Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sto se tice koncerta,bio sam danas u Eventimu i ovi nasi ne prodaju karte za koncert. Kazu da su poslali Ruminima zahtev da im otkljucaju prodaju,ali ovi iskulirali i nista za sad. Nego,kapiram da je to zato jer su karte jeftinije u prvom periodu prodaje do nekog datuma,pa verovatno cuvaju te karte samo za njihovu publiku.Mislim da ce sigurno odobriti prodaju kad bude redovna cena.;)

Posted

Bice verovatno posle prvog karata, bio i ja do eventima ista prica. Ja idem posle praznika do neke agencije gde je ortak uzeo kartu za Dream Theater u Madjarskoj da vidim dal preko njih moze da se uzme.

• 2 weeks later...
Posted

ajde brojanje, racunam sebe, ortakinja "ozbiljno razmislja" i mozda povedemo jos dvoje ljudi ali nema nikakvih informacija koje mogu da im prenesem tako da je status quo sto se toga tice

Guest igormamula
Posted

pozdrav ljudi, zna li se koliko bi nas islo do sada iz srbije? da li mogu karte da se kupe u srbiji, online ili nekako?

Posted

troje nas je za sad, karte još nisu puštene u prodaju ako sam dobro vidio juče na rumunskom eventimu, i teško da će biti dostupne u srbiji. Nadam se da će barem moći karticom online da se kupi.