+Abigail+ Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Nisam raspolozena za pisanje nekih eseja o bendu, tako da cu staviti samo nekoliko recenica. Dakle, jedan od najboljih USA bendova s drugacijim zvukom od svojih 'fellow Americans'. Izdvojila bih albume 'Thy Dying Light ' i 'Dethroned, Conquered and Forgotten'. Mada..i 'Heaven in Flames' ima izuzetno dobrih pjesama. Quote
Grobodan Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Meni kod Thy Dying Light mnogo smetaju lose odsvirani bubnjevi.Daleko od toga da sam neki perfekcionista i picajzla sto se ovakvog zvuka tice,ali ono su najgora ispadanja zabelezena na CD koja sam ja ikad cuo i bas kvari ugodjaj i nervira. Quote
Nemethor Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Taj bend je covece bolji od 98% BM bendova koji su ikada postojali. Upravo tako. Jedino bih od amera josh stavio Averse Sefira, Inquisition i Absu. Quote
Goxy Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Upravo tako. Jedino bih od amera josh stavio Averse Sefira, Inquisition i Absu. grand belial's key,ne? a nekad sam se zesce lozio na judas iscariot,a sad su mi poslednji album i onaj ultra brzi ep najgotivniji ovo grob otvorio temu pod drugim nikom,bila ga sramota valjda Quote
Grobodan Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ne, nego sam bio banovan zbog Analnog mravojeda Quote
morbid god Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Grand Belial je bas specifican.. a ima USA jos dobrih(i pokojnih) bendova - Nachtmystium, Weakling, Krieg, Leviathan, Von, Profanatic,a Ibex Throne, Black Funeral, Xasthur.. + kad dodamo razbijace iz Kanade, ta sjeverna amerika ima kvalitetnu BM scenu. Quote
Nemethor Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Grand Belial je bas specifican.. a ima USA jos dobrih(i pokojnih) bendova - Nachtmystium, Weakling, Krieg, Leviathan, Von, Profanatic,a Ibex Throne, Black Funeral, Xasthur.. + kad dodamo razbijace iz Kanade, ta sjeverna amerika ima kvalitetnu BM scenu. Pa, Grand Belial su mi malo nezgodni zbog ideologije, Profanatica mi nije bash legla iz istih razloga kao i Demoncy (ako neko zeli da se menja za Profanaticu - Profanatitas De Domonatia, nudim CD za neki jaci black/death naslov). Judas Iscariot, Absu i Averse Sefira diskografije mogu da slusam sve po redu u cugu, bez razlike. Naravno, ponavljam kao i uostalom uvek, ukusi su razliciti, ne bi ni bilo normalno da se svima sve svidja... Quote
Nemethor Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Pa, Grand Belial su mi malo nezgodni zbog ideologije, Profanatica mi nije bash legla iz istih razloga kao i Demoncy (ako neko zeli da se menja za Profanaticu - Profanatitas De Domonatia, nudim CD za neki jaci black/death naslov). Judas Iscariot, Absu i Averse Sefira diskografije mogu da slusam sve po redu u cugu, bez razlike. Naravno, ponavljam kao i uostalom uvek, ukusi su razliciti, ne bi ni bilo normalno da se svima sve svidja... Moram malo da korigujem samog sebe, sto se tice Profanatice stvarno mi je OK ali mi nije uvek za svako raspolozenje, bash kao i Demoncy. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Bend koji ima bruka jake rifove... http://www.youtube.com/watch?v=4HTSKI3yFyE Jedna od najjacih pjesama... Quote
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Čitam sad na wikipediji nešto o bendu, pa kaže: After the demise of Judas Iscariot, he abandoned the stage name "Akhenaten" in order to ensure that his homosexuality would not "suffer in the shadows of Judas Iscariot". :haha: Quote
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Pa naravno, nego ovaj nesrećnik ni ne zna očigledno kakav info o njemu stoji na netu. Quote
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Sad sam pokušao da pronađem referencu koka stoji na dnu članka na Vikipediji, ali ne uspeh da nađem skenirani buklet u kome to navodno piše. Quote
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ma ne piše, umesto "homosexuality" stoji "subsequent projects", čini mi se. Quote
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Verujem da ne piše, nego me je zanimalo baš to što si sada rekao. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ma pedercina, ne mora da pise Quote
Grobodan Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Koji vam je kurac, pa Wiki može svako da edituje, Angelistor i ja smo editovali stranicu Morbid angela kad je izašao Illud, stajalo je dobra 24 sata da se fanovi masovno ubijaju zbog albuma. Quote
Grobodan Posted March 5, 2015 Report Posted March 5, 2015 Iskopah iz nostalgije Heaven in Flames pa se setih nostalgično vremena kad je JI bio smatran jednim od vrhunaca black metala pre nego što su Deathspell Omega i Watain 2003 obrnuli scenu naopako. Posle se saznalo da je Andy bio dete bogatog tate sudije i da je sad cenjeni advokat, ah taj internet... bio je i onaj nastup sa Kozeljnikom u Pančevu ali lepo je to bilo vreme i znao je brat da nabode dobar rif. Quote
Goxy Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 nekad kad mi se prislusa judas iscariot uglavnom slusam izdanja od dethroned,conquered and forgotten epa do moonlight butchery epa. to su mu najbolja. Quote
Talvi Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 haha, a ja sam baš nedavno naleteo na ovo blago od oglasa http://www.limundo.com/kupovina/Muzika-i-filmovi/Muzika/Audio-kasete/METAL-KASETE-ORIGINALI/31887601 relitet Quote
Goxy Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 taj avetinjski ples sablasti sam pazario na koncertu u domu,mislim da su svirali ceski inferno. jebo te,kada je to bilo. Quote
Demon Seed Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Taj koncert je objavljen kao live album, na kaseti Quote
Recommended Posts