Jump to content

Recommended Posts

Posted

hocu hocu.kad se probudis sjutra il da stavi sad.233.gif

mogu da snimam neku ambi komp za ponedeljak

(a ako uradi tebi onda mora i slowdiveru,krangu i svim kewl anti-strejt voditeljima avantguarde foruma iz sunn-o-mobila icon_smile.gif)

Posted

stavi sad ili sutra.

s obzirom da cu ja spavati malo ili nimalo mozes i sada ali i sutra cu biti tu na yumetalu, pomno pratiti sta ljudi pisu. sve te mikro scene iz vasih zivota koje mi ispunjavaju dane...

Posted
da otvorimo novi topikaju:kultna igra u poznavanju forumasa yumetala.233.gif

wagnera sam gledao na kolarcevskom nije nigde bilo lincovske svetlosti iz plave kutije/kolibe/whatever

(zikica je opet preterao,god dammit,sad jos samo da obave neku lekturu /korekturu na omrazenom forumu koji mi je pojo juzera/password skoro,)

gelb i drugari imam prijatelje koji se vise loze.

a ja mislio da si ti onaj sto vadi iz fusnota wire-a i ima par giga incomplete fajlova icon_cry.gif

recimo to ovako: TAJ LIK, EBM Leek & Bivsa Mu Devojka, Devojkina Drugarica & Das Ich smo, takodje, bili na koncertu za koji je karta bila ispisana cirilicom!! icon_smile.gif

Posted
buahahaha.. icon_wink.gif I'm so tHere!! icon_da.gif

or maybe not?! biggrin.gificon_razz.gif Mislim, nadimenjaci UbU JESU LEGENDE, al' bi odlazak na nji'ov 'cert bio, cak, veci promasaj od kupovine or. cd-a na kojem bi se isti nalazio!! icon_da.gif Z Druge stRaNe [jastuka], Calexico & IrOn & Wine bi' bas vol'o da gledam!! icon_smile.gif Tako da, count me in.. pitam se, kol'ko bi bilo zainteresovanih?!

Posted
samo ti budo uzmi te sunn o))) cepove™

uzeo sam ti ove cepove danas.

KrangŽh, tebi nisam uzeo posto sam ostao bez novaca.

kostaju 200 din btw, mogu da ti uzmem u ponedeljak ujutru?

Posted

problem je u tome sto ja taj dan propustam lektorske vezbe [imam pravo na jos jedan, eventualno dva minusa u ovom semestru] i jedno predavanje koje rado ne bih propustila zbog svog "dobrog" odnosa sa asistentom... pa jebiga ne moze da se krene u 20h kad se meni sve to zavrsi.

tako da ako je iole izvodljivo da gnarka neko zameni or smtg...

ako stvarno nije izvodljivo, jbga onda nek bude tako! nek krenemo u 13h, pa i da drzimo prstice da hrvatski granicari nece da nas zajebu ko mene prokleti malinari pre dve godine...

Posted
koliko ti treba od faksa da se spustis do zeleznaje u ponedeljak? pola sata? da krenemo u 1?

tako. pola sata. u pola 1. a možeš onom liku da kažeš da nas čeka negde na bulevaru, pa bih mogao i u 12. icon_smile.gif

Posted

ja se slazem da krenete od kst-a... taman cu vam doneti nove butcherione da ih citate kao prosli put wub.gif

(mada nece da izadju do tada sad.gif )