Gothic Angel Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Staljin je imao svoju primenu jedno vreme Salio sam se za nindza kornjace, to je najbolji crtac ever Quote
Misantrophil Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Jadost, bolje da su potpisali za Nuclear Blast a ne za te glupe americke korovce Quote
Fiery Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 btw, od prvobitnog koncepta sa ultra-brutalnog albuma od samo 2 pesme "bordering to black metal" došli su do: "There's also a couple of songs that are more in the style of 'Damnation', so to speak." ne smeta, naravno.. Nista iznenadjujuce, s obzirom na to da su Deliverance najavljivali skoro kao nesto u rangu Bloodbath-a, a dobilo se nesto tek malo tvrdje od Blackwater Park. Ne ume Mike bez laganice i to ti je. Al' da vidimo da li ce da uspeju ipak nekako da se izvade iz kolotecine. Quote
Simadin Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) slowdiver je izdao opeth.. a nekad se kleo u njih Ne bih da dodajem so na hranu, ali ja ovo ne bi trpeo. @Ivan_Creed - Morao bi da pogledas nekoliko strana ranije Edited May 22, 2005 by Powerslayer Quote
KRANG Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 evo nešto direktno iz studija... sa novog albuma, postavljeno na rapidshare: http://rapidshare.de/files/1945731/opeth_interlude.mp3.html Quote
Simadin Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) File requested does not exist, download aborted Ovo opet neka tvoja zajebancija? Edited May 24, 2005 by Powerslayer Quote
KRANG Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 šta bre? ja sam upravo skinuo.. i sad sam proverio link. radi najnormalnije.. samo klikni i odaberi opciju "free" Quote
Simadin Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) Da, znam za "free", to sam uradio, cekao minut, kliknuo na link i... kara... Na sta lici to? Edit: Aaaaaaa leba ti... Iskljucio sam dl acc i uspeo sam............. i preslus'o... Ono si ti uploadovao, jel da? Edited May 24, 2005 by Powerslayer Quote
KRANG Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 to je iz studija čoveče.. novi album. forest metal! Quote
Simadin Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Da, ono mi lici na intro za neobjavljeni Rhapsody album Quote
KRANG Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) o yeah konačno je objavljen naziv novog albuma... dame i gospodo, najbolji album svih vremena će se zvati: Ghost Reveries neke od pesama isolation years ghost of perdition baying of the hounds harlequin forest.. itd.. edit.. i nešto od Mikael Åkerfeldt-a: "...As I’m writing this I am in the studio and we're recording the new album I know that this album is going to really KILL! It's sounding incredible already, and we're nowhere near finished...." Edited May 31, 2005 by KRANG Quote
fiction Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Ne ocekujem ja ni top ten 2005 od novog OPETHA...Damnation im je vrhunac!Vidices KRANZHE Quote
marcoman Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Damnation vrh?? Nema shaje mada stvarno ne znam sta bi sada mogli spektakularno novo da urade sem da prezvacu vec odsvirano sa malim odstupanjima I know that this album is going to really KILL! a to mi je stvarno bezveze recenica jedva cekam da cujem! Quote
fiction Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Damnation nego sta...AJ pusti Damnation pa poslije toga recimo BWP, osjetiches razliku u kvalitetu Ali dobro mozhda ja nisam ukapirao genijalnost ranijeg Opeth-a Quote
Fiery Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Ne ocekujem ja ni top ten 2005 od novog OPETHA...Damnation im je vrhunac!Vidices KRANZHE Jebote otac vise, Damnation prakticno i nije Opeth album, to je iskorak radi eksperimenta i zabave. Druga stvar, ni BwP nije "raniji Opeth". Quote
marcoman Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Jebote otac pravilnije je - jebot' otac Quote
KRANG Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 mislite da je najveći muzički genije današnjice džabe sedeo i pisao muziku skoro 3 godine? priča se da nas čeka jedno veliko iznenađenje. i još nešto.. ne sećam se da je mike ikada ovako samouvereno pričao o nekom albumu koji je još uvek u produkciji.. kako vam se sviđa naziv albuma? Quote
Fiery Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 pravilnije je - jebot' otac Iskljucivo bez apostrofa Quote
fiction Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Jebote otac vise, Damnation prakticno i nije Opeth album, to je iskorak radi eksperimenta i zabave. Druga stvar, ni BwP nije "raniji Opeth". novi Opeth:Deliverance i Damnation sve prije toga je stariji.Pa najbolji je bas zato sto je experiment i zabava.VI jednostavno ne mozete podnjeti da neko ima drugacije misljenje Te jebo otac da te jebo Quote
KRANG Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 deliverance je najbolji. pa onda bwp, pa still life itd.. hoću da kažem da im je svaki album bio bolji od prethodnog. damnation ne mogu da poredim sa starim albumima. i damnation smatram apsloutno genijalnim tribute-om starom prog rocku (sa ogromnom dozom originalnosti i svežine.. da ne bude zabune). Quote
marcoman Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Therapsid, ma opusteno, nije problem u drugacijem misljenju, uostalom, "misljenja su kao guzice", zar ne meni prosto Damnation nije vrh, i tako... A novi naziv...pa bezveze, ma zar je i bitno uopste Quote
Kent Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Ali je ipak cinjenica da je Morningrise najbolji. Quote
Recommended Posts