo pomalo cudno :| ). Bolesno dobro , ocu sve od njega daj daj daj daj daj !!!!!!!!!!!! Quote
Frankenchrist Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Danas sam kupio Dethroned, Conquered and Forgotten... Zmajcina od (mini) albuma! a: Quote
genius Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 O.K...Hoce li neko da mi otkloni sumnju? Ja sam cula dve price...jedna kaze da je tip iz Judas-a totalni kreten i da glumi nesto, a druga prica kaze da je taj dugajlija potpuno O.K i prilicno otvoren za knverzaciju sa mladima, kao sto je uradio na onom Hellhammer-u...So, sta je istina? Quote
Denethor Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Zar je vazno dal je on kreten ili je ok lik, ionako nikada(nazalost) necemo imati priliku da procaskamo sa njim. Quote
Recommended Posts