Wendigo Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Ja se odusevio DVD-em! Srce ti jebem kako je dobar koncerat! Ne znam... ovaj Opeth, ili ih ne volis ili se nenormalno navuces na njih. Quote
Buddha Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 gledao visitor q juce mrtav pijan. kvlt! ja ga gledao sa ribom. kapiram da cu se plasiti da je uhvatim za sise jedno deset dana minimum. i verovatno vise necu piti mleko do kraja zivota. inace.. kvlt Quote
amy_mccoy Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 kapiram da cu se plasiti da je uhvatim za sise jedno deset dana minimum. aj sto ces ti da se plasis...nego sta ces ako ti ona kaze da se plasi da je uvatis e to je vec problem Quote
Fiery Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Interpunkcija nije za ukras, ozbiljno. Probaj sa zarezima, ne boli Quote
gruban Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 kapiram da cu se plasiti da je uhvatim za sise jedno deset dana minimum. i verovatno vise necu piti mleko do kraja zivota. inace.. kvlt DAMN YOU VISITOR Q i sve komplekse sto nosis sa sobom!!! Quote
Kali Agna Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ovo je svakako jedan od mojih omiljenih bendova... Znaci, uz Therion jedna od najoriginalnijih pojava na metal sceni uopste... Volim ama bas sve od Orchid do Damnation! Quote
Herr_Wolf Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Interpunkcija nije za ukras, ozbiljno. Probaj sa zarezima, ne boli Uputi nas na staze pravopisa, o presvetli... ovaj Opeth, ili ih ne volis ili se nenormalno navuces na njih. Ta pricha kruzi za jedno 15 bendova Jel moze neko samo da ih gotivi u fazonu "nice, not thrilling but nice"... Quote
azal Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 ne! oni su pored theriona najoriginalnija pojava u metalu!!! Quote
Misantrophil Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 najbolji bend na svetu uz Katatoniu Quote
Vitamin K Experience Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Kvalitetna verzija nove stvari: http://www.roadrunnerrecords.co.uk/opeth Quote
KRANG Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 ima još jedna nova pesma. ghost of perdition evo vam link http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=0ZTI9LD...EC0J3R18AMUEJPT fenomenalna pesma. mnogo bolja od ove prošle.. i stvarno se dosta razlikuju, posebno ovi clean vokali, koje mike nikad nije ovako pevao.. ne mogu dočekati album!! btw, sredio sam komp, ali opet putujem za par dana, pa me ponovo neće biti ovde pozdrav. i ljudi ovde definitivno nisu normalni. Quote
Vitamin K Experience Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 dj_polarity_-_BUSY_BUSY_BEE-2005-POLARITY.mp3 Cool pesmica. Quote
marcoman Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Gde putujes, siso kakav je kvalitet ove GoP, i koliko je teska da se ne patim dzabe skidajuci je sa dial up-om Quote
Vitamin K Experience Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Arhiva opeth_-_ghost_of_perdition-street_team_advance-2005-POLARITY.zip koju je Krang linkovao je teska 8.55MB. U njoj se nalaze 3 fajla: dj_polarity_-_BUSY_BUSY_BEE-2005-POLARITY.mp3 4.18Mb opeth_-_ghost_of_perdition-street_team_advance-2005-POLARITY.mp3 4.78MB (64kbps) opeth_-_ghost_of_perdition-street_team_advance-2005-POLARITY.nfo 2.04KB Poz Quote
Herr_Wolf Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 ne! oni su pored theriona najoriginalnija pojava u metalu!!! I oni su "not thrilling but nice" Quote
Misantrophil Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 nabavio sam juce Dvd lamentations i onaj koncert je stvarno fenomenalan evo gledam ga vec ceo po drugi put, kad bi dosli kod nas na sledecoj turneji Quote
Fiery Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Uputi nas na staze pravopisa, o presvetli... Nema problema, jednostavno kupite istoimenu knjigu. Poenta je da sam morao dva puta da citam recenicu, jer sam prvi put pogresno razumeo, sto bi jedan zarez resio momentalno. Quote
solicitor Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Registrovani na Kerrazyju nek samo stisnu OVDE ... daklem novi album je vec u prometu. Nekako mi se Opeth izmakao u brdu muzike koju sam slusao ... verovatno cu to nekad u zivotu nadoknaditi. Ovo sto sad slusam sa novog albuma je stvarno jebitacno !!!!! Quote
Sinstrel Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 E ova nova stvar zvuci skroz dobro... mozda suvise dobro (na prvo slusanje). Primecujem neke stilske promene koje odlicno zvuce, te tako naslucujem odlican album. Inace dj_polarity... Quote
D E F L O R A T O R Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 opeth je dojjaja ali samo ono kad prze onu detchinu. onaj pederski akustichni deo smara i kad onaj lik peva ko pichkica ima i neki nashi tako sto pevaju al ne znam kako se zovu jer znate vi kako se zovu ti nasi nesto na K i ne treba meni nego za ortaka ovde se tesko dolazi do bilo kakve muzike a net nam je los pa nemozemo da skidamo Quote
solicitor Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Nije tesko doci do muzike uopste E sad ... vecina domacih bendova ovde visi, pa ako ikad saznas kako se bend na K zove ... raspitraj se malo, sigurno ce ti se neko iz benda javiti Quote
D E F L O R A T O R Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 KURAC cu ja saznati kako se zove bend na k./,, a i jebe mis e to je ionako za neku glupu curku od ortaka sto mu treba da joj nabavi da bi mogo da kaze e evo ti bend na k a sadi idemo do mene da ti dam jos nesto na k! Quote
Recommended Posts