Frankenchrist Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Aaaaaa dakle to li je. Nisam jos stigao da preslusam, tako da nisam znao da na tom izdanju nisu sve njegove pesme, vec da ima raznih bendova, a bi mi malo cudno kad sam video da tog izdanja nema u diskografiji. Koliko pesama ima na splitu? Nisam siguran da imam kompletno izdanje pa cisto da proverim. Quote
Denethor Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Krieg 1. Embers Of Passage 2. A Crumbling Shrine 3. Thrones Of Wrath 4. Ceremonial Inversion Eternal Majesty 5. Intro 6. Soyons Les Pierres Du Temple Noir 7. Pandaemonium 8. Under The Sign Of Evil Judas Iscariot 9. Babylon In Ruin 10. Unholy Victory 11. In Den Qualen Der Hölle 12. The Cold Earth 13. Outro Macabre Omen 14. Voor Donker Zullen We Heersen 15. We Won With War Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 pa upravu je covek, Immortal jesu najveci pozeri, imaju finu muziku na nekim albumima, ali su pozeri Meni je dovoljno bilo da vidim spot za Mighty Ravenedark i da mi se smuci zivot... dodjavola truu grim blekeri u crnim helenkama za aerobik Elem Judas Iscariot... imam Moonlight Butchery i album mi je genijalan. Quote
Frankenchrist Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Pa dobro, IMMORTAL nisu jedini koji su furali helanke, no helanke i blekeri su neka druga tema. I kupio sam konacno To MebraceThe Corpses Bleeding. Album je savrshen. Svirka podseca da dethroned Na Dethroned Conquered Forgotten? Sta znam, da si pomenuo bilo koji drugi album pa da se slozim ali na Dethroned nikako ne podseca. Bar ne mene. Dethroned je dosta brzi i agresivniji, dok To Embrace... vise vuce na atmosferu, kao recimo Distant In Solitary Light. Mada, Akhenatenovi albumi su dosta raznoliki i tesko je naci neko normalno poredjenje. Jedino gde je (manje vise) omanuo, to je na The Cold Earth Slept Below, mada mozda i promenim misljenje ako tom albumu dam jos jednu sansu hehe. Zna li neko za koju kucu je izdavao ploce, i postoji li neki sajt gde bi to moglo da se naruci? Quote
Denethor Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Podseca me na Dethroned bas zato sto je isto brzi i nema klavijatura tojest ima ih samo na jednoj pesmi. Sto se tice Cold Earth splerp below-a meni je album odlichan. dosta hladan. Inache mislim da je izdavao za Red Stream na novijim izdanjima. Quote
ZYKLON_B Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jel ima neko ovde da slusa ovj bend jos od njegovih pocetnih demo snimaka i da je preslusao sve JI albume i demo snimke... Ako ne sta vi uopste ima da komentarisete Quote
Goxy Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jel ima neko ovde da slusa ovj bend jos od njegovih pocetnih demo snimaka i da je preslusao sve JI albume i demo snimke... Ako ne sta vi uopste ima da komentarisete covece sto ti seres Quote
Denethor Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jel ima neko ovde da slusa ovj bend jos od njegovih pocetnih demo snimaka i da je preslusao sve JI albume i demo snimke... Ako ne sta vi uopste ima da komentarisete Fuck Off Quote
Goxy Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 moj poslednji post na ovoj temi,verovatno sam propustio neki demo da cujem,ubicu se Quote
The Watchtower Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jel ima neko ovde da slusa ovj bend jos od njegovih pocetnih demo snimaka i da je preslusao sve JI albume i demo snimke... Ako ne sta vi uopste ima da komentarisete Ne seri Aj se ubi, molim te. Koja budala Quote
Misantrophil Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Meni ovaj one man bend nije nista posebno Quote
Frankenchrist Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Meni ovaj one man bend nije nista posebno Stvarno me odusevis ponekad. Quote
Denethor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Meni ovaj one man bend nije nista posebno Taj bend je covece bolji od 98% BM bendova koji su ikada postojali. Quote
Guest Metallian Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Kad je izdat Avetinjski Ples Sablasti? Odnosno koje godine? Quote
Goxy Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 2003 valjda to je poslednji album i mcd na kaseti,samo je booklet preveden na srpski Quote
kuruz Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Nabavio sam ga na disku Jel ima neko nazive pesama s tog albuma? Quote
Goxy Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Jel ima neko nazive pesama s tog albuma? na srpskom ili engleskom? Quote
kuruz Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 I jedne i druge,Rakic nije napisao na disku koji mi je dao Quote
Goxy Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 ajde da me ne mrzi na disku stoji ovako: 1.I Awoke To A Night Of Pain And Carnage 2.Bathed In Clouds Of Blood 3.Terror From The Eastern Sky 4.Where Eagles Cry And Vultures Laugh 5.In The Valley Of Death I Am Their King 6.With Lust And Murder For Our Drink 7.Behold The Lamb Of God Descending 8.Spectral Dance Of The Macabre 9.The Dead Burst Forth From Their Tombs a na kaseti avetinjski ples sablasti: deo prvi- osveta 1.brobudih se u noci bola i pokolja 2.kupah se u oblacima krvi 3.strava sa istocnjackog neba 4.tamo gde orlovi placu a lesinari se smeju 5.u dolini smrti njihov sam kralj 6.pozudom i smrcu do naseg napitka 7.jagnje gospodnje eno pada 8.avetinjski ples sablasti 9.mrtvi provalise iz grobova deo drugi- tuga 1.pokolj na mesecini 2.cekic smrti 3.razapeta dobrota deo treci-unatrag 1.prizivanje plamena pakla Quote
*lyllaby* Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 mnoooogo su dobri...imam samo 'TO EMBRACE THE CORPSES BLEEDING'..ali potrudicu se da nabavim i ostalo... Quote
Recommended Posts