The Bowels Of Perdition Posted April 13, 2022 Report Posted April 13, 2022 Priličan mindfuck od intervjua sa Proscriptorom: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2022/04/11/proscriptor-mcgoverns-apsu-interview-2022/ 3 Quote
Demon Seed Posted April 19, 2022 Report Posted April 19, 2022 Au jbt, odličan intervju, začuđujuće smislen (meni, jer sam posmatrao Proscriptora kao ludaka). Kad ono naučnik. 1 Quote
Haos sam ja Posted December 13 Report Posted December 13 Vidim da na Beyond the gates festivalu sledeće godine opet sviraju pod imenom Absu. Ne znam ni šta je bila fora sa promenom imena benda u Apsu i zašto. Quote
dimmu1 Posted December 13 Report Posted December 13 (edited) Zato sto izdavacke kuce (a i bendovi nazalost) podlezu/poklicu optuzbama, kritikama i pretnjama internet ratnika i boraca za ljudska prava. Promena imena je bio najlaksi vid da se izda novi materijal u to vreme i nastavi rad sa bendom pod malo drugacijim imenom. Slegla se prasina posle tolikog vremena, ljude vise ta situacija toliko ne interesuje i sad im nesto drugo bode oci. Te se vracaju na staro ime i sviraju setlistu sledece godine sa akcentom na The Sun of Tiphareth jer je 30 godina albuma. Edited December 13 by dimmu1 Quote
Recommended Posts