azal Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Novi Dark Suns pobedio Opeth i Pain of Salvation daj to Quote
In The Flesh Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Da, kaze covek da je album neubedljiv, neorginalan, i da zvuci ni manje ni vise nego očajno. Ocena 5.5 Čovjek profesionalac. Iscimaj mi perineum malo. Istrljaj mi prepucijum. 1 1 Quote
Talvi Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Prilično cementira moje mišljenje o tom "magazinu". Mene iznenađuje da se iko cima da čita to smeće. Mi ne napadamo niti pljujemo svoju konkurenciju na takav način, no ima nas raznih očigledno a i metal je valjda rat. Ne znam koji je razlog za takvo kompleksašenje sa tvoje strane, ali u svakom slučaju bravo za tebe matori, grind on. Takvim postovima više štete nanosiš toj reklami koja ti stoji u potpisu nego nama, prijateljski ti kažem. Quote
Et in Arcadia Ego Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Iskazivanje mišljenja je novo kompleksašenje. Shvati to kao hate mail bivšeg čitaoca, ništa drugo. Njima valjda morate ljubazno da replicirate. Kakva konkurencija? Niti su iste teme, niti format, niti išta. Quote
Talvi Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 (edited) Jedno je iskazati mišljenje na kulturan i argumentovan način, drugo je pričati ovako kako si ti radio. Aj' živeo. Edited December 4, 2011 by Talvi Quote
Captain Spaulding Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 daj to http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=4b2d6b8438892630dd7cca6ef539a17cd0105e06 3 Quote
azal Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 (edited) super, njih bas dugo nije bilo. bili su Pain of Salvationu predgrupa u pesti kad sam ih gledao. ima nesto sto nije torrent? Edited December 4, 2011 by azal Quote
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Jedno je iskazati mišljenje na kulturan i argumentovan način, drugo je pričati ovako kako si ti radio. Aj' živeo. Ja bih isto volela cuti argumente, npr. sto je magazin bilo pod navodnike. Sta ispade od posta koji je imao za cilj nezlonamerno podjebavanje ljubitelja Heritage Quote
Captain Spaulding Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 super, njih bas dugo nije bilo. bili su Pain of Salvationu predgrupa u pesti kad sam ih gledao. ima nesto sto nije torrent? probaj ovo http://www.filesonic.rs/file/4066386974 http://www.filejungle.com/f/XnPh6Q 3 Quote
Grobodan Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Istrljaj mi prepucijum. Isisaj mi krv iz corpus cavernosuma. Quote
In The Flesh Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Izlomi mi klavikulu no, wAIT. Quote
Grobodan Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Poliži mi gornji pripoj musculus gracilisa. Haha ubijam te kao nikad. Quote
In The Flesh Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 A jednom i to da se desi... prosipam te zadnjih godinu dana đe gođ stignem. Quote
Grobodan Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Važi važi, i novi Opeth je sranje, uživaj u svojoj paralelnoj dimenziji. Quote
In The Flesh Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Nidabog i novi Opeth je sranje Oštre riječi, ja to nikad nijesam rekao, ali sad kad ti tako kažeš... AUUUUUUUUFFFFF, PROSUH TE OPET. Quote
Simadin Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Vase prepucavanje me nostalgicno vraca u vreme studiranja veterine i maltreta sa anatomijom Pa povrh svega na Opeth temi, da nostalgija bude kompletna Quote
In The Flesh Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Novi Dark Suns pobedio Opeth i Pain of Salvation Ne mogu da vjerujem da su i oni napravili retro prog album. Upravo iz tog razloga i ne mogu biti bolji od PoS, jer je uvijek očigledno bilo koliko ih kopiraju, sad je samo smiješno. Super je album, ali samo zbog činjenice da su trend-followeri a ne trend-setteri, veliki minus. Quote
Captain Spaulding Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Novi POS nema orgulja i saksofona i psihodelije kao novi Dark Suns 3 Quote
azal Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 (edited) slusam na youtube-u i stvarno jeste bolje od opeth-a i pain of salvation-a. bolje su skinuli taj prog/psych fazon u svakom slucaju. valjda zato sto oni nemaju nista svoje, svaki album je drugaciji stil, pa im je zato lakse preci u neki drugi fazon. opeth mora da zadrzi njihov darkerski vajb a PoS patetiku pa ne mogu toliko lako da promene fazon skroz kao ovi. mada evo ova Elephant je bas skidacina PoSa. zakljucak je da kad skidaju opeth ili PoS losiji su, ali kad skidaju prog/psych rock, bolje to rade of opetha i PoSa. Edited December 6, 2011 by azal Quote
Out Of Time Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 (edited) zakljuchak > novi Opeth, opeth promashaj... Edited December 6, 2011 by Out Of Time Quote
Defunctus Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 http://www.last.fm/event/3133728+Opeth+at+Club+202+on+28+February+2012 1 Quote
Recommended Posts