Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radovanje za sirotinju iz Luksemburga.

15 hours ago, Osiris said:

Mikael i JB su valjda bas dobri ortaci, pa verovatno zato.

Moguće, nigde to nisam video. A i live nikakav pozdrav međusobno nije bio, zato mi delovalo više da je menadžerska priča neka.

Posted
7 hours ago, Haos sam ja said:

Evo i par datuma za nas iz sirotinjskog dela Evrope jer je uvek lekovito slušati Opeth

481669707_1201641044658611_6846603628973

Kao kiša oko Kragujevca. IT, AT, CRO, HU, RO, BG, GR. Nije baš tim redosledom...

Posted

Ne isplati se, prog je nieche u ovoj zemlji nema dovoljno publike za to, moze nesto sporadicno da prodje neka druga treca liga bendova ( Evergrey npr ) al Opeth je najvisa klasa i sigurno puno kostaju jbg

Posted

Pomenuo Mikael da je to veče bio najveći turnout na turneji (JB Magus reče da im najveća indoor publika ikada), tako da je to ipak neki maks (nije bilo ni rasprodato čak). Kontam u Bg bi mogli u Belexpo ili tako nešto, samo pitanje koliko ljudi bi dalo 50-60+ evra za gig.

Posted

Belexpo je sad neka kockarnica, u skladu sa najjačom granom privrede u Vučićlendu. 

Pa ok, ne verujem da im je ispod 3 hiljade ljudi prosek na turneji. Doduše sviraju Zagreb u Tvornici kulture koja ima kapacitet od 2 hiljade mesta što je sasvim ok za te datume u šnj državama. Mi nemamo ništa veće od 800 a da nije neko teško budženje ili open air.

Posted

Utiska sam kako su u ovom delu Evrope izasli u susret skoro svima da bend ovakvog kalibra, koji ima relativno svez album, nastupa u takvim mestima tog kapaciteta. Svi lokali gde su bukirani imaju vidljive mane. Da je neka slabija turneja, pa da kazes da nije bitno, ali ovo je zapravo leg2 aktuelnog albuma koji je daleko iznad proseka.

Fino ce da obidju Evropu u ovoj godini, mislim da samo Sloveniju zaobilaze od zemalja gde se nesto od metala desava. Hvala im, gledacu da ispostujem.

Bugari su najjaci sa njihovom atletskom arenom. Kad tamo ima nemali broj fanatika koji su zeljni koncerta, sve je moguce.