Marishte Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Prvi post. Sada vec drugi. Svaka ti cast Quote
Marishte Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ne provociraj da ne radi shamar. Izvini to je bilo tako nemarno sa moje strane nadam se da ces mi ikada oprostiti Quote
Lud Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ne brini, oprosteno ti je. Al' da se ne ponovi Jel' bi ti isao na koncert Opetha? Ajde skupicemo pare, imamo vremena, 'oce i Sima da ide. Quote
Misantrophil Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Sta da kazem za ova bend stvarno su fantasticni. Omiljeni albumi su mi My arms your Hearse i Blackwater Park ali i ostali su odlicni posebno Orchid. Nadam se da ce nekad doci i kod nas. Quote
KRANG Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 aa, to će skoro da se desi.. mene sve više zabrinjavaju.. prvo dolaze vesti da će da potpišu za roadrunner, pa onda najavljuju turneju sa (pazi samo ovo sranje) : "The SOUNDS OF THE UNDERGROUND TOUR establishes its unique brand by combining up-and-coming metal bands such as Opeth, Unearth and Chimaira with up and coming hardcore bands like Poison The Well, From Autumn to Ashes, Every Time I Die and Norma Jean." + naravno Devildriver koje su sada dodali... mislim da gore ne može.. i, ne, neće svirati ovde (naravno) ali zato će verovatno svirati u pešti. Quote
Simadin Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Uuuu, Opeth goes metalcore Sta fali Chimairi? Quote
Freak Kitchen Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) + naravno Devildriver koje su sada dodali... mislim da gore ne može.. Opeth je vec jednom bio na turneji sa DevilDriver, tako da to nije u opste cudno (vise)... Edited March 30, 2005 by Freak Kitchen Quote
CyanideChrist Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Potvrdjeni na Pepsiju..vidimo se na 'certu. Quote
Kent Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ja sam cuo da ce da sviraju na Szigetu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ajde kad su vec svi rekli na ovoj strani da kazem i ja - dolaze na Sziget!!!!! Quote
Buddha Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ja sam nesto nacuo da opeth dolaze na leto u budimpestu da sviraju al mislim da seru svi jel istina to? Quote
Grobodan Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ma ziva istina,sviraju na Szigetu. Ne znam samo datum. Quote
Kent Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 mozda ih dovedu na onaj sziget fest, ali sumnjam... mali su oni za to Quote
Simadin Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Dolaze... za sada potvrdjeni oni i Saxon i Accept http://www.diaksziget.com/english/s1.php?oldal=artists Quote
KRANG Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 let's lemonparty!! jeste, ima i na opethovom zvaničnom sajtu!! dolaze u peštu definitivno datum nastupa: 15 avgust! ruke mi se osušile ako ne odem! Quote
Misantrophil Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Da to je jadno sto ce da potpisu za roadrunner. Samo se nadam da nece postati neko core sranje. Quote
Hamsun Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Nije jadno. Bar su zasluzili to mjesto. Quote
Baal Posted April 1, 2005 Author Report Posted April 1, 2005 Da to je jadno sto ce da potpisu za roadrunner. Samo se nadam da nece postati neko core sranje. U SLAVU ROGOVA NASIH KOZELJNIKA ZA PREDSEDNIKA KOZELJNIK CREW BRUTAL CREW poz Quote
Fiery Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ... mislim da gore ne može.. Moze, na primer, mogli bi da krenu na turneju sa nekim losim bendovima. Quote
Recommended Posts