femdom Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ladno sam procitala "vampire" nesto u fazonu kao "khanate" debil... nego ja bih onu zoricu brunclik da je pipnem, ali necu da te cimam da je teglis, ipak je u pitanju box set! Quote
Guest Rambo Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Momci, vidimo se sutra! Potrudicemo se da vam nacinimo toplu dobrodoslicu! Quote
jack rose Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 see ya. brokeback mountain = last great movie romance Quote
BodyRemover Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 kasnio je 25min ali eto ga, krenuo je. sunn'o'voz. ovo je da real shit, neki deda ispred mene zapalio neku najjevtiniju krdzu, vek ili point mozda. ladno mi se povraca. Quote
azal Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 mislim da se point ne prodaje vise. Secam se pre 5-6 god da sam kupio point i pola duvana je ispalo iz cigare pre nego sto sam stigao da je upalim. profi je to pljuga. Quote
Odelo Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 proizvodi se point jos uvek, ali ima ga samo u crnoj gori. trovao sam se s time letos na moru u par navrata... odoh jos da spavam. Quote
BodyRemover Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ja otkunto u vozu nesto i eto da se javim i ja da sam zdrav. uzo sad malo jogurta da popijem i jos malo slusam vajn i fog. Quote
azal Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 zasto voz? sta bi sa kombi akcijom? Quote
femdom Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ja sam htela jutros u 8 da kacim neke slike, al ne mogu... idem opet da spavam... Quote
BodyRemover Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 iskuliro me lik kad sam mu reko da me vozi kuci (nije bio onaj sto je vozio na izi i mochugu) pa sam morao vozom. svako malo zaspem pa se probudim i tripujem se da sam prosao indjiju, bas bilo napeto. Quote
femdom Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 komentar sa hrvatskog yum-a: Earth je bio dobar, bolji nego na studijskim snimkama. Koliko su god dosadni, toliko su i zabavni. Sunn 0))) je bio najdosadniji i najgori bend koji sam ikada u životu imao nepriliku slušati. Najgori koncert Doorsa puta 200000000000000. Još kad sam vidio onog mulca od pjevača, pao mi je mrak na oči. ___________ bilo je jako nezahvalno za fotkati - blic zabranjen [mada nije da bi i pomogao nesto], jako slabo osvetljenje, tona dima na bini, vibracije koje mi ne dozvljavaju da budem mirna te dve sekunde produzene ekspozicije + gomila smaracha koji visoko dizu mobilne telefone da bi kao nesto uslikali, pa mi upadaju u kadar ... mada after all ja mnogo vise volim ove razmazane fotke, nekako realno docaravaju kon.cert! voila sneak preview: _____ da. bas je smarach taj vozac. jel zna neko da mi odgovori wtf je bila fora sa tom muzikom koju smo slusali ceo povratak? ja nisam vadila cepove, ali opet se osecam brainwashed od toga :eww:! a i ocekivala sam zamor... Quote
azal Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ja sam ovu poruku dobio od budde u 23. "Ima dobrih kuja. Oko 400 ljudi. Earth je kul." Jer uslikao neko te kuje bar? Quote
Odelo Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Tih par pesama Bijelog Dugmeta su me ubile u pojam, ali sam ionako odkuntao 80% povratka. Ne znam, Biljana i ja smo sedeli u povratku ispred, mogli smo i da promenimo muziku, ali ne znam zašto nam to uopšte nije palo na pamet, sorry. Quote
BodyRemover Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 deder femdome zipuj tih slika pa pokaci na rapidshare, smor i tebi i meni ovako na forumu gledati. Quote
femdom Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 (edited) par pesama? ono je bre bio box-set! ma bre nisam ja nikome prebacivala, nego sam htela da proverim jel neko zna da li nam se to lik u povratku svetio zbog obrnutog krsta! _______ e fotke uploadujem na svoje parce servera cim dodjem malo sebi... i saljem vam linkove... videli ste kako je bilo na koncertu tako da mojne neko da mi se zali da su "sranje i mnogo mutne" a i mrzi me da ih sminkam u adobeJu! koju piskelazu ocete? posto su ove mnooooogooo velike... ocete ovako circa 800x600? _______ sto se tice "kuja" to mora krang da se pripupita jer je moj fotoaparat to vece bio strejterski raspolozen. a sto se tice vecitog pitanja saputnika iz kombija - evo vam odgovor http://www.mi2.hr/ Edited February 28, 2006 by femdom Quote
KRANG Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 definitivno jedan od najboljih koncerata na kojima sam ikada bio. earth su bili fenomenalni. sunn0))) su bili out of this world. stao sam na pola metra od zvučnika i one vibracije su mi razbile kamen u bubregu (ako sam ga ikada imao). ne želim da prepričavam bilo šta, ali sve je fenomenalno ispalo. i put i koncert. ali onaj momenat.. kad je malefic izašao sa kesama... haha.. tužno i smešno Quote
femdom Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 ali onaj momenat.. kad je malefic izašao sa kesama... haha.. tužno i smešno ja sam to tako licno dozivela... sto se okrenuo i otisao kad nas je video... Quote
Odelo Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 @femdom: ma, nisam ni mislio da si prebacivala, nego čisto jedno od zapažanja! eh, prokleta forumska komunikacija! Haha, ladno sam čak i kevi danas prepričavao tu scenu sa kesama. Pokazao joj pre toga i Meleficovu sliku. Žena umrla od smeha. Quote
KRANG Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 daj baci adresu tog cro foruma da čitamo utiske dvd će biti već sutra. vi koji niste često u kontaktu sa mnom, kontaktirajte me na pp za vašu kopiju. Quote
Odelo Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 www.cmar-net.org, pa traži na sajtu forum. Možeš meni da pošelješ DVD po Danilu? Quote
femdom Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 http://www.cmar-net.org/forum/ idite pod DOOM! i obratite paznju na korisnika Bishop - prepoznacete ga po avataru ja vam saljem na pp cim se smislim da uploadujem... Quote
BodyRemover Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 vi koji niste često u kontaktu sa mnom, kontaktirajte me na pp za vašu kopiju. a vi koji niste cesto u kontaktu samnom ne znate sta je pravi srpski kurac! Quote
KRANG Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 haha @agarth: daću danilu disk, pa nek ti samo nareže kopiju. ti nareži nekom drugom i tako... nek svako nareže po jedan. Quote
Recommended Posts