femdom Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 ma slobodno se vi medjusobno oralno stimulisite , ja sam se vec dogovorila sa Agarthom: imamo grupicu i popust za povratnu voznu kartu... circa 1700 dinara per person :yay: btw karta za cert je oko 500 kinti Quote
Buddha Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 ah, i ja sam mislio da je koncert u januaru. pa dobro onda, imamo fore da se organizujemo. glasam za voz zbog aventure. (ili kombi ako nas bude 8.) Quote
BodyRemover Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 ako odemo kombijem mozemo (opet) stati na benzinskoj pumpi i igrati se u snegu. Quote
oh_well Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) snowballing? Edited January 9, 2006 by oh_well Quote
Guest Agarth_Je_Car! Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 IDEMOOOO, IDEMMOOOO, IDEMMOOOOOOO!!!!! Quote
gadget Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 da `l primaju dinare na ulazu? ako ima neshto organizovano a ima josh mesta ,obavestite ovde Quote
azal Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ako padne neki interview treba pitati steven-a da li je imao tremu zato sto ga kultni drone sastav Zamor posmatrao iz publike. Quote
Buddha Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Sunn van: .slo-d .azal .bodyR .KRANG .agarth .angel of desire .jack rose fali jos jedan. gadget2 ne moze da napusti zemlju jer je u civilnoj. femdom bi isla samo sa oh_well a ostalo je samo jos jedno mesto slobodno one place left. a month left to go. slusacemo Sunn ceo put jerbo je to Sunn van! Quote
BodyRemover Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 femdom bi isla samo sa oh_well a ostalo je samo jos jedno mesto slobodno ako su obe dobre mogao bi krang da ne ide. pics plz. Quote
heroinchic Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 evo, ja, al' zamalo; idem sa femdom, oh_well-ohm & Agarth-ohm!! :plez: Quote
Buddha Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 mislio sam da agarth ide sa nama. RAT!!! Quote
KRANG Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 a ja sam napredovao jedan nivo i sad nosim kamkorder. samo ne znam za snimanje koncerta.. kad god sam snimao, mikrofon je "probio".. ima li neko iskustva s tim sranjem? da držim ruku preko mikrofona neprekidno? Quote
BodyRemover Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 ne. ja sam cuo da je dovoljno staviti komad zenske carape preko mikrofona. nemam pojma kako pricvrstiti ali ono... uvek mozes izimprovizovati nesto. Quote
Supergalactic Lover Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 i nedrone koncerti se bezveze cuju ako se snimaju obicnim, dzepnim napravama. mislim da nista(sem video zapisa) neces uspeti da snimis, ma kolko posusavao da filtriras noyz. Quote
KRANG Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 neka.. onda ću snimati put...i koncert, pa makar se ništa ne čulo. pa ću vam narezati po dvd za dugo sećanje. stvarno, ko ide kombijem? Quote
Fiery Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Zavisi i od kamkordera. Znam da sam nekim nekad snimao probe i zvuk je bio sasvim ok, a buka je tu bila povelika. Quote
femdom Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ako su obe dobre mogao bi krang da ne ide. pics plz. e jbga celo vece trazim one toples marmaris 2004, izgleda da mi je neko ugrabio cd dok nisam gledala. anyway, nas dvoje/dve/dvojica idemo vlakom, i mozda je to i bolja opcija jer cemo izgleda da se uvalimo neki anarkistima da prespavamo i upoznamo malo bolje purgergrad a heroinchic ce da ispali ko i uvek , cenim da ce na anathemuu szeged ili budapest... i da... agarth je hteo na dve stolice [dva foruma] da sedi, pa je zavrsio u kombiju ondak se mozda vidimo tamo a ako kojim slucajem neko odustane pa budu dva slobodna mesta, pm-ujte me! Quote
Buddha Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ko ide kombijem? Sunn van: .slo-d .azal .bodyR .KRANG .agarth .angel of desire .jack rose Quote
heroinchic Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 .heroinchic Ja stvarno ne znam ko je koga ovde ispalio!! Quote
BodyRemover Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 ne kapiram josh. heroinchic, ti ides? agarth? buda ga spominje ali iz drugih pravaca dolaze drugaciji glasovi... Quote
femdom Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 .heroinchic Ja stvarno ne znam ko je koga ovde ispalio!! jbte nemoj zezas ljude! jel ti malopre meni napisa da ne ides na sunn 0))), vec u budimpestu? @b.r ja koliko znam, agarth ide garant s vas kombijem. to heroinchic pokusava da izazove nesporazum.rat.stagod! Quote
heroinchic Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 jbte nemoj zezas ljude! jel ti malopre meni napisa da ne ides na sunn 0))), vec u budimpestu? @b.r ja koliko znam, agarth ide garant s vas kombijem. to heroinchic pokusava da izazove nesporazum.rat.stagod! ne. Da si citala izmedju redova [na sta je vec trebalo da naviknes kad sam ja u pitanju], shvatila bi da ja ne idem, zato sto kod vasih anarhista nema mesta, a ne zato sto idem u 'pestu... Elem, da ne bude da ja zavlacim ljude, odricem se svog mesta u kombiju KOJI KOSTA, koliko [ako se kojim slucajem predomislim, a osmo mesto ostane prazno]?! Izvinite na nesporazumu. Quote
Recommended Posts