femdom Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 kombi kosta izmedju 15-20 evra/per person! razmisli dobro i javi konacnu odluku na vreme dok nije nestalo. a sto se tice citanja izmedju redova, trazenju znacenja u interpunkcijskim znacima i velikim slovima, zatim u nedostatku istih i slicno: imam traume i od tebe i od jack rose-a! Quote
azal Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 bikom kosta oko 30 jevreja ako se dobro secam. Quote
Buddha Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 kombi do zagreba i nazad je 230 eura. (poskupeo zbog silnih putarina, kaze co'ek) ako nas ide osam, svako da po 29 eura. ako nas ide 7, svako da po 33 eura. nadam se da cemo naci osmog Quote
jack rose Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) @ femdom kada krenemo da se raspravljamo okolo queer teoretije (judith batler i ubica je uvek...batler ?) na black one podloga u bus ima da vidi sta je trauma u pravo znacenjece Edited January 30, 2006 by jack rose Quote
femdom Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 30e! znaci ne bih ni ustedela, a putovala bih s vama. btw koja je satnica vecernjeg programa? kada pocinje i zavrsava se? jel ima neki chill? ili se odma seda u kombajn, pa doma? @jack rose ja idem vlakom. Quote
jack rose Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) super je taj emoticon moram cesce uporabavam. dobro moze ondak afterhour i violence violence violence. Edited January 30, 2006 by jack rose Quote
KRANG Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 4 evra razlika.. jebe mi se da li nas ide 7 ili 8. haha.. nema šanse da onaj lik sluša sunn 7 sati vožnje.. dođavola, nema šanse da ja slušam to. Quote
BodyRemover Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ne moramo slusati nista. dovoljno bi bilo dirati sise trima zenama koje ce (hopefully) poci sa nama. Quote
femdom Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ne moramo slusati nista. dovoljno bi bilo dirati sise trima zenama koje ce (hopefully) poci sa nama. nagradno pitanje: koje dve su osim angel of desire zemske? .slo-d .azal .bodyR .KRANG .agarth .jack rose e, da... a sto mislite da je oh well cura? Quote
BodyRemover Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ja sam rekao da se nadam nije da racunam na nesto. Quote
azal Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ko prvi zaspe dobija tea bagging na keca. ili u Removerevom slucaju, potato sacking. Quote
Lydia Deitz Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 maaaaaajjj vooooooooooooollll hehehe kod nas je trenutno nekakava sunno)))manija nastala svi slusaju sunn o))) meni je dobar white1 ostale se manje-vise i nisam bas potrudila poslusati mada imam sve Quote
MudriPanj Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 meni se ide(meni je lako, ja sam u bl, a smjestaj u zagrebu uvijek osiguran), al se bojim da cju da se smorim radije bih isao na lightning bolt, nesto sam nacuo da cje i oni svirati tamo uskoro Quote
azal Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 i ja bih na lightning bolt pre...realno. Quote
Out Of Time Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 azale siso stara... pushtah ti lighting bolt prije god dana... smejo si mi se kao da sam burek iz nosa izvadio... sisa ostaje see-saw! Quote
azal Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ja sam ti se smejao iz navike jer si mi tad pustao po 50 prosecnih metalcore i grind bendova dnevno. Tek kad sam te napustio sam uspeo da preslusam kako treba neke stvari koje si mi dao. kuco stara. Quote
Out Of Time Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 nikada ti mene necesh napustiti... ima jedan majushni deo srcu u kome cesh ti uvek imati svoj topli kutak... Quote
Odelo Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Povremeno mi nedostaje ova bagra sa avangarde... Ali, jupi, idemo na Sunn O)))! Eto. Ništa više mi od toga ne treba... Kad bi smo mogli samo neki šit da prošvercujemo, gde bi nam bio kraj. Quote
Guest حسين Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 On će se povremeno pojavljivati u uglu kombija... Quote
Recommended Posts