Jump to content

Recommended Posts

Posted

Isuvise sam dobro raspolozen da bih sada izmisljao neke brutalnosti da ti odgovorim kao sto obicno radim. :wub::pivopije:

...zar ti ne treba da si u Pazovi sa ostalom kompanijom? :meshuggah:

Posted

Jebote, kako dobar album. Ovo je nesto najoriginalnije sto je Opeth uradio u karijeri posle Damnationa (ali realno, originalnije od Damnationa). Burden mi bas i nije legao, malo mi je sladunjav mada ima divnih delova, a Heir Apparent mi je previse nasilan a nedovoljno melodican (ali naravno, nisam jos dao dugacak tretman slusanja, ima fore da se i ova misljenja izmene) ali sve ostale pesme su apsolutno fantasticne... Hessian Peel i Lotus Eater su verovatno dve najbolje Opeth pesme od Deliverance-a a i Coil i Porcelain Heart su sjajne.. Hex Omega, opet, bolje nego vecina Ghost Reveries-a. Sve u svemu, mnogo dobar album.

Posted

ma album je sranje

salim se :)

za sada deli titulu albuma godine sa zadnjim Ayreonom, cak je mozda i kvalitetniji ali tesko je takmiciti se sa onakvim monstrumom zbog gostiju i cinjenice da je dugacak :)

Posted

Inace nisam fan Opeth-a, ali drugar me je juce nagovorio da preslusam novi album i poprilicno mi se svideo :D

Mozda uzmem i stare radove da preslusam posle toliko godina odlaganja... :)

Evo sad mi neki lik iz Poljske prica kako je ovaj novi album sranje... Mislim da je prva osoba koja mi je to rekla :lol:

Posted
Inace nisam fan Opeth-a, ali drugar me je juce nagovorio da preslusam novi album i poprilicno mi se svideo :D

Mozda uzmem i stare radove da preslusam posle toliko godina odlaganja... :)

Evo sad mi neki lik iz Poljske prica kako je ovaj novi album sranje... Mislim da je prva osoba koja mi je to rekla :lol:

Haha... Sad mi je jasno. :rolleyes:

Posted

Jasno ti je sto njih najvise slusam juce i danas? :)

Jbg mnogo mi je odbojan vokal na vecini delova Morningrise... Muzika je predobra ali me on totalno smori :(

Posted (edited)

izgleda da vecina vas voli Damnation tj mekane vokalchice :)

A sta je sa pesmama kao sto su BlackWater Park , Twylight is my Robe , In the Mist She was Standing , Under the Weeping Moo, The Night and the Silent Water

Damnation je meni najloshiji album od Opetha ( tj najgori od najboljih :) )

Edited by MeshuggahNS