Feniks . Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Na veliku zalost ljubitelja pedera, "boraca za ljudska prava" , obojenih i ostalog sljama, na koncertu Inferno su prodate sve majice Pagan front Srbija i Srbija iznad svega! Ocekuje se od postenih gradjana da osude ovu nemoralnu pojavu sirenja patriotizma
blondie Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 super ali to nema veze s paganizmom, ja mislim.. more bit da grijesim ??
forever*autumn Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 naravno da postoji veza, i to veoma ocigledna - "Pagan front Srbija". njegov post ni u kom slucaju nije promasio temu, cak stavise, premasuje je.
Fiery Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 super ali to nema veze s paganizmom, ja mislim.. more bit da grijesim ?? A tek sa patriotizmom...
Gwydion Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) Moj estetski sud kaze da je blek metal seljana, izvinjavam se ako se neko uvredi, tako da se ja time bas i ne bih hvalio. Edited February 27, 2006 by Gwydion
blondie Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 moja greska, predvidjeh ono pagan.. jebi ga, kad citam polovicno
Feniks . Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 moja greska, predvidjeh ono pagan.. jebi ga, kad citam polovicno Dobre volje sam danas pa ti je oprosteno
Novaliis Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Moj estetski sud kaze da je blek metal seljana, izvinjavam se ako se neko uvredi, tako da se ja time bas i ne bih hvalio. Ma nema problema..
wild cat Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 (edited) a šta vi kažete na novi album Leta 3 "Bombardiranje Srbije i Čačka"? mene zanima- gdje je taj Čačak, Čičak ..il ..kako god --ok--to nema veze sa temom--al me zanima..i nemam pojma di da postavin pitanje ..ja sam pogan, Slaven(ka), maštam o vremenima kad smo svi bili jednaki, blijedoputi, bijelokosi, nadob(l)udni i štovali ono što bi trebali i sada.. ..iako se dajem marxizmu.. Edited March 6, 2006 by wild cat
Zagrivuk Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 a šta vi kažete na novi album Leta 3 "Bombardiranje Srbije i Čačka"? mene zanima- gdje je taj Čačak, Čičak ..il ..kako god --ok--to nema veze sa temom--al me zanima..i nemam pojma di da postavin pitanje ..ja sam pogan, Slaven(ka), maštam o vremenima kad smo svi bili jednaki, blijedoputi, bijelokosi, nadob(l)udni i štovali ono što bi trebali i sada.. ..iako se dajem marxizmu.. Sta je bre ovo izmislili neku masinu pa sad kloniraju pagane A ti vidim pripadas Slovenskoj, fino, fino. Znaci imamo Slovenske, Nordiske, Grcko-Rimske, Egipatske. nikako da se pojave Juzno-Americka paganska Bozanstva, eh kakvi ste pa moze jedan od vas pagana bar njima da se prikloni. Malo mi ih je zao.
Zagrivuk Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 evo ja cu. ali privremeno. E to je tolerancija PS:ali samo privremeno!
Novaliis Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Sta je bre ovo izmislili neku masinu pa sad kloniraju pagane A ti vidim pripadas Slovenskoj, fino, fino. Znaci imamo Slovenske, Nordiske, Grcko-Rimske, Egipatske. nikako da se pojave Juzno-Americka paganska Bozanstva, eh kakvi ste pa moze jedan od vas pagana bar njima da se prikloni. Malo mi ih je zao. Jbg, juzno-amerikanci nisu evropljani.Bilo bi glupo postovati njihvu staru religiju.
wild cat Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 A ti vidim pripadas Slovenskoj, fino, fino. Znaci imamo Slovenske, Nordiske, Grcko-Rimske, Egipatske. nikako da se pojave Juzno-Americka paganska Bozanstva, eh kakvi ste pa moze jedan od vas pagana bar njima da se prikloni. Malo mi ih je zao. ..a šta da štujem kult Maya?? ..osim što studiram južnoslavenske filologije- smatram da je poganstvo u namaiako je i o neki kult, oblik vjere.. ..štujem i Nefertiti (kao ženu faraona)..ali i Bastet i Amenofisa,etc... sve ima nekakav kult, čak i trubaduri imahu kult bogorodice (pazi- malo slovo)
Zagrivuk Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ..a šta da štujem kult Maya?? ..osim što studiram južnoslavenske filologije- smatram da je poganstvo u namaiako je i o neki kult, oblik vjere.. ..štujem i Nefertiti (kao ženu faraona)..ali i Bastet i Amenofisa,etc... sve ima nekakav kult, čak i trubaduri imahu kult bogorodice (pazi- malo slovo) WTF? Jel ima neko da mi prevede ovo
blondie Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 postujem = stujem. valjda. ajde, odustajem od juznoamerickih paganskih bozanstava. ocu da budem trubadur. sta bi ono bastet??
Novaliis Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ..a šta da štujem kult Maya?? ..osim što studiram južnoslavenske filologije- smatram da je poganstvo u namaiako je i o neki kult, oblik vjere.. ..štujem i Nefertiti (kao ženu faraona)..ali i Bastet i Amenofisa,etc... sve ima nekakav kult, čak i trubaduri imahu kult bogorodice (pazi- malo slovo) Zanimljivo.
Ivan_Creed Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Ali jedan je Varg... To je linija stara sa Bethorom...
wild cat Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 WTF? Jel ima neko da mi prevede ovo žao mi je, ne znam novi tip ćirilice.. Maye- znaš valjda za Maye, Inke i Azsteke. Psiholog Srećko Lazić piše: «Inke i Maye bili su veliki narodi, a danas ih nema. Nije im pomogla njihova velika kultura da opstanu na svjetskoj pozornici života.» to bi trebalo pojasniti situaciju, odnosno sitovaciju. ...kako god... kužiš? odnosno razmeš? srpski mi ne ide.. patka poganstvo=paganstvo, paganizam. Slaveni=Sloveni (ne nacija, već narod koji stiže sa Dona, Dnjepra, itd. pročitaj Komtov "Sloveni") ...Bastet, Set, Oziris, Horus, Raa...su staroegipatska božanstva... el sad jasnije?
Novaliis Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Ali jedan je Varg... To je linija stara sa Bethorom...
Zagrivuk Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 poganstvo=paganstvo, paganizam. Ma naravno da mi je jasnije Evo trcim i krecem da ucim Hrvatski novo-govor Evo pocecu od ovoga. (Poganstvo) Znaci vi pagane zovete Pogani Pa dobro, lepo zvuci Uh..................
Novaliis Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Evo pocecu od ovoga. (Poganstvo) Znaci vi pagane zovete Pogani Pa dobro, lepo zvuci ehh..zagrcnuh se.
Zagrivuk Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 ehh..zagrcnuh se. Sta ja tu mogu, takav im je jezik zar ne? Elem, Varg imam jedno pitanje. Pored Slovenskih bozanstava, sto ste se vi pagani vezali toliko za Nordiska bozanstva?
Novaliis Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Sta ja tu mogu, takav im je jezik zar ne? Elem, Varg imam jedno pitanje. Pored Slovenskih bozanstava, sto ste se vi pagani vezali toliko za Nordiska bozanstva? Paganizam mozes posmatrati kao religiju drevne Evrope.Kao jednu religiju jednog naroda.Nordijski bogovi imaju mnoge slicnosti sa slovenskim, sa razlikom jedino u izgovaranju. Drugo, ne znam za druge ali ja najvise postujem nordijsku mitologiju jer je jednostavno prelepa, poucna i veoma duboka.
wild cat Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Evo trcim i krecem da ucim Hrvatski novo-govor r u evil? no, u r gay sou, novogovor, je li? budući da je sama riječ "novo-govor" (kako ti pišeš) dvosložna, nema crtice između (ipak ja studiram rječosložje i takve patke). Ne moj da ismijavaš (ti bi rekao), ja kažem "NE ISMIJAVAJ!" (jer gramatika je takva, imperativ je takav). {NEMA VIŠE SRPSKOG ILI HRVATSKOG, my dear}
Recommended Posts