ba+a. Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Mrzi me da citam, jel tacno da atila iz mejhema peva? Quote
Face Of Melinda Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Sto se Sunno-a tice... pokusala sam da ih preslusam i nijednom mi nije uspelo. Quote
Face Of Melinda Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Onaj zvuk paralise i uspeva da smori cak i digestivni trakt Quote
Buddha Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 @azal: da sredim sa debelim zlatkom da dodju? evo sta im treba: Quote
Buddha Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 kumashine... uzeo sam zvanicni live iz londona. druga pesma je ustvari jako lep 15minutni intervju. pesmu nisan ok slusao jer kao sto rekoh imam problema s kompujterom. poz ja ovo jos uvijek nemam jel to ustvari livewhite? nemam intervju Quote
KRANG Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 slowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Kent Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 opet nestade ona kvvlt slika sa roskilde sajta. da je nisi slucajno sacuvao, slowdiveruuuuuuuuuuuu? Quote
KRANG Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 učitavaj stranicu dok ti se ne pojavi, jer ima jedno jedno 7-8 fotki koje se rotiraju po random principu ubošćeš ga.. jednom.. Quote
Kent Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 listen to me, you have to keep your head down, they're trying to take my tortillas Quote
soul reaper Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 listen to me, you have to keep your head down, they're trying to take my tortillas get down!!! get down again!!! Quote
KRANG Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 pojavio se novi album ima neko vreme već... black1 skroz su se prodali haha Quote
Supergalactic Lover Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 povremeno ubace u pesmama onaj 'brown noise'. hint: south park. Quote
ResurrectioN Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ubili su mi MP3 plejer. Quote
ResurrectioN Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Zabrinjavajuce je sto su slusalice citave Uprav idem da ga menjam. U garantnom listu ne vele nista o Sunn O))) Quote
Fiery Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Uzbudjujuce. Metni slusalice u kompjutor pa pojacaj kako valja. Quote
Buddha Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 New SUNN O))) album entitled "Black 1" being recorded now. The album will feature vocals and guitars by Malefic (XASTHUR) among others. Interesting to mention that vocals for one song will be recorded by Malefic from inside a casket. Quote
azal Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ona kola u pozadini kvare atmosferu doomerske garaze. jos california tablice koliko vidim... Quote
KRANG Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ne mogu biti ozbiljni.. kapiram da se dobro zezaju Quote
Supergalactic Lover Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) a jel imaju gde da se pazare ofišl sunno))) odore? black1: cak 7 pesama, WOW!! Edited November 12, 2005 by Superius Deus Quote
Recommended Posts