KinSlayer Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Kladim se da uredno placaju prava... 1 Quote
chess Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 (edited) Za nas koji idemo u budimpestu, verovatno nas nesto ovako ceka http://www.setlist.fm/setlist/opeth/2012/milk-moscow-russia-73de86ed.html kakve dve stvari za kraj, lom Edited February 24, 2012 by chess Quote
_powerslave_ Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 identicna setlista ko ona sa prethodne strane, samo umesto Hounds-a ubacili Conjuration, moze sto da ne. Quote
chess Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 the grand conjuration je mozda pesma koju uopste nisam slusao od njih, mozda sam je jednom pustio, dva puta u vrh glave umesto toga bi recimo legla ghost of perdition dupe bi dao za when,demon of the fall ili fapril ethereal sa mayh pored credence Quote
Control Freak Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Heh, sad sam cula Death whispered a lullaby u Explozivu Bila je i Burden pre neki dan, isto u explozivu. Quote
chess Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Von Hertzen Brothers predgrupa u budimpesti, gospoda koju smo imali prilike da vidimo na Pain of salvation koncertu Quote
Defunctus Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Voleo bih da je neka druga predgrupa,ali svejedno,vise vremena za alkoholisanje pre Opetha. Quote
azal Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 bili su bolji od Pain of Salvation-a oni. Quote
Totamealand Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Srećan put svima koji idu sutra na koncert i lepo se provedite. Pa da jednog dana i ja postanem Opeth fan i pridružim vam se. Quote
23/16 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 bili su bolji od Pain of Salvation-a oni. Naravno da nisu . 1 Quote
Andrija Smith Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Ljudi kojim prevozom idete? U zadnji momenat sam ispaljen za prevoz pa mi je svaki info dobrodošao. Quote
chess Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Ja idem veceras vozom, povratna ti je 2800 din, ako se odlucis za tu varijantu onda se vidimo, ako ne vidimo se na koncertu Quote
Defunctus Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Sinoc Opeth standardno,sto se i ocekivalo,sjajan zvuk i nastup,sumnjiva set lista i prepun klub. Mikael je bas bio raspolozen,zezao se celo vreme kao i uvek,pricao o gulasu,Ron Vudu,Szigetu '05... To Rid the Disease i Face of Melinda pesme veceri,zbog istih se najvise isplatilo otici. Predgrupa zarad alkohola skroz preskocena. Za neki pametniji izvestaj se ceka Milos (chess),delovao mi je sinoc normalno i fokusirano na nastup...mene rakija pomutila skroz. 2 Quote
chess Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Hehe Koncert je bio stvarno sjajan, zvuk perfekcija, ne pamtim kada sam slusao neki koncert sa ovako dobrim zvukom. Von Hertzen Bros standardno dobri, ko je bio na pain of salvation, to je to. Sto se tice Opeth, setlista bez iznenadjenja, standard sve isto kao i na prethodnim nastupima. Sve je bilo sjajno sem publike i madjara koji su govna mrtva od ljudi standardno i atmosfere koje nije bilo. Bukvalno smo je napravili gospodin Andrija i ja sa jos par madjara i spanaca cini mi se koji smo zapravo dozivljavali koncert, neke improvizovane sutke na brzim pesmama na cudjenje ljudi oko nas i baba i deda koji su nas cudno posmatrali kao sta rade ovi kreteni a ono sa bine pici jebanje mame. Publika uglavnom mrtva tisina i udostojili su se eventualno tapsanja. Mamicu im jebem mrtvu, ni da se pokrenu hladnokrvna stoka. Sto se tice mene, meni je bilo fantasticno. Mikael je drasticno smrsao, skroz se osusio. Pazario sam Heritage majicu, da 4 1 Quote
chess Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 The Devil's Orchard I Feel the Dark Face of Melinda Slither Credence To Rid the Disease Folklore Heir Apparent The Grand Conjuration The Drapery Falls Deliverance Quote
Grobodan Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Fino fino, kako zvuči Heritage uživo? Quote
chess Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 Ko na albumu, fantazija, Folklore meni licno bila omiljena live izvedba sa heritage, odma je tu God is dead pesma iza nje I da, Mikael je furao majicu gospode ispod http://www.youtube.com/watch?v=jgUMIhB7S2M 1 Quote
-con-struc-tor- Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 благо вама који сте били ко зна кад ће се мени дати да их видим. кмек. Quote
Andrija Smith Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 a mikaelu je inače baš oslabio growl. ne. Jebote mislim da sam zavolio heritage poslije koncerta ;( Quote
Grobodan Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 I da, Mikael je furao majicu gospode ispod http://www.youtube.com/watch?v=jgUMIhB7S2M Taman kad sam pomislio da ne mogu više da volim tog čoveka. Jebote mislim da sam zavolio heritage poslije koncerta ;( Rekao sam ja da će vremenom ljudi shvatiti tu veličinu Quote
Simadin Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Ne znam kako je bilo ostalima, ja sam bas zaplakao kao kakva pedercina kad su krenuli sa Face of Melinda A vlazio sam i na ostalim, uglavnom starijim pesmama. Knedla u grlu, nostalgija, emotivno rastrojstvo. Ne znam, 2004. mi je bila najbolja setlista i najbolja postava, 2005. na Szigetu je bilo prekratko, a ovo sada ne znam kako da opisem.. bas udarac. Mnogo volim ovaj bend. 1 Quote
Recommended Posts