AstralliS Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 jel iko od vas pedera izvalio da je poenta slike prisustvo Devina Townsenda? Ma to Vučko iz Alistera. Quote
Salvation Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Hahaha jel' to Drapery Falls? Da Quote
Uruk Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 (edited) Kupih danas Blackwater Park, KASETU. Zapravno neznam sta da radim sa ovim, da odem u kola dole i da pushtam. I valjda mi stize Damnation uskoro , ali hvala bogu na disku. Original? Gde si to kupio reci molim te, koliko god to bilo idiotski, aj sam lud za kasetama(valjda zato sto sam idiot) evo imam ja da ti prodam kasetash za male repa...vuce mi se po gajbi ne znam sta cu sa njim...al ne znam da li mi radi dek... komsija sugradjanine pricuvajder mi to... koce kome ako nece svoj svome EDIT: pardon tek sad videh da si rekao kasetash, ucinilo mi se da si rekao kasete...kasetash imam i srecno sa tribute-om jel iko od vas pedera izvalio da je poenta slike prisustvo Devina Townsenda? ja well daaaaa... toliko je ocigledno da nije bilo potrebe komentarisati a ako stvarno nisu izvalili Edited August 24, 2008 by Uruk Hai Quote
Et in Arcadia Ego Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 http://www.peaceville.com/opeth/theroundhousetapes/ Quote
Fapril ethereal Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 buahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!! Per Wiberg experience! Quote
Novaliis Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Kako je dobra pesma ''Deliverance'', uh, ne moze nikako da me smori a slusam je neprestano. I non stop udaram onaj ritam s kraja pesme..ko neki ludak Quote
Fapril ethereal Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 (edited) ja sam njihov fan 8 godina!moj bend za sva vremena! nazalost poslednja dva albuma mi nisu nista posebno! sve pre toga je cista umetnost! pokusavam vec duze vreme da okupim bend, da obradjujemo njihove stvari,ali malo ko to hoce da svira! Edited October 14, 2008 by april ethereal Quote
markomrki Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Aj nek ih neko vise dovede! i ajde ako iam neko link za opeth rounhouse tapes dvd da downloadujem Quote
Baal Posted October 22, 2008 Author Report Posted October 22, 2008 http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...logID=442977709 Valjda konačno Would? da bude na ovom singlu.. Quote
Face Of Melinda Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 ja sam njihov fan 8 godina!moj bend za sva vremena! nazalost poslednja dva albuma mi nisu nista posebno! sve pre toga je cista umetnost! pokusavam vec duze vreme da okupim bend, da obradjujemo njihove stvari,ali malo ko to hoce da svira! Pazi malo ko hoce da ih svira zato sto da bi skinuo Opeth kako valja treba ti da ulozis vremena i to doooosta... Quote
Novaliis Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Tesko da postoje muzicari kod nas koji bi ih skinuli 100& Quote
AstralliS Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Valjda konačno Would? da bude na ovom singlu.. I ja mislim... Tesko da postoje muzicari kod nas koji bi ih skinuli 100& Nemoj dvaput da kažeš. Quote
Face Of Melinda Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Tesko da postoje muzicari kod nas koji bi ih skinuli 100& hehe... Vraze ja sam mislila na bend kao celinu, moj najbolji ortak je skinuo vecinu njihovih stvari (a recimo da decko razbija kako svira) ali poenta je okupiti ljude, koji bi zajedno to sve izveli kako valja, mislim na tu vrstu teskoce Quote
Novaliis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 (edited) hehe... Vraze ja sam mislila na bend kao celinu, moj najbolji ortak je skinuo vecinu njihovih stvari (a recimo da decko razbija kako svira) ali poenta je okupiti ljude, koji bi zajedno to sve izveli kako valja, mislim na tu vrstu teskoce Merlinda, i ja sam mislio na tako nesto. Tesko je uklopiti ceo bend. Taj decko bi imao poteskoca da nadje i bubnjara, i pevaca itd. koji bi isto bili dobri i voljni da sviraju Opeth. Pevac bi mozda bio i najveci problem, taj tip vokala ne postoji juzno od skandinavije edit- jbt ti konstrukciju recenice Edited October 23, 2008 by Varg Quote
Salvation Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Postoje samo dva problema pri okupljanju dobrog Opeth tribute-a .. ali su sasvim dovoljni. Bubnjara bi MOZDA jos i mogao covek da nadje, ali vokal zaista tesko. Ostalo u sustini nije problem (sto ne znaci da su gitarske ili bas deonice ista lakse, samo da tu ima vise zaludjenih) Quote
AstralliS Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Pozoveš Mikea i rešen problem oko vokala. Quote
KazimKazim Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 I mene kao bubnjara i kraj price Quote
Теша Тешановић Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 nije los bend ima neke svoje tripove Quote
necko Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ako sve bude bilo kako treba, gledacu ih 3. decembra u stuttgartu uz cynic i the ocean Quote
José Luis Chilavert Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ako sve bude bilo kako treba, gledacu ih 3. decembra u stuttgartu uz cynic i the ocean Mrzim te Quote
Lunar Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Cena , prevoz, kako se organizujete? Bash me interesuje ovo. Quote
necko Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 idem tada na razmenu studenata u stuttgart Quote
Recommended Posts