Lastsmiler Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Prica se Roadrunner ili Century Media. Videcemo ko ce vise da ponudi. A mozda nas sve iznenade i odu u neku manju kucu. Quote
KRANG Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 aa.. ja sam čuo glassine za century mediu. mada, pregovarali su sa 5 najvećih izdavačkih kuća uključujući i ove 2, tako da je nemoguće da odu u neku manju. 15.3. ulaze u studio btw Quote
Lastsmiler Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Iskreno se nadam da nece u CM, bendovi se zale na lose uslove tamo, iako bi im Opeth sigurno bio 'veliki igrac'. Ja sam najvise za varijantu Peaceville Quote
KRANG Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 takođe.!! nije isključeno da će jonas i društvance da utiču na to .. u pravu si za cm. na peaceille nisam čuo nikoga da se žali.. a i promocija im je super Quote
Lastsmiler Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Jedino se plasim da Peaceville nisu toliko veliki da uzmu i Opeth, kada vec imaju Katatoniju i My Dying Bride. Ali ako se povuku 'drugarske' veze, kao sto kazes, moze da uspe. Valjda je i Mikael svestan gde mu je najbolje. Quote
Simadin Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Pa Opeth je vec bio u Peaceville-u... zbog njih nisu ni mogli da sviraju stare stvari na Lamentations-u, jer su oni zadrzali prava na te pesme... ne znam da li bi se vracali tamo... Quote
KRANG Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 pa, baš zbog toga.. ko zna.. ma, možemo mi oko toga da nagađamo, ali nema svrhe.. mislim da i nije toliko bitno u koju kuću odu, jer će sigurno ovaj njihov novi ugovor biti najjači u istoriji ekstremnog metala gde god završili.. ono što je meni čudno, je to da informacije o albumu dolaze na kašičicu.. vrlo malo se zna.. samo da je snimljeno oko 100 minuta materijala na demo tape.. i da će koristiti ovaj crkveni inventar.. i to je sve.. s druge strane, verovatno se čeka izdavač, pa da se krene u marketing Quote
Simadin Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Pa bilo bi lepo... Jos jedan dvd sa matorim stvarima Btw. Krang... Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 pretpostavljam da si ovo ti.. respect! gde si ga navatao? Quote
Simadin Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Na koncertu u Budimpesti Pitaj mrsavoga OutOfPeru kako smo se cimali do tog kluba gde je bio afterparty i kako smo dali 500 ft da udjemo, iako su ljude sa ulaznicama pustali besplatno Bas smo pajseri... Edited February 25, 2005 by Powerslayer Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 haha fina anegdota. moja je još bolja: ja sam 3 dana pred taj koncert pao posle neuspeštog alijupa i slomio ruku na 3 mesta. tako da se trenutno ubrajam u najveće fanove koji ih još nisu videli uživo.. ali i to je nešto Quote
Simadin Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Gadno. Ma doci ce ponovo valjda... ako ne... mozes dobiti moje teaser komentare Quote
ABIGAIL Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Simce tu sliku sam videla nebrojano puta, i sad mi skroz cudno izgledas na njoj Quote
KRANG Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 hmm pa naravno.. mike is the new jesus Quote
gruban Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Ima li sta od novog albuma??? RESPECT ZA SLIKU!!! Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 pričam o albumu zadnje 2 strane minimum.. ništa novo za sada. ali pojavio se novi singl porcupine tree-a (lazarus valjda, tako nešto).. i ne znam da li je singl ili ne, ali pesma pod tim nazivom cirkuliše polako Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 naravno ... ovo je sa deadwinga, mislim da je opet neko ripovao nešto sa radija Quote
gruban Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 A kako drugacije!!!?? Cisto informativno, kakav je Pineapple Thief?? Quote
KRANG Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 meni najbolji prog bend koji sam čuo u životu (pored porcupine tree, naravno )! ima tema na power & prog o njima. sad i oni izdaju novi album "10 stories down" Quote
Lotus eater Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 he-he, ne mogu da verujem usracu se !! Quote
Recommended Posts