The Bowels Of Perdition Posted April 13, 2022 Report Posted April 13, 2022 Priličan mindfuck od intervjua sa Proscriptorom: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2022/04/11/proscriptor-mcgoverns-apsu-interview-2022/ 3 Quote
Demon Seed Posted April 19, 2022 Report Posted April 19, 2022 Au jbt, odličan intervju, začuđujuće smislen (meni, jer sam posmatrao Proscriptora kao ludaka). Kad ono naučnik. 1 Quote
Haos sam ja Posted Friday at 09:08 AM Report Posted Friday at 09:08 AM Vidim da na Beyond the gates festivalu sledeće godine opet sviraju pod imenom Absu. Ne znam ni šta je bila fora sa promenom imena benda u Apsu i zašto. Quote
dimmu1 Posted Friday at 10:55 PM Report Posted Friday at 10:55 PM (edited) Zato sto izdavacke kuce (a i bendovi nazalost) podlezu/poklicu optuzbama, kritikama i pretnjama internet ratnika i boraca za ljudska prava. Promena imena je bio najlaksi vid da se izda novi materijal u to vreme i nastavi rad sa bendom pod malo drugacijim imenom. Slegla se prasina posle tolikog vremena, ljude vise ta situacija toliko ne interesuje i sad im nesto drugo bode oci. Te se vracaju na staro ime i sviraju setlistu sledece godine sa akcentom na The Sun of Tiphareth jer je 30 godina albuma. Edited Friday at 10:56 PM by dimmu1 Quote
Recommended Posts