Buddha Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 btw, kad OutOfCimer dobavi neki jeep, znate sta nam je ciniti: potrpamo se u kabriolet OutOfCimer, can't, BuljoNeMrdach, z-la i ja pustimo Flight Of The Behemoth do daske cvike a la blues bros. na facu i lagana voznja kroz grad.. Quote
BodyRemover Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 kumashine... uzeo sam zvanicni live iz londona. druga pesma je ustvari jako lep 15minutni intervju. pesmu nisan ok slusao jer kao sto rekoh imam problema s kompujterom. poz Quote
BodyRemover Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 cista progresiva. ima i vokala dosta. neverovatno opasnije zvuce uzivo. zvuk je tezak kao busan dzak pun zuci od 150 kila. jedna ta pesma samo ali skapiras da je stvaro jedna pesma, nije kao da slusas yes ili tako nesto. intervju je skroz fini, kao sto rekoh. poz Quote
KRANG Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 (edited) Moonn D))) (ovo stvarno postoji) EDIT: sunn0))) ³o¤@¦~¨Ó³£¦b•QµÛ¦P¤@°ÝÃ, ¥i¤@ª½¨S¦³«i®ð¥h¹Á¸Õ. ¤µ¤Ñ, •í¨Æ±¡±N§A±À¨ì¨S¦³¿ï¾Ü¾l¦aªº®ÉÔ, §Ú•PÁ¯«Åý§Ú¦³³oÓ¾÷•|¥h¦æ¥X²Ä¤@¨B. Áa¨Ï¤ß¸Ì¦³µÛ¤@ÂIÂIªº¤£ª¾©Ò±¹, ¦ý§Ú¨S¦³¤Ó¦hªº±Ã¤ã. §Ú¤£©È, ¦]§Ú•|«Ü«i´±«Ü°í±j¦a¥h±¹ï. ³Ì«á¤@¤Ñ¤F, ¦^•Q³o¨Ç¦~¦, ¦bccfªº¤é¤l, µo²{§ÚOªÅªÅªº¨Ó, º¡º¡ªº¨«. ¸g¹ ¥~±ªºªÅ¦a, ¤UµÛ•L•Lªº²Ó«B, •Q°_¨º¦~, s³§Ú¦b¿OW¤U§¤µÛ. ¥LݵۧÚúݨ£¤F§ÚªºË¤ß»P±Y¼ì. §ÚÌ•|O¤@½ú¤lªºªB¤Í~~~§Úªº¹ï¯ºÖO¤£•|°±¤îªº, §AÄ@•N¸ò§Ú¥h»{ÃѤ@¤U¨º¦ìÅý§Ú¥i¥Hº¡¤ß¥¦wªºÍ¢Ü? .. i to je to. .. apsolutno Edited November 28, 2004 by KRANG Quote
A_Scarlet_Witch Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 S obzirom da obozavam Burning witch,imam neopisivu zelju da cujem SUNNO)))... Trazila sam da skinem sa neta ali nisam nasla nista znacajnije osim mnogo textova o njima... Quote
Buddha Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 javi se na pp pa cemo da se dogovorimo Quote
Buddha Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 jesi li iz crne gore? ako dolazis na cert 11 12 mogao bih da ti donesem par albuma.. taman cemo mi sve da ih preslusamo u vozu dok stignemo i onda opalimo neki SunnO))) meets Yakuza free jazz ambi-noise session od sat i po. Quote
Guest Chovek_Zvani_Duga Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Moonn D))) (ovo stvarno postoji) EDIT: sunn0))) ³o¤@¦~¨Ó³£¦b•QµÛ¦P¤@°ÝÃ, ¥i¤@ª½¨S¦³«i®ð¥h¹Á¸Õ. ¤µ¤Ñ, •í¨Æ±¡±N§A±À¨ì¨S¦³¿ï¾Ü¾l¦aªº®ÉÔ, §Ú•PÁ¯«Åý§Ú¦³³oÓ¾÷•|¥h¦æ¥X²Ä¤@¨B. Áa¨Ï¤ß¸Ì¦³µÛ¤@ÂIÂIªº¤£ª¾©Ò±¹, ¦ý§Ú¨S¦³¤Ó¦hªº±Ã¤ã. §Ú¤£©È, ¦]§Ú•|«Ü«i´±«Ü°í±j¦a¥h±¹ï. ³Ì«á¤@¤Ñ¤F, ¦^•Q³o¨Ç¦~¦, ¦bccfªº¤é¤l, µo²{§ÚOªÅªÅªº¨Ó, º¡º¡ªº¨«. ¸g¹ ¥~±ªºªÅ¦a, ¤UµÛ•L•Lªº²Ó«B, •Q°_¨º¦~, s³§Ú¦b¿OW¤U§¤µÛ. ¥LݵۧÚúݨ£¤F§ÚªºË¤ß»P±Y¼ì. §ÚÌ•|O¤@½ú¤lªºªB¤Í~~~§Úªº¹ï¯ºÖO¤£•|°±¤îªº, §AÄ@•N¸ò§Ú¥h»{ÃѤ@¤U¨º¦ìÅý§Ú¥i¥Hº¡¤ß¥¦wªºÍ¢Ü? .. i to je to. .. apsolutno Wtf? Quote
KRANG Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 kažem da postoji bend Moonn D))) kao neki tribute. i sranje je. ¦³µÛ¤@ÂIÂIªº¤£ª¾©Ò±¹, ¦ý§Ú¨S¦³¤Ó¦hªº±Ã¤ã. §Ú¤£©È, ¦]§Ú•|«Ü«i´±«Ü°í±j¦a¥h±¹ï. ³Ì«á¤@¤Ñ¤F, ¦^•Q³o¨Ç¦~¦, ¦bccfªº¤é¤l, µo²{§ÚOªÅªÅªº¨Ó, º¡º¡ªº¨«. ¸g¹ ¥~±ªºªÅ¦a, ¤UµÛ•L•Lªº²Ó«B, •Q°_¨º¦~, s³§Ú¦b¿OW¤U§¤µÛ. ¥LݵۧÚúݨ£¤F§ÚªºË¤ß»P±Y¼ì. §ÚÌ•|O¤@½ú¤lªºªB¤Í~~~§Úªº¹ï¯ºÖO¤£•|°±¤îªº, §AÄ@•N¸ò§Ú¥h»{ÃѤ@¤U¨º¦ìÅý§Ú¥i¥Hº¡¤ß¥¦wªºÍ¢Ü? kapiraš? Quote
Buddha Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 slusao sam i ja taj Moon D))) Govno! pozz Quote
Buddha Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 SunnO))) uradili pesmu sa Ulver. Jos da The Gathering snime sad pesmu sa SunnO))) i krug ce biti potpun Quote
A_Scarlet_Witch Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Bolesno dobro...Nesto najbolje sto sam ikad cula... Quote
Agarth Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Nesto NAJBOLJE sto si ikada cula???? Quote
Buddha Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 sviraju u zenevi 6.aprila. idemo? kabrioletom, sa cvikama za sunce, superkrangmobilom, slusamo sunno))) all the way do tamo. Quote
Hamsun Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 dunn0))) ... bolje otici na aerodrom... slusas kako uzlijecu avioni Quote
Kent Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 New SUNN O))) album entitled "Black 1" being recorded now. The album will feature vocals and guitars by Malefic (XASTHUR) among others. Interesting to mention that vocals for one song will be recorded by Malefic from inside a casket. Quote
KRANG Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 "..from inside a casket." sve bolje od boljeg Quote
Kent Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Note the casket and the hearse in the picture. The casket was inside the hearse when Malefic recorded the vocals. Also the song Bathory is a Bathory riff played real slow, don't know wich song though... Quote
fiction Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Imam grimmrobe demos.70 minuta zujanja...Preslusao sam ga iz 4 puta, svaki put po jedna "pjesma".Bolesno neslusljivo, previse avantgardno za mene.Imam i OO Void album ali mi smor preslusavati... Quote
ba+a. Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Ja nikada necu shvatiti kako ovo nekome moze da se svidi.Ceo taj drone je govno, meni tu nista nije depresivno,mracno,sta god. Mozete da me pljujete sad, boli me kurac. Quote
Agarth Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Veruj mi može! Ja obožavam drone. Drone je fenomenalna muzika sa najviše slobode i najviše mogućnosti, verovao ti to ili ne! Za mene je drone bukvalno novi punk! Sunn O))) iako je sa te scene bend o kome se najviše govori i koji je verovatno i najpopularniji nikako nije bend sa kojim bi trebalo početi slušanje dronea. Odnosno, ne sa ''The Grimmrobe Demos'', ''00 Void'' pa čak ni sa ''The Flight Of The Behemoth'' jer su preteški i suviše noisey za početak. Evo taman neke moje liste drone izdanja koja smatram odličnim, nije na odmet da se iscimate i nađete ih ako vas interesuje drone. Uglavnom nisu uopšte u stilu ranijeg Sunn O))) i droniranje je dosta drugačije od benda do benda: NADJA - Touched EP EARTH - Extra Capsular Extraction EP 5IVE - Telestic Disfracture TIM HECKER - Haunt Me, Haunt Me, Do It Again KHANATE - Things Viral BORIS - Flood FUSHITSUSHA - Allegorical Misundersanding TROLLMAN OP ILDTOPPBERG - The Forest Of Doom PELICAN - Australasia TEETH OF LIONS RULE THE DIVINE - Rampton JESU - Heartache SUNN O))) - White 2 BEYOND BLACK VOID - Desolate (ovo je upravo baš mračno, i to jbno mnoogo!) UNGL'UNL'RRLH'CHCHCH - Ungl'Unl'Rrlh'Chchch GINNUNGAGAP - 1000% Downer EP ZAMOR - Unknown Summer Quote
Recommended Posts