Andrija Smith Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Dobro je ovo, samo mene više nekako podsjeća na ihsahn-a nego na opeth. Hvala za preporuku iu svakom slučaju, ima da se vrti ovo dok malo ne uđe u uši. Quote
AstralliS Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 U početku i jesu imali više blacka u muzici. Overite i Closure EP, mislim da se može skinuti sa njihovog last.fm profila. Quote
Mathenigma Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 recimo da je izmedju ihsahna i opetha... compromise people xD Quote
Andrija Smith Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Pa, tako nešto. Što meni sasvim odgovara. Quote
In The Flesh Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Da,baš ima i Opeth-a i Ihshan-a. Šteta sto ih ima previše. Inace,dobar album na prvo slusanje,ali fali originalnosti. Quote
AstralliS Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 ITF, poslušaj Forlorn, ako već nisi, mislim da će ti se više dopasti Quote
In The Flesh Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Poslusacu,naravno,ali meni se i ovo svidja. SVe je super,evo drugi put vrtim album,samo eto,nesto svoje da unesu. Ili da ga malo vise unose Quote
chess Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Da,baš ima i Opeth-a i Ihshan-a. Šteta sto ih ima previše. Inace,dobar album na prvo slusanje,ali fali originalnosti. Quote
Grobodan Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Meni bas i ne lici na Ihsahna. Ima bas black krljanja, sto je Ihsahn batalio. I meni je album bio na prvu ''sta je ovo, greskom sam pustio Morningrise'', ali kad mu se da malo vremena vidi se da ima tu ipak razlika. Jes' da nisu originalni, ali su veoma dobri u tome sto rade. Quote
Grobodan Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Opet ja, evo linka za celu kompilaciju: http://musiclieswithin.wordpress.com/ Ni Dream theater se nije nesto prekinuo od rada na pesmi. Quote
In The Flesh Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 To smo vec apsolvirali na njihovoj temi. Katastrofa. Quote
feyd Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Opet ja, evo linka za celu kompilaciju: http://musiclieswithin.wordpress.com/ Ni Dream theater se nije nesto prekinuo od rada na pesmi. aj sjašite, "We are sorry, but all downloading slots for your country are busy." oh njima je žao koliko obično traju ti "busy" slotovi? 1 1 Quote
AstralliS Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Zavisi, nekad traje i minut, a nekad te nateraju da počneš da treskaš tastaturom Quote
feyd Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 u mom slučaju je važeća opcija pod b još uvek su busy. smotani. 1 Quote
AstralliS Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Verujem da ima to na torrentima, ne znam jesi ljubitelj istih Quote
feyd Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 jesam, al sam previše razmažena svojim platnim rapidshare nalogom, tako da ću pokušati tamo da ga iskopam. 3 Quote
Mathenigma Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 svukao sa nekog torrenta... realno, kse i trivium fini, opeth i dt samo takav promasaj... Quote
feyd Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 stvar od killswitch engageta mi se dopada. dream theater - ja bih bolju stvar napravila, i manje dosadnu. :bows: Quote
Oddball Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 neko na last.fmu ostavio da dolaze Opeth na Exit Quote
AstralliS Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Gde si ti to video? Verovatno neka ispala, s obzirom da se već unapred zna raspored benda za ovu godinu. Quote
Mita Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Gde si ti to video? Verovatno neka ispala, s obzirom da se već unapred zna raspored benda za ovu godinu. pa onda reci ko? ako znas xD Quote
AstralliS Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Šta ko? Hoću da kažem da Opeth nema šanse da svira na Exitu ove godine, dezinformacija 100% nekog lika na last.fm profilu Exit-a. Još je lik najavio i Anathemu, kao neko mu šapnuo. Nek' mu taj neko šapne da ne kenja Quote
Recommended Posts