KRANG Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 bolno potcenjen od strane koga? prepisacu ti Terrorizer recenziju za taj album kad me bude malo manje mrzelo. to je verov. najbolji opeth metal album odlična je recenzija.. u svari, u pravu si.. moja greška.. nisam ni mislio da je potcenjen, jer oni kji se razumeju i koji su ga čuli, oslično znaju koliko vredi.. hteo sam da kažem da album (a i svi ostali njihovi albumi) zaslužuje mnooogo više publike, mnogo više prodatih diskova.. i priznanje od mnogo šireg kruga ljudi.. razumeš šta pokušavam da kažem.. jebi ga, malo sam isprao mozak pivom pa mi ne ide. - album su recenzirali (i nahvalili) New York Times. a oni retko kad pisu o metalu. (novi dillinger su takodje recenzirali, i nahvalili) meni Still Life i Morningrise ostaju na vrhu. ny times radi metal recenzije?! svi opeth albumi su na vrhu.. Quote
Face Of Melinda Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 (edited) hristina: jesi makar svarila dead soul tribe? I te kako!!! jako su mi se dopali i to sam ti vec rekla... i ako imas album "dead soul tribe" iz 2002 bilo bi super da mi ga ustupis Inace sto se tice Deliverence-a kada sam se prvom prilikom dokopala tog albuma ortak mi je rekao kako je sranje i bla bla bla kako nije zadovoljan, ali kada sam ga preslusala i to dobro. Odmah su se izdvojile pesme kao sto su Deliverence i Master's Apprentices, For absent friends... Tek kasnije sam pocela da gotivim Wreath ali opet(h) to kod mene sve ima veze sa raspolozenjem... tako da ne mogu biti objektivna. Ali jako dobar album kao i svi ostali... Edited December 2, 2004 by Face Of Melinda Quote
KRANG Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 (edited) naravno da imam, i to na originalu. onda na audio kopijama originala koje sam narezao (koju ću ti i dati, i koja je ista kao original) i na nekoliko mesta na mp3 .. meni je sa deliverance nekako najdraža "a fair judgement".. iako cenim da nije najbolja.. ali ima nešto!!! što se ne može opisati ovim našim bednim jezikom Edited December 3, 2004 by KRANG Quote
Face Of Melinda Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Naravno A fair judgment... znam da sam prosle godine na moru uzivajuci in my lamentable depression da sam se drogirala uz tu pesmicu, ma uz ceo album... njega sam jedinog na brzinu spakovala. Quote
Fiery Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Odmah su se izdvojile pesme kao sto su Deliverence i Master's Apprentices, For absent friends... Alaj je nabrajanje, kao da album ima dvanaest pesama, u najmanju ruku Quote
KRANG Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 ma odmah su se izdvojile sve pesme. hm.. šta zanči "alaj"? Quote
Black Dahlia Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Morningrise, pa onda Stillife Quote
Fiery Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 ma odmah su se izdvojile sve pesme. hm.. šta zanči "alaj"? "Alaj" je isto sto i "ala", sem sto ima "j" na kraju. Quote
Face Of Melinda Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 AVAJ!!! ne znam nabrojala sam ih zato sto sam njih ponajvise slusala... Quote
marcoman Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 to alaj ti na spanskom dodje alah Quote
Fiery Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 AVAJ!!! ne znam nabrojala sam ih zato sto sam njih ponajvise slusala... Tako, uzmes album od sest pesama, pa slusas tri... Quote
Buddha Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 (edited) cuo sam da ce Mikael Åkerfeldt da snima pesmu sa SunnO))) bracala Edited December 5, 2004 by slowdiver Quote
KRANG Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 ne seri??? zamisli taj sunnO))) album: jedna pesma sa ulver, +jedna sa njim. npr white4 jebote daj izvor! Quote
Face Of Melinda Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Dodjavola! Volela bih to imati u svojoj kolekciji! Quote
BodyRemover Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 @slowdiver kako si napisao to a u aker... (nemam windows cd da instalisem language pack i tako neku glupost). poz Quote
Buddha Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 tamo u control panel regional/language options dalje ces valjda umeti sam dodas jezik koji oces Quote
Fiery Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Ili napises "o" umesto "a", pa opet ispa'ne pravilno. Znaci, nalozili se Skandinavci da saradjuju sa SunnO))). Il' obratno. Quote
KRANG Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 (edited) e stvarno.. i ja sam lud što sam poverovao.. Edited December 10, 2004 by KRANG Quote
KRANG Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 kako bilo, opeth tema ne sme da zapadne na drugu stranu.. btw, danas sam slušao blackwater skoro ceo dan.. stvarno, svako poređenje opetha sa drugim bendovima je smešno. 2005 će biti njihova godina! e, i jel zna neko nešto o onom side-projektu koji su trebali da rade mike i wilson? Quote
KRANG Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 krajem godine valjda.. ja ne znam tačno. . i još pregovaraju sa izdavačima.. ali mike reče da pesme fino napreduju.. nego, ima još da se čeka Quote
KRANG Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 btw, zaboravih da kažem da će wilson opet producirati album (hvala bogu).. ali kad.. ne znaju... tj, oni su rekli da bi, ako sve bude u redu početkom leta trebali da završe snimanje.. mike je takođe rekao da će imati i neke gregorijanske horove i tako to.. ne mogu ni da zamislim na šta će novi album ličiti (eto, zbog toga je opeth nejbolji bend trenutno ) btw, evo šta je mike ostavio kao playlistu zaprošli mesec.. tj šta je on slušao /(i igrao)/ u decembru: Day of Phoenix - Wide open N-way Comus - To keep from crying Pan - Pan Gravy train - A ballad of a peaceful man Anja Garbanek - Smiling and waving Nicolai Dunger - Songs wearing clothes Fredrik Thordendal's special Defects - Sol niger within Gentle giant - DVD Iron Maiden - The early years DVD Jericho - Same Jonesy - Keeping up Robin Trower - In city dreams Grand theft auto - San andreas PS2 game Silent hill 3 - The room PS2 game Blue phantom - Distortions Jethro tull - Thick as a brick Quote
Apeiron Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 btw, evo šta je mike ostavio kao playlistu zaprošli mesec.. tj šta je on slušao /(i igrao)/ u decembru: Day of Phoenix - Wide open N-way Comus - To keep from crying Pan - Pan Gravy train - A ballad of a peaceful man Anja Garbanek - Smiling and waving Nicolai Dunger - Songs wearing clothes Fredrik Thordendal's special Defects - Sol niger within Gentle giant - DVD Iron Maiden - The early years DVD Jericho - Same Jonesy - Keeping up Robin Trower - In city dreams Grand theft auto - San andreas PS2 game Silent hill 3 - The room PS2 game Blue phantom - Distortions Jethro tull - Thick as a brick Sve sama kultna imena Ajd k'o usput, Lamentations je fantastican ( ). Album ce biti odlican, taj novi. Rekose da imaju ideja za bar dva diska. Poz! Quote
Recommended Posts