Jump to content

Recommended Posts

Posted

kombi kosta izmedju 15-20 evra/per person!

razmisli dobro i javi konacnu odluku na vreme dok nije nestalo. laugh.gif

a sto se tice citanja izmedju redova, trazenju znacenja u interpunkcijskim znacima i velikim slovima, zatim u nedostatku istih i slicno: imam traume i od tebe i od jack rose-a! icon_cry.gif

Posted

kombi do zagreba i nazad je 230 eura. (poskupeo zbog silnih putarina, kaze co'ek)

ako nas ide osam, svako da po 29 eura. ako nas ide 7, svako da po 33 eura. nadam se da cemo naci osmog icon_da.gif

Posted (edited)

@ femdom

kada krenemo da se raspravljamo okolo queer teoretije (judith batler i ubica je uvek...batler ?) na black one podloga u bus ima da vidi sta je trauma u pravo znacenjece icon_razz.gif

Edited by jack rose
Posted

30e! icon_surprised.gif

znaci ne bih ni ustedela, a putovala bih s vama. icon_wink.gif

btw koja je satnica vecernjeg programa? kada pocinje i zavrsava se? jel ima neki chill? laugh.gif ili se odma seda u kombajn, pa doma?

@jack rose

ja idem vlakom. user posted image

Posted

ne moramo slusati nista.

dovoljno bi bilo dirati sise trima zenama koje ce (hopefully) poci sa nama.

nagradno pitanje:

koje dve su osim angel of desire zemske?

.slo-d

.azal

.bodyR

.KRANG

.agarth

.jack rose

e, da... a sto mislite da je oh well cura? icon_confused.gif

Posted

maaaaaajjj vooooooooooooollll icon_mrgreen.gif

hehehe kod nas je trenutno nekakava sunno)))manija nastala

svi slusaju sunn o))) mhihi.gif

meni je dobar white1 ostale se manje-vise i nisam bas potrudila poslusati mada imam sve icon_wink.gif

Posted

meni se ide(meni je lako, ja sam u bl, a smjestaj u zagrebu uvijek osiguran), al se bojim da cju da se smorim

icon_smile.gif

radije bih isao na lightning bolt, nesto sam nacuo da cje i oni svirati tamo uskoro

Posted

ja sam ti se smejao iz navike jer si mi tad pustao po 50 prosecnih metalcore i grind bendova dnevno.

Tek kad sam te napustio sam uspeo da preslusam kako treba neke stvari koje si mi dao. kuco stara. icon_smile.gif

Posted

Povremeno mi nedostaje ova bagra sa avangarde... Ali, jupi, idemo na Sunn O)))! Eto. Ništa više mi od toga ne treba... Kad bi smo mogli samo neki šit da prošvercujemo, gde bi nam bio kraj. icon_mrgreen.gif