Jump to content

Recommended Posts

Posted

a ja sedim u sredini sredine?

mogao bi jack rose da sedi napred sa krangom, pa da naprave neku kul postdrone plejlistu biggrin.gif

trebalo bi da krenemo oko 12 u ponedeljak.

kad ti stizes u bgd debeljko?

Posted (edited)

hm..

jel može to malo kasnije?

upravo sam saznao da moram da budem na fakultetu do 1.

laboratorijske vežbe, moram da budem pristutan.

mislim, verovatno bih mogao da izađem sa posle prvog sata, tj u 12, ali ipak....

kad počinje koncert?

koliko traje put?

Edited by KRANG
Posted

hm fakultetske obaveze...pa zar ne mozes da izostanes jedanput?

ja bih da se krene sto ranije ne volim da sam knap sa vremenom+treba da se nadjemo sa nekim ljudima tamo...put mozda ne traje 6 sati ali opet sto smo ranije tamo ja sam srecniji..

icon_sad.gif

Posted (edited)

ja u najboljem slučaju mogu da krenem u pola 1. to pod uslovom da izađem na pola.

to su jebene lab vežbe, i to prvi čas. deli se neko sranje, dodeljuju se parovi i raspored, tako da apsolutno moram da idem na taj uvodni čas.

sad mi se pojavio taj raspored na netu no.gif

Edited by KRANG
Posted (edited)

"Ako mislite da vam osjetilo sluha neće biti nešto jako bitno nakon 27.02. tekuće godine svakako navratite u Pauk na koncert Sunn o))) i Earth.

.......

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45kn možete kupiti u Dancing Bearu (Gundulićeva 7) i Turističkoj agenciji "Student" (Savska 25). Na ulazu će koštati 55kn.

Ulaz se otvara u 20.30h, a koncert počinje u 21.30h."

Rock Klub Pauk Adresa: Jarunska 2

Telefon: 3011-448

Web: www.sczg.hr

Popust: 20 % za plaćanje gotovinom

user posted image

Edited by oh_well
Posted

sve kul, samo jos da znamo adresu.

poslao sam ja mail malopre pa se nadam ujutro odgovoru...

dosao bih u nedelju da pijemo i senlucimo ali mi se to ne svidja jer bih tada zaprljao gace i morao da se tusiram i opet obucem te prljave gace (ne nose mi se ciste jer bih onda prljave morao dva dana da nosim u svojoj smrdljivoj torbi).

eto me u ponedeljak oko pola deset-deset.

oticicu do cveleta prvo obavezno ako on mogne i do stinka ako stignem. onda cu na stanicu ili do tebe ako ostane seksundi.

Posted (edited)

e da, ponesite obavezno cepove za usi ako imate.

koliko mu 55kn sad dodje? oko 600 din?

kakvi su tacno to cepovi (kako traziti u radnji)? dugo razmisljam uzeti to ali nikako da se setim i namerim jednom naci ih.

reko mi je gargamel na koncu sidarte da je kul staviti i kakav zguzvan papir od maramice u ushi..?

Edited by BodyRemover
Posted
ja u najboljem slučaju mogu da krenem u pola 1. to pod uslovom da izađem na pola.

koji je to fakin fucks gde nema opravdanog izostanka? mad.gif

icon_sad.gif

jebem mu mater docicemo sat i pol pred konc. shugavo no.gif

Posted

cepovi za usi:

ima jedna radnja na zelenom vencu, "snajper", prodaju te super cepove, nisu skupi. mogu da ti pogledam sutra ako hoces.

ne znam samo da li ih jos ima posto ih redovno yumetalci sve pokupuju icon_smile.gif

Posted (edited)

ima ovde neka interaktivna mapa i na njoj ta ulica.

još je satelit.

even better

https://e-uprava.gzaop.hr/gup/Preglednik.aspx

edit:

hm. ta nije nešto.

ali

ima još http://www.plan-grada.com/plan/index2.asp?grad=4

i ova

http://www.kartegradova.com/map.php

u svakom slučaju, to je u centru. i nema skretanja sa glavnih puteva.

---

Edited by KRANG
Posted

hej mozda se ja dogovorim sa jednom indi drugarcom da nas odvede do pauka-bauka.icon_da.gif (kent bi bio ponosan biggrin.gif)

svidja mi se ideja za post-krang-hour,ja najbolje funkcioniram u tim jutarnjim satovima kada se slusa samo knor noir laganitza musik20.gif

Posted

reko mi je gargamel na koncu sidarte da je kul staviti i kakav zguzvan papir od maramice u ushi..?

ako ti slowdiver nadje cepove iz snajpera - super. ako ne, onda ponesi vatu, a tek kao trecu opciju preporucujem ono sto sam ja uradio na sidarti sa papirnom maramicom (koju sam uzeo od tebe, ako se dobro secam icon_smile.gif ).

Posted

heroinchic-ova opsednutnost mojim forumskim/soulseek aktivnostima pocinje da me plasi.icon_wink.gif

sta fali jane siberry.pametna,ekscentricna,queer,kanadjanka.icon_rolleyes.gif

da docekam tatu lorena i da mrem.

(kad vec nisam smuvao jamie stewarta fakk icon_smile.gif)