KRANG Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 ja baš sad slušam Anju Garbanek mogo tripozni folk ovo ostalo ti je ili neki prog rock ili neke folky stvari.. ali "Fredrik Thordendal's special Defects" i iron maiden ohoho.. ma album će biti najbolji ikada, odmah znam Quote
Kent Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Nicolai Dunger - Songs wearing clothes Quote
Kent Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 btw, ribica se zove Anja Garbarek, Norvezanka je, cerka legendarnog saksofoniste i sticenica mr.Wilsona koji joj je producent. dobra je, ali jedna je stina nordenstam. Quote
Buddha Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 od stvari koje je Mike nabrojao Comus je do jaja Quote
KRANG Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 comus? jel to neki prog rock iz 70ih? nemam pojma.. kent: meni su i stina nordenstam i ova anja iste.. misim, ne vidim neku posebnu razliku.. -- kao, kaže mike da su dobili 12 ponuda za novi label da potpišu.. a kaže i da mu je sve jedno za koga izdaju, samo da ovi odrade posao kako treba.. i jel on ono peva na novom PT albumu ili sam ja nešto utripovao..? (ima sempl nov na deadwing.com, samo je skoro 19 MB) Quote
KRANG Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 comus? jel to neki prog rock iz 70ih? nemam pojma.. kent: meni su i stina nordenstam i ova anja iste.. misim, ne vidim neku posebnu razliku.. -- kao, kaže mike da su dobili 12 ponuda za novi label da potpišu.. a kaže i da mu je sve jedno za koga izdaju, samo da ovi odrade posao kako treba.. i jel on ono peva na novom PT albumu ili sam ja nešto utripovao..? (ima sempl nov na deadwing.com, samo je skoro 19 MB) Quote
Buddha Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Comus keva bRe! prog70s na esidu.. My Arms Your Hearse je iz stiha jedne njihove pesme.. "And then I carried you in my arms, your hearse". tako nesto valjda. Quote
Kent Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Krang, Stina je intimnija, strastvenija, neznija, mocnija, euforicnija, misticnija, ranjivija, slomljenija, bezobraznija.............neponovljiva i potpuno jedinstvena. Indie princeza po mom vidjenju stvari. Mislim da i Jonas i Mikael smatraju Dynamite za najvazniji svedski album 90-ih. Quote
KRANG Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ma jebeš to.. to je kao da objašnjavaš nekome ko uopšte ne sluša metal veliku razliku između ranih in flamesa i dark tranquillity-a.. meni su njih 2 iste .. btw, ovaj avantguarde forum has reached a new record low point.............. Quote
KRANG Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 (edited) hmm.. mike prodaje neke stare diskove na Ebay i evo šta je rekao: "Hey guys! I've spent a fortune buying some psychedelic records so now I'm sellling some rare Opeth and Bloodbath shit to maybe get some cash back into my "Lp spender" account. I've bought originals of Weed, Linda Hoyle, Gomorrha, Horse, Andromeda, Höst, Day of phoenix, Pink fairies and so on. Those of you who know that stuff also knows that they're not exactly bargain bin records anymore. Yes, I know it's expensive but this stuff is fuckin' rare so no complaints, alright!? Just figured you might wanna check it out. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...me=STRK:MESE:IT Check the other stuff under "View sellers other items". And since you're gonna ask about it..."Werner Huber" is a character from a ol' Sierra PC game called "The beast within". Good game! Take care guys! Mike" cene baš brzo rastu, već su oko 60$.. EDIT: neke stvari su već otišle.. npr. zastava BWP je prodata za preko 100$ .. ostala su još samo 3 diska Edited January 19, 2005 by KRANG Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Dodjavola 100$ za zastavu ... neverovatno... mora da je u pitanju neki jako bogat fan Quote
KRANG Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 mislim da je otišla i za preko 130... a bloodbath lp neki je isto otišao za preko 100.. i ovo je u evrima, ja sam se zeznuo.. znači u $ je još i više. ali to nije ništa... neka lp ploča od porcupine tree je otišla za preko 1200 eura.. da, hiljadu i dvesta Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ne znam meni je to nepojmljivo da toliko para dam na plocu. Moze da bude i od zlata ali... Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 evo njegove playliste iz januara.. reče da sluša ovo: Porcupine tree - Deadwing Madder mortem - Desiderata Spiritual beggars - Demons Suffocation - Effigy of the forgotten Stina Nordenstam - And she closed her eyes Coverdale/Page - Same Manuel Göttsching - Inventions for the electric guitar Atlantis - It's getting better Murphy Blend - First loss Hollies - Butterfly Ash ra tempel - Join inn Quote
Simadin Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Da li postoji neka stvar u vezi njegovog zivota, a da ti to ne znas? Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 ja znam ono što mi on kaže.. ja sam mu na fan mail listi, i dobijam takva obaveštenja od njega.. eto, sad mogu da se pohvalim da sam slušao (ali nemam sve ove nove albume) prvih 6 sa ove njegove liste, a za ovih poslednjih 5 nikad čuo. i mike je već imao deadwing sredinom januara. nije mi jasno kako ga nema na netu Quote
SGNL>05 Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 ja znam ono što mi on kaže.. Jel' ti rekao kolika mu je kita? Quote
Simadin Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Deadwing? Novi PT? Ukoliko se bude pojavio, javljajte ovde pod hitno! (Btw. Jel postoji uopste PT tema?) Quote
KRANG Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 nije. idi vežbaj poništavanje karata.. Quote
KRANG Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 ima tema na P&P samo je malo neaktivna.. nađi je. Quote
Kent Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Stina Nordenstam - And she closed her eyes koja koincidencija... bas sam u ponedeljak dobio ovaj album... guess from whom predobar je Quote
KRANG Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 da, jonas, pokazao si mi.. nego, šta si slušao od ovih zadnjih 5? Quote
Kent Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Apsolutno nista, sve je to neki prog/psycho 70-ih, eventualno nesto od toga ima qva na plocama. Provericu. Ash Ra Tempel znam da ima sigurno, ne znam da l' bas taj album. Quote
SGNL>05 Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 idi vežbaj poništavanje karata.. Kupila mi sestra jedno ono sranje da se vežbam kući. poz Quote
Recommended Posts