Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma slobodno se vi medjusobno oralno stimulisite icon_razz.gif , ja sam se vec dogovorila sa Agarthom: imamo grupicu i popust za povratnu voznu kartu... circa 1700 dinara per person :yay:

btw karta za cert je oko 500 kinti icon_smile.gif

Posted

ah, i ja sam mislio da je koncert u januaru.

pa dobro onda, imamo fore da se organizujemo.

glasam za voz zbog aventure.

(ili kombi ako nas bude 8.)

• 3 weeks later...
Posted

Sunn van:

.slo-d

.azal

.bodyR

.KRANG

.agarth

.angel of desire

.jack rose

fali jos jedan.

gadget2 ne moze da napusti zemlju jer je u civilnoj.

femdom bi isla samo sa oh_well a ostalo je samo jos jedno mesto slobodno ph34r.gif

one place left. a month left to go.

slusacemo Sunn ceo put jerbo je to Sunn van!

Posted

a ja sam napredovao jedan nivo i sad nosim kamkorder.

samo ne znam za snimanje koncerta.. kad god sam snimao, mikrofon je "probio".. ima li neko iskustva s tim sranjem?

da držim ruku preko mikrofona neprekidno?

Posted
ako su obe dobre mogao bi krang da ne ide.

pics plz.

e jbga celo vece trazim one toples marmaris 2004, izgleda da mi je neko ugrabio cd dok nisam gledala.

anyway, nas dvoje/dve/dvojica idemo vlakom, i mozda je to i bolja opcija jer cemo izgleda da se uvalimo neki anarkistima da prespavamo i upoznamo malo bolje purgergrad icon_biggrin.gif

a heroinchic ce da ispali ko i uvek icon_razz.gif, cenim da ce na anathemuu szeged ili budapest...

i da... agarth je hteo na dve stolice [dva foruma] da sedi, pa je zavrsio u kombiju icon_smile.gif

ondak se mozda vidimo tamo icon_mrtav.gif

a ako kojim slucajem neko odustane pa budu dva slobodna mesta, pm-ujte me! icon_wink.gif

Posted

.heroinchic icon_wink.gif Ja stvarno ne znam ko je koga ovde ispalio!! sad.gif

icon_uhoh.gif

jbte nemoj zezas ljude! jel ti malopre meni napisa da ne ides na sunn 0))), vec u budimpestu?

@b.r

ja koliko znam, agarth ide garant s vas kombijem. to heroinchic pokusava da izazove nesporazum.rat.stagod! icon_da.gif

Posted
icon_uhoh.gif

jbte nemoj zezas ljude! jel ti malopre meni napisa da ne ides na sunn 0))), vec u budimpestu?

@b.r

ja koliko znam, agarth ide garant s vas kombijem. to heroinchic pokusava da izazove nesporazum.rat.stagod! icon_da.gif

ne. icon_wink.gif Da si citala izmedju redova [na sta je vec trebalo da naviknes kad sam ja u pitanju], shvatila bi da ja ne idem, zato sto kod vasih anarhista nema mesta, a ne zato sto idem u 'pestu... icon_wink.gif Elem, da ne bude da ja zavlacim ljude, odricem se svog mesta u kombiju laugh.gif KOJI KOSTA, koliko [ako se kojim slucajem predomislim, a osmo mesto ostane prazno]?! icon_smile.gif Izvinite na nesporazumu. icon_wink.gif