Jump to content

Recommended Posts

Posted

uopste nije, ovi su svi bili rivali i trudili se da ne lice koliko god su mogli u svakom delu karijere. u ovoj kombinaciji toliko ima medjusobnih handjobova i sisanja kurca da je postalo apsurdno. kao onaj video gde kao ismejavaju metal omote. circle jerk koji je doveo da tri jako originalna benda krenu na skoro identicna putanja u neku romanticni prog metal zonu gde se svaki trudi da pomalo lici na drugi.

naravno da ne lice kao sto dream theater klonovi lice na dream theater, ali od pop/prog rock benda, gothic doom benda i progressive death metal benda dobijas na kraju tri prog metal benda i ljudi koji konstanto kupe fore jednog od drugog i pustaju te uticaje prijateljstva da im vode zvuk benda.

Potpis, tačno no što mislim.

Šta znam, ja na poslednjoj Katatoniju čujem da su to oni, kao i na PT i Opethu. Katatonija je došla tu gde jeste još sa Vivom, Opeth i PT jesu uticali jedni na druge ali opet su mi zadržali svoj identitet.

Jonas kupi fore od Mikaela i sve više vuče bojom glasa na ono što Mikael na trenutke radi. To su primetili ne samo oni koji ne prate aktivno bendove, nego i oni koji znaju svaku sitnicu u zvuku oba benda. Bilo bi mi čudno da to nisi primetio.

Posted

samo sto je grace under pressure, rushov deseti album, prodao preko milion i svirali arene u sred eksperimentisanja sa sintisajzerima sto su stari faoni mrzeli, dok opeth idalje svira za 600 ljudi. ali dobro, ne mogu svi biti legende i idoli. valjda ce i opeth imati 3ili 4 uspesnih perioda kao rush kad krenu da sviraju hippie rock 60ih i boogie woogie 40ih u nastavci karijere

Posted

To i dalje nije dovoljno da kažem da su isti bendovi, a stoji: kad je izašla poslednja Katatonia mislio sam da je na Idle blood gostovao Mikael.

Mikael se u skoro svakom bukletu Opetha na prvom mestu zahvaljuje Jonasu i obrnuto, očigledno da su super ortaci, zašto onda ne bi uticali jedan na drugog?

Posted

samo sto je grace under pressure, rushov deseti album, prodao preko milion i svirali arene u sred eksperimentisanja sa sintisajzerima sto su stari faoni mrzeli, dok opeth idalje svira za 600 ljudi. ali dobro, ne mogu svi biti legende i idoli. valjda ce i opeth imati 3ili 4 uspesnih perioda kao rush kad krenu da sviraju hippie rock 60ih i boogie woogie 40ih u nastavci karijere

Malo nipodaštavaš Opeth ali dobro ;)

Nisam se još iznervirao.

kako mrzim kad krene prepucavanje pa ne stignem nista od posla da uradim :haha:

Ja sam završio šta imam pa mogu da flejmujem ko čovek.

Posted

Zato kopira Opeth, u nadi da će se odvojiti od roditelja.

A valja što se ugojio, daje tu depresivnu notu muzici, izgleda baš urbano sjebano, kao "pojeo sam 10 big mekova i mrzim sebe".

Posted

Na prodaju je, nema frke. Pusti mi SMS na 065/255-2540 pa se vidimo u gradu kada ti bude zgodno.

e čovek, hvala još jednom, disk je (kao i sam album naravno) ko bombonica. nikad ranije nisam nabavio cd toliko brzo pošto je izdat :haha:

e da, i omot izgleda duplo lepše uživo negoli na monitoru hehe

poz :pivopije:

Posted

Estetski lepo, ali nema poente. Valjda su mislili da će postići duh sedamdesetih ako stave golu devojku i oboje to u psihodelično.

Sa druge strane, gomila ovakvog materijala bi bila idealna za neku projekciju za vreme svirke.

• Downvote 1
Posted (edited)

Cinjenica da je ovo najbolji opeth spot svih vremena samo govori koliko su im spotovi generalno ocajni. Ali nema veze.. jeste neoriginalan ali je kul za gledati, a pritom je DO najkompletnija pesma na albumu tako da fino :)

Edited by Salvation