KRANG Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 ja sedim napred i puštam muziku. boli me kurac, prvi sam rekao. vi ostali ćete i onako da spavate u povratku. Quote
BodyRemover Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 mogu i ja napred... mada je u sredini do prozora koji nije na vratima jako lepo... Quote
femdom Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 body.r, nemoj sad da se vadis: ti sedis sa nama pozadi! Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 a ja sedim u sredini sredine? mogao bi jack rose da sedi napred sa krangom, pa da naprave neku kul postdrone plejlistu trebalo bi da krenemo oko 12 u ponedeljak. kad ti stizes u bgd debeljko? Quote
KRANG Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) hm.. jel može to malo kasnije? upravo sam saznao da moram da budem na fakultetu do 1. laboratorijske vežbe, moram da budem pristutan. mislim, verovatno bih mogao da izađem sa posle prvog sata, tj u 12, ali ipak.... kad počinje koncert? koliko traje put? Edited February 23, 2006 by KRANG Quote
oh_well Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 hm fakultetske obaveze...pa zar ne mozes da izostanes jedanput? ja bih da se krene sto ranije ne volim da sam knap sa vremenom+treba da se nadjemo sa nekim ljudima tamo...put mozda ne traje 6 sati ali opet sto smo ranije tamo ja sam srecniji.. Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 trebalo bi da putujemo oko 6 ati, ne vise. saznacemo kad je konc veceras. i adresu tog PAUKa bi valjalo saznati u dogledno vreme Quote
KRANG Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) ja u najboljem slučaju mogu da krenem u pola 1. to pod uslovom da izađem na pola. to su jebene lab vežbe, i to prvi čas. deli se neko sranje, dodeljuju se parovi i raspored, tako da apsolutno moram da idem na taj uvodni čas. sad mi se pojavio taj raspored na netu Edited February 23, 2006 by KRANG Quote
oh_well Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) "Ako mislite da vam osjetilo sluha neće biti nešto jako bitno nakon 27.02. tekuće godine svakako navratite u Pauk na koncert Sunn o))) i Earth. ....... Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45kn možete kupiti u Dancing Bearu (Gundulićeva 7) i Turističkoj agenciji "Student" (Savska 25). Na ulazu će koštati 55kn. Ulaz se otvara u 20.30h, a koncert počinje u 21.30h." Rock Klub Pauk Adresa: Jarunska 2 Telefon: 3011-448 Web: www.sczg.hr Popust: 20 % za plaćanje gotovinom Edited February 23, 2006 by oh_well Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 e da, ponesite obavezno cepove za usi ako imate. ja imam samo jedan par.. koliko mu 55kn sad dodje? oko 600 din? Quote
BodyRemover Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 sve kul, samo jos da znamo adresu. poslao sam ja mail malopre pa se nadam ujutro odgovoru... dosao bih u nedelju da pijemo i senlucimo ali mi se to ne svidja jer bih tada zaprljao gace i morao da se tusiram i opet obucem te prljave gace (ne nose mi se ciste jer bih onda prljave morao dva dana da nosim u svojoj smrdljivoj torbi). eto me u ponedeljak oko pola deset-deset. oticicu do cveleta prvo obavezno ako on mogne i do stinka ako stignem. onda cu na stanicu ili do tebe ako ostane seksundi. Quote
oh_well Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 koliko mu 55kn sad dodje? oko 600 din? 657,109381 din Quote
BodyRemover Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) e da, ponesite obavezno cepove za usi ako imate. koliko mu 55kn sad dodje? oko 600 din? kakvi su tacno to cepovi (kako traziti u radnji)? dugo razmisljam uzeti to ali nikako da se setim i namerim jednom naci ih. reko mi je gargamel na koncu sidarte da je kul staviti i kakav zguzvan papir od maramice u ushi..? Edited February 23, 2006 by BodyRemover Quote
oh_well Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 sve kul, samo jos da znamo adresu. sta ne valja sa ovom gore? ^ Quote
BodyRemover Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 malo je. nadao sam se nekom slikovitom opisu, malo mapi ili tak' necemu? Quote
oh_well Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 ja u najboljem slučaju mogu da krenem u pola 1. to pod uslovom da izađem na pola. koji je to fakin fucks gde nema opravdanog izostanka? jebem mu mater docicemo sat i pol pred konc. shugavo Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 cepovi za usi: ima jedna radnja na zelenom vencu, "snajper", prodaju te super cepove, nisu skupi. mogu da ti pogledam sutra ako hoces. ne znam samo da li ih jos ima posto ih redovno yumetalci sve pokupuju Quote
KRANG Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 (edited) ima ovde neka interaktivna mapa i na njoj ta ulica. još je satelit. even better https://e-uprava.gzaop.hr/gup/Preglednik.aspx edit: hm. ta nije nešto. ali ima još http://www.plan-grada.com/plan/index2.asp?grad=4 i ova http://www.kartegradova.com/map.php u svakom slučaju, to je u centru. i nema skretanja sa glavnih puteva. --- Edited February 23, 2006 by KRANG Quote
jack rose Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 hej mozda se ja dogovorim sa jednom indi drugarcom da nas odvede do pauka-bauka. (kent bi bio ponosan ) svidja mi se ideja za post-krang-hour,ja najbolje funkcioniram u tim jutarnjim satovima kada se slusa samo knor noir laganitza Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 treba svi da se slikamo sa stephen o'malley-em, onako, okruzimo ga kao deca, i onda tu sliku svi stavimo u svoje potpise Quote
heroinchic Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 jr, dobro obavesteni izvori javljaju da ti dobro funk-cioniras i uz Jane Siberry & Loren Mazzacane Connors?! Naravoucenije: Fukk SUNN O))) ODO' ja na Charon! Quote
imaginos Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 reko mi je gargamel na koncu sidarte da je kul staviti i kakav zguzvan papir od maramice u ushi..? ako ti slowdiver nadje cepove iz snajpera - super. ako ne, onda ponesi vatu, a tek kao trecu opciju preporucujem ono sto sam ja uradio na sidarti sa papirnom maramicom (koju sam uzeo od tebe, ako se dobro secam ). Quote
Buddha Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 e ajde da pravimo svi plejlistu sta bismo slusali do tamo i nazad. ja glasam za neki uvod sa electric wizard. Quote
KRANG Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 ja glasam da ti kupiš i meni te čepove, ako ih nađeš. a mogli bismo da nakupujemo to sranje i postavimo tezgu ispred? možda zaradimo kintu? Quote
jack rose Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 heroinchic-ova opsednutnost mojim forumskim/soulseek aktivnostima pocinje da me plasi. sta fali jane siberry.pametna,ekscentricna,queer,kanadjanka. da docekam tatu lorena i da mrem. (kad vec nisam smuvao jamie stewarta fakk ) Quote
Recommended Posts