chess Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ufff Face of melinda jedan od hajlajta, ja sam bio pedercina isto samo sa zatvorenim ocima edition 1 Quote
Grobodan Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Baš mi je drago kad čujem ovakve utiske, tako i meni bilo u Kavarni. Quote
Simadin Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ufff Face of melinda jedan od hajlajta, ja sam bio pedercina isto samo sa zatvorenim ocima edition I da, uopste ne kapiram kako te onda nisam skontao tamo, blejah sa Dankom i ostatkom ekipe pre koncerta, doduse pred sam pocetak sam otisao da se upisam i ostao tamo levo od bine Quote
chess Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ja sam pricao sa dankom za vreme i posle koncerta i on je uglavnom bio u pratnji nekoliko cica koje sam upoznao al im vec pozaboravih imena kako to cesto biva. Bio sam ispred bine sa andrijom trudeci se da mikael oseti bar nasu energiju pored onih madjarskih izdrkotina Quote
Osiris Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Na ovom kanalu imate nekoliko profi snimaka sa nastupa u Sidneju, iz decembra prosle godine http://www.youtube.com/user/ProgressiveTrilogy?feature=watch 3 1 Quote
Andrija Smith Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Vau, ovo je bolje snimljeno nego RAH dvd. Quote
Lou Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Po cenu da ispadnem neobavešten - šta je RAH? Quote
Lou Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 U, bre, ala ga skrati, nije mi palo na pamet. Quote
-con-struc-tor- Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 http://www.youtube.c...y?feature=watch дивотица Quote
Talvi Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 STORM CORROSION is the long-discussed and highly anticipated collaboration between two of the modern progressive rock scene's most innovative and multi-talented artists: Mikael Åkerfeldt of OPETH and PORCUPINE TREE's Steven Wilson. The pair will release "Storm Corrosion" on May 8, but you can pre-order it in two deluxe packages starting today. The "Storm Corrosion" Special Edition Blu-ray/CD Set & Collector's Edition Double LP Bundle (pre-order link) is $50, and includes the album on 180-gram black virgin vinyl, in a gatefold jacket with exclusive artwork; a digital download of the entire album in high-quality FLAC files; the Blu-ray/CD version of the record, which offers the album on CD; a Blu-ray disc containing a 5.1 audio mix of the entire album, two exclusive demo tracks, and five instrumental tracks; a 24" x 36" fold-out poster; and a separate 12" x 12" poster autographed by both Mikael Åkerfeldt and Steven Wilson. The "Storm Corrosion" Collector's Edition Double-LP Set (pre-order link) is $35, and includes the vinyl version, the digital download, and the two posters. "Storm Corrosion" track listing: CD 01. Drag Ropes (9:52) 02. Storm Corrosion (10:12) 03. Hag (6:28) 04. Happy (4:53) 05. Lock Howl (6:09) 06. Ljudet Innan (10:20) Blu-ray: 01. Drag Ropes 02. Storm Corrosion 03. Hag 04. Happy 05. Lock Howl 06. Ljudet Innan 07. Drag Ropes 08. Storm Corrosion 09. Hag 10. Happy 11. Lock Howl 12. Ljudet Innan 13. Drag Ropes (demo) 14. Hag (demo) Quote
azal Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 koliko racunaju na sve ove glupe fanboy likove sto im sve kupuju na slepo, postavili album za preorder a nijedan sempl muzike Quote
Kendall Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Pa jeste, k'o da kupuješ mačku u džaku. Ili u ovom slučaju, dve mačke u džaku. Ali ozbiljno, ne sumnjam da će ovo biti remek-delo od albuma tj. ne mogu da zamislim da može da bude bilo šta manje od toga. 1 2 Quote
Andrija Smith Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 ja neću da preorderujem iako sam glupi fanboy jer je omot sranje Quote
Grobodan Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Kakve to veze ima, ja bih preorderovao novi King diamond album godinu dana unapred. Što se tiče ovog, ipak nemam neku preteranu emociju jer su te super grupe u najvećem broju slučajeva podbacile. Quote
In The Flesh Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Zato što znaš što možeš da očekuješ. Ovo je ipak nešto novo (ili bi trebalo da bude). Quote
lucassen&co Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 (edited) Hoće da na'vataju što više ljudi pre nego što procuri album . Edited March 13, 2012 by lucassen&co 1 1 Quote
The Eagle Nature Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Super su ovi snimci iz Sidneja. Credence Quote
Talvi Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Dobar ovaj Soen album skroz. Ono, jednog promila originalnosti nema ali ko voli Tool i APC ovo mu je super vožnja. Quote
Salvation Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Nja, realno zvuče kao krajnje neinspirisan Mejnard. Baš krajnje. Nego, oće li više taj ebeni Storm Corrosion? Quote
lucassen&co Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Fino objasnjen koncept Still Life - a. http://www.youtube.com/watch?v=aFExpbkEEuQ&feature=watch_response 4 Quote
Recommended Posts