Jump to content

Recommended Posts

Posted

uzmi mi budo cepove za usi ako nisu mnogo skupi (mada verujem da znas da nisu cim si rekao da bi mi ih kupio wub.gif)

topljena banana je kul, da matori brze vozi.

mora i rep jebiga, imam ja neke mikstejpove sto sam snimao za NY's eve pa cu poneti, ima kul pjesama.

Posted

topljena banana da!

ah, zajebao sam se sa racunicom za te kune; mogla bi pocetna cena biti 15 kuna, i onda da dizemo cenu. mozemo nacrtati i ono O))) na njima da izgledaju autenticnije icon_smile.gif

Posted
heroinchic-ova opsednutnost mojim forumskim/soulseek aktivnostima pocinje da me plasi.icon_wink.gif

sta fali jane siberry.pametna,ekscentricna,queer,kanadjanka.rolleyes.gif

da docekam tatu lorena i da mrem.

(kad vec nisam smuvao jamie stewarta fakk icon_smile.gif)

ne da joj ne fali nista, nego naprotiv; posebno nista ne fali THe WalKing! wub.gif A, kao ost za povratak, toplo preporucujem Lorenovu Uspavanku, neocekivano nazvanu i od mraka sazdanu, Lullaby! wub.gif

Posted (edited)

na mojoj plejlisti bi se zasigurno nasli charalambides,dave fischoff,king black orchestra,terre thaemlitz,flying saucer attack,zastrasujuci covek sa mog avatara,dosta teksaske psihedelije,dead c,novozelandski lo-fi,double leopards,jackie-o i no-neck blues band (jos jedan koncert koji je na mojoj wanted listi ove konc sezone u zg (nesto sam nacuo da ce indi ljudi sa odlichnog foruma da se organizuju da idu na calexico/sam beam sunbeam (to ja placem sto sam prespavao molinu ondak icon_frown.gif),kevin keller,i william basinski,nesto u kracem formatu (i loren mazzacane i christina,hopla hopipolla icon_redface.gif.ovo je sve pod pretpostavkom da smo odlusali sesiju electric wizarda,today is the daya ,krangov postapolyptic vanguard izbor

i naravno...jane siberry...

p.s

i ambarchi

zato sto mi je bio nevidjeno sladak body.diver dan zalosti na yumu icon_wink.gif

heroinchic.

we've met somewhere,haven't we? .icon_twisted.gif

Edited by jack rose
Posted
na mojoj plejlisti bi se zasigurno nasli charalambides,dave fischoff,king black orchestra,terre thaemlitz,dead c,flying saucer attack,zastrasujuci covek sa mog avatara,dosta teksaske psihedelije,dead c,novozelandski lo-fi,double leopards,jackie-o i no-neck blues band (jos jedan koncert koji je na mojoj wanted listi ove konc sezone u zg (nesto sam nacuo da ce indi ljudi sa odlichnog foruma da se organizuju da idu na calexico/sam beam sunbeam (to ja placem sto sam prespavao molinu ondak icon_frown.gif),kevin keller,i william basinski,nesto u kracem formatu (i loren mazzacane i christina,hopla hopipolla icon_redface.gif.ovo je sve pod pretpostavkom da smo odlusali sesiju electric wizarda,today is the daya ,krangov postapolyptic vanguard izbor

i naravno...jane siberry...

pa ne putujemo do palestine, nego se vracamo samo do beograda icon_smile.gif

Posted (edited)

mogli bi da nosimo svoje sunn o))) majice na koncert (a.k.a. bele majice na kojima je flomasterom napisano sunno o))) sad.gif)

na njima treba da stoji Sunn sad.gif)))

treba nam jos samo zuti flomaster.

Edited by slowdiver
Posted (edited)

;interesantne interesantnosti:

08.04. @ GALERIJA SC

black dice usa

(luka bluebox kaze da ce uticati na mocne ljude da ih dovedu?

?

luka je lazov icon_mrtav.gif

doduse,kad su vec dosli tomas koner i ekkehard ehlers,why not?mada mi poredjenje i nije neko.a to sto sto su dali da pise ambrozic o koncertima,vrh icon_smile.gif)

05.05. @ PAUK

pere ubu usa/uk

gang gang dance usa

(za prvo.ne treba komentar.

gang gang dance su malo mutljavina.al ide uz black dice-ovce pre)

09.05. @ PAUK

calexico usa

iron & wine usa

12.05. @ TEATAR &TD

no neck blues band usa

sunn bus turneja ahem? icon_redface.gif

Edited by jack rose
Posted

da otvorimo novi topikaju:kultna igra u poznavanju forumasa yumetala.233.gif

wagnera sam gledao na kolarcevskom nije nigde bilo lincovske svetlosti iz plave kutije/kolibe/whatever

(zikica je opet preterao,god dammit,sad jos samo da obave neku lekturu /korekturu na omrazenom forumu koji mi je pojo juzera/password skoro,)

gelb i drugari imam prijatelje koji se vise loze.

a ja mislio da si ti onaj sto vadi iz fusnota wire-a i ima par giga incomplete fajlova icon_cry.gif

Posted

heh skoro me navatao neki lik na slsk test verziji pitao dal sam iz sijetla

a ja njemu

sometimes bombs are falling...explosions in the sky...you don't know for sure

:sta da mu radim kad oce young fresh fellows vise i od drugarice koja rovari po naftalinu:

a on meni

i see you are a smart bloke

(can we start again ta ra ra ra ra icon_redface.gif)

Posted (edited)

jack rose, da li bi pored toga sto si anti-strejt (voditelj) voleo da mi uploadujes prvu pesmu s prvog cda cosmological eye?

stoji mi u incomplete downloads danima sad.gif

Edited by BodyRemover