Misantrophil Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 to ne bi bilo dobro Lopez je odlican bubnjar steta ako je otisao iz benda Quote
Baal Posted August 16, 2005 Author Report Posted August 16, 2005 Otkud ti to da je otišao iz benda..? Vidiš da piše da je zapao u anoreksiju.. Quote
Baal Posted August 16, 2005 Author Report Posted August 16, 2005 I meni, sad sam se israo kao zver.. Quote
Sinstrel Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Koncert je bio odlican! Setlista zadovoljavajuca. Mika zvuci gay dok prica na maternjem mu jeziku, na engleskom zvuci kao voditelju jutarnjeg radio programa. Zvucali su odlicno. Ljudi su se bunili kako su malo pesama svirali. Sat ipo vremena svirke za festival je vise nego dovoljno. I tako... evo par slika. Quote
must be between Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 MARTIN LOPEZ RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSS..............Ako je otisao iz Opeth-a prestajem da ih slusam............Gazda cim se vidimo da mi pricas sve sta i kako je bilo.Nadam se da imas neke slike sa koncerta da podelis sa prijateljem................a a a a a a a OPETH RULESSSSSSSSSSSSS Quote
The Watchtower Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 OPETH utilized the services of STRAPPING YOUNG LAD drummer Gene Hoglan during the bulk of the recently completed Sounds of the Underground tour after the group's regular skinsman Martin Lopez went back to Sweden for treatment of a rare blood disorder he's had for most of his life. Quote
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Onaj sto je svirao na Szigetu nije Gene. Quote
Buddha Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 preslusao sam album jos jednom pazljivo.. dakle, ok je. ima momenata, ali prve dve pesme i dalje dave. kasnije krenu da se desavaju te sitnice koje su vredne slusanja celog albuma. klin delovi su interesantni, a ima i onaj jedan rif u sedmoj pesmi koji je totalan morbid angel. NAPREDAK: naucili su da ne vrte neke rifove po 32 puta vec samo po 8 sto je olaksanje Quote
Grobodan Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 klin delovi su interesantni, a ima i onaj jedan rif u sedmoj pesmi koji je totalan morbid angel. To ni meni nije promaklo. Dakle,i meni je album iznenadjujuce dobar s obzirom na to koliko mi je Deliverance bio prosek. Quote
KRANG Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 deliverance prosek? ma da.. mozda za opeth.. bilo koji drugi bend moze samo da sanja da napravi takav album Quote
Grobodan Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Da,na Opeth prosek sam i mislio,mada on meni i nije tako znacajan pojam kao tebi.Inace,Deliverance mi je sigurno najlosiji Opeth album. Quote
Wendigo Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 (edited) Bubnjar koji je svirao sa Opeth na Szigetu je lik iz svedskog Bloodbath-a. Edited August 22, 2005 by Newcomer Quote
markomrki Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 NAPREDAK: naucili su da ne vrte neke rifove po 32 puta vec samo po 8 sto je olaksanje biggrin.gif Do jaja niko do sada ovo nije primetio. Quote
Misantrophil Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 dan swano im je svirao bubnjeve zar ne Quote
Angelystor Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Swano bre nema veze sa Opethom. Quote
Misantrophil Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 kazem za koncert na sigetu znam da nema veze sa opethom Quote
Fiery Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Bloodbathu (i za Opeth u Szigetu) bubnjeve svira Martin Axenrot, Swanö svira gitaru. Quote
KRANG Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 kakve su ovde gluposti.. na metal-archives.com pa imate ime tog bubnjara iz bloodbatha.. kakav jebeni swano, prepoznao bih ga sa kilometar. a ti, Misantrophil, da se vratis na forum tek kad popravis tog keca iz srpskog. Quote
Simadin Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Krang, ti si jedan coravi pajser, ja se ubi od mahanja na jebenom Opethu i kurac... Quote
Kali Agna Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Inace,Deliverance mi je sigurno najlosiji Opeth album. Ne slazem se nikako Deliverance sigurno nije najbolji album (meni su to Orchid i Morningrise) ali je svakako bolji od Damnation-a I da, da li bi neko bio ljubazan da mi objasni po kojim to kriterijumima spada ovaj bend u avangardu a ne recimo u progresivni death? Quote
kojan Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Za ovaj post stvarno ne znam sta da napisem. Opeth pored progressive/death-a ima i black-a i doom-a i svega i svacega. A za Deliverance i tvoje omiljene albume stvarno nemam reci. Verovatno stvar ukusa. Quote
Valtiel Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) Ako je neko raspolozen da mi nareze "Ghost Reveries " pa da odradimo razmenu, nera mi posalje message. Edited August 23, 2005 by Euphorion Quote
Apeiron Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Deliverance sigurno nije najbolji album (meni su to Orchid i Morningrise) ali je svakako bolji od Damnation-a Nikad, nista od popisanog Damnation je domet, ipak. Uz novi... Ali stvar ukusa, valjda... Quote
Kali Agna Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Opeth pored progressive/death-a ima i black-a i doom-a i svega i svacega. Da, znam... izvini, ne razumem se u avangardu i ne znam koje su joj odlike, pa zato pitam, jer Opeth slucajno spada u jedan od mojih omiljenih bendova A za Deliverance i tvoje omiljene albume stvarno nemam reci. Verovatno stvar ukusa. U principu volim sve albume, ali rani radovi su mi najbolji... stvar ukusa kao sto kazes Quote
Recommended Posts