Andrija Smith Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 OPETH guitarist/vocalist Mikael Åkerfeldt has recorded ten hour-long shows for the Swedish national radio (Sveriges Radio). The first program was broadcasted on Sunday, June 19 and will be followed by another episode each Sunday at 11 p.m. for the coming 10 weeks. The show is based on Mikael's love for obscure vinyl records, and he is playing actual vinyl on the show, with crackle and all. The already aired shows are also available as streamed audio at this location. (Note: The show is recorded in Swedish.) Хвала пуно за ово, таман да вјежбам шведски. Quote
Oddball Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 To je sa Prog Nation toura sa Dream Theaterom, kad su jedni drugi jebavali ping pong lopticama i slično iz 2008. godine Quote
Gospa na Sivcu Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Hm da... TV ! Verujem da slika ima objasnjenje, ali rado bih zaobisla tu avanturu XD Kakav vam je Deliverence, cini mi se da Damnation vise pominjete? Meni su SL,Damnation/Deliverence, BWP omiljeni. 1 Quote
manjane7 Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Slika je montaza definitivno mnogo je mrsaviji... Quote
In The Flesh Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Mnogo mu je ljepše otkad se ugojio. I sviđa mi se što mu nije samo muzika van šablona,nego i stajling. Support. 3 Quote
Gospa na Sivcu Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 (edited) A minus mi je dat na post zbog cega? Zbog konstatacije da je dobra fora? Jos jedan? Junak uziva u anonimnom davanju minusa, lepo. Molim nadleznog moderatora da obrise moje postove. Da se vratim na temu, koji je po vama najbolji spot Opeth-a? Edited June 24, 2011 by Gospa na Sivcu 4 Quote
Andrija Smith Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 A minus mi je dat na post zbog cega? Zbog konstatacije da je dobra fora? Jos jedan? Junak uziva u anonimnom davanju minusa, lepo. Molim nadleznog moderatora da obrise moje postove. Ма боли те курац за минусе. 2 Quote
Salvation Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Ovde je "in" davati anonimne minuse, opusteno. A opeth uglavnom ima sranje metalske spotove, ne secam se da sam video neki dobar i upecatljiv.. vazno je da je muzika dobra, jebesh spot ) 1 2 Quote
Lou Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Pa koliko ukupno imaju spotova, tri? Onaj "Harvest" na računam. Quote
AstralliS Posted June 24, 2011 Report Posted June 24, 2011 Ovaj im najbolji: http://www.youtube.com/watch?v=bzJBuDiGpLI Quote
Oddball Posted June 25, 2011 Report Posted June 25, 2011 A minus mi je dat na post zbog cega? Zbog konstatacije da je dobra fora? Jos jedan? Junak uziva u anonimnom davanju minusa, lepo. Molim nadleznog moderatora da obrise moje postove. Da se vratim na temu, koji je po vama najbolji spot Opeth-a? sta se jedis bre, opusteno, boli te kurac Quote
Et in Arcadia Ego Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 SEMPL NOVOG ALBUMA SVIRAN UZIVO!!!!!11111eleven!!11! 1 Quote
Face Of Melinda Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Tek sada videh ovaj i ne verujem gde ce sve ovaj jadan klip sa Hitlerom strpati Quote
Demon Seed Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Toliko je smorio, vise ga i ne gledam. Gledao sam prvih par fora... Quote
Stolet Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Ne znam zašto se na (bilo kakvu, pa i najmanju) promenu pravca skoro uvek gleda kao na neki 'sellout'. Kakve veze to ima sa prodavanjem? Jbt pa oni su u Roadrunneru, jedan su od najpopularnijih metal bendova na svetu i verovatno zarađuju sasvim dovoljno. Ovi što misle da im je Roadrunner naložio promenu pravca, lol, ali lol Quote
Face Of Melinda Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Upravo tako, nego znas kako ljudi se plase promena, jer naviknu da odredjeni zvuk i taj zvuk ocekuju, mene licno smore bendovi upravo zato sto odrzavaju kontinuum istog zvuka, i nema nekog muzickog izazova, vec samo vidis oprobane varijante koje se dobro prodaju kao i ovaj novi album Symphony X-a, sve je super, kvalitet na nivou, ali vec vidjeno, samim tim meni dosadno, veruj ja jedva cekam da cujem sta ce to novo Opeth da ponudi Quote
solicitor Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 http://www.skynet.be/generation-nl/muziek/festivals/live ajmo live stream .... Kad Grobodan nije tu Heh, pizde prekinule Opeth i pustile Doublin Death Patrol Quote
solicitor Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Vazno da je Avenged Sevenfold bio u celini celosti Quote
Recommended Posts