süpergeek Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Navabio novi album. Preslušao jednom. Utisci? Nebitni (za sada). Ovo sam napisao samo da bih izazvao zavist kod pojedinaca Quote
KRANG Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 kod koga, konkretno..? čini mi se da svi koji uopšte gledaju ovu temu već odavno imaju album. ..čak i independor. bodyremover nema, ali njega ne treba računati. Quote
süpergeek Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 (edited) Na fanatike nisam ni mislio Ja i ovako nikada ne mogu dostići tu ligu A na koga sam mislio — nije baš ni posebno bitno... Važno je da je novi album odličan Edited August 8, 2005 by supergeek Quote
marcoman Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Ja nemam! Ali tu je Fiery ili vec neko drugi od vas btw,Krang sto se tice Ulvera, ako si mislio da su ljudi odavde (ukljucujuci mene) malkice pljucnuli po BI zato sto ce ga kao svi slusati, to znaci nije tacno! u mom slucaju, ne i to je toliko jadno da uopste raspravljam o tome da se sam sebi gadim da objasnjavam da li mi se nesto svidja ili ne samo zato sto ga drugi slusaju i u kojoj meri mozda je bila stvarno greska slusati prvo Moons milk pa tek onda B.inside, ovako... marriage Quote
KRANG Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 ma zezam se. btw, blood inside>moons milk.. novi opeth> sve što je izašlo ikada u metalu Quote
Misantrophil Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 jedva cekam da kupim original.Opeth zakon Quote
Grobodan Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 mene su mozda po prvi put uspeli da stvarno iznenade.. ovo je verovatno njihov najbolji album slusam ga na plazi po ceo dan.. Isto misljenje,isto mesto slusanja. Quote
Supergalactic Lover Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ja sam na plazi slusao kayo dot. nasty. Quote
markomrki Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Novi album je tako dobar da je to nehumano. vec nedelju dana ga slusam bez prestanka. Quote
Gothic Angel Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 uhhh bre... preslusao sam ga sinoc 2 puta... jebe keve album... ne znam sta vise da kazem Quote
marcoman Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 ziv si? ja taman hteo da otvorim temu "gde je slowdiver" Quote
Buddha Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 ma.. bio na moru.. dobre vode+utjeha=mnogo mora i sunca Quote
marcoman Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 i ja bio dol(j)e bu-dva, ono bu valjda od JEbu, sta znam... Quote
Buddha Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 cuo sam da su budva i sutomore katastrofa.. ovo nize je ipak veca kulijana, manje ljudi, manje shabana.. nisam slusao normalnu muziku 10 dana haha Quote
marcoman Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 (edited) tamo je vashar u pravom smislu reci, ali sticajem okolnosti sam bas tamo isao jao koliko mi je nedostajala moja muzikica Edited August 13, 2005 by marcoman Quote
postman Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Nabavio. Preslushao.Zasad 2 puta. Album -vrlo dobar . Ali... Nista novo. Radili su oni i bolje stvari. I dalje su miljama daleko od drugih,ne racunajuci jos par bendova iz prve lige kao sto su Katatonia,Anathema isl. Quote
Wendigo Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Rasturili su sinoc na Szigetu, samo sto je bilo kratko (5 stvari + neki jam). Steta sto Lopez nije svirao (zbog bolesti), bas sam imao zelju da ga cujem uzivo. Inace bio sam u toj srecnoj situaciji da sam koncert mogao da gledam sa svih strana bine, i da se druzim sa njima u backstage-u. Quote
KRANG Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 svirka je bila savršena.. pera je plakao na kraju jedva sam ga utešio Quote
KRANG Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Rasturili su sinoc na Szigetu, samo sto je bilo kratko (5 stvari + neki jam). Steta sto Lopez nije svirao (zbog bolesti), bas sam imao zelju da ga cujem uzivo. Inace bio sam u toj srecnoj situaciji da sam koncert mogao da gledam sa svih strana bine, i da se druzim sa njima u backstage-u. kako si ušao u backstage?? nije ono bio jam.. u stvari jeste. prvo su počeli kao da će da sviraju weakness, pa su to pretvorili u epilogue... setlista: (ako nekog zanima) deliverance the drappery falls to rid the disease the grand conjuration + epilogue demon of the fall -- odlično odsvirano, odlično se čulo.. sve u svemu 5- za koncert. i taj minus zato što je pera plakao. i što nije bio lopez. -- i ja sam odma primetio da nema lopeza. pretpostavljam da su ti u backstageu rekli da je bolestan.. čovek je upao u anoreksiju.. a i ovako nikad nije bio normalan. jebi ga. i meni žao što ga nisam video ko je plavušan koji ga je menjao? Quote
Wendigo Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Nemam pojma ko je taj lik sto je svirao bubnjeve. Odradio je korektno, ali meni je nekako bio antipatican. U backstage sam usao tako sto sam i ja svirao juce, sa bendom Amok iz Subotice (pre Dying Wish-a). Quote
Recommended Posts