Angelystor Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Fora je sto su oni bezali od toga da zvuce kao nesto za sta ih inace ljudi vezuju u karijeri, dakle verovatno su mislili da su svi ocekivali neko prog-prog/death ludilo. Sa druge strane, jesu ponavljali mali milion puta da je ovo zavrsetak "trilogije" albuma (gde su prva dva GFD i Heritage) i sa te strane ic nisu lagali, album je bukvalno zvuka izmedju SW i Opeth sesija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Meni ovo lošije i od gfd i od heritage. evo neka tamo pesma http://www.youtube.com/watch?v=p8atiEPs0bQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 meni mnogo slusljivije od heritage-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Realno prilicno sranje album, ali iskreno nisam ni ocekivao da me bogznakako prijatno iznenadi, otprilike se i ocekivalo da bude ovako nesto. GFD ispade ubedljivo najbolji iz te "trilogije", a bogami Damnation ubedljivo najbolje nesto sto ce, izgleda ikada, raditi Steva i Mika zajednickim snagama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucassen&co Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Drag Ropes: Edited April 24, 2012 by lucassen&co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 svi su skinuli vec baki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 ovde je živ http://www.youtube.com/roadrunnerrecords Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucassen&co Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Živ je i onaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 a nista, nisam znao da je official spot, hteo sam da kazem da su svi na temi vec skinuli album. carry on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonskacrna Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 na prvo slusanje sam imala reakciju da mi je album malo dosadan. na drugo slusanje mi je vec bio simpatican. na trece slusanje vec mislim da je do jaja, zapravo, ceo dan pici na telefonu u principu, nista nece prejebati damnation, ali ovo je bas bas dobar album:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rmDt0X0djhA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LotusEater-- Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 interesantan album, ali meni najslabiji od cele te 'trilogije'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Tek trebam da poslusam Storm Corrosion, ali mi je fascinantan ovaj mock bend. http://www.youtube.com/watch?v=VAt4RTd-HUs Nije vazno, dal je ovo dobro ili nije, vec u tome da je neko potrosio silne sate, mozda(verovatno) cak i otisao u studijo da bi snimio ovo, cisto da bi napravio sprdnju na ovaj album. Zar je moguce da ima tolko dokonih ljudi, koji bi pre ulozili tolku energiju u neku sprdnju nego nesto ozbiljno da stvaraju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Plus do neba, o tome ja pričam. Retardi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Nije vazno, dal je ovo dobro ili nije, vec u tome da je neko potrosio silne sate, mozda(verovatno) cak i otisao u studijo da bi snimio ovo, cisto da bi napravio sprdnju na ovaj album. Zar je moguce da ima tolko dokonih ljudi, koji bi pre ulozili tolku energiju u neku sprdnju nego nesto ozbiljno da stvaraju. Yumetal kao tron toga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 stvarno mislis da je lik otisao u studio da snimi to? meni je taj akerstache smesan zato sto je toliko opskuran. uopste ti nije jasno na koji nacin on ismejava opeth, ne bi ni znao da njegova muzika ima neke veze sa njima da ne koristi to ime i te slike. lik je neka budala koja snima neku smesnu south park hard rock svirku na gajbi zato sto mu je do jaja. mrzeti tog lika je isto kao mrzeti onog lika sto snima one vokalne audicije pevaca creeda preko protest the heroa. sranje je mnogo smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ma činjenica da je potrošio i 5 minuta za to ga čini smećarem, a da ne pričam što nije smešno ni sekunde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ma činjenica da je potrošio i 5 minuta za to ga čini smećarem kad bi svi ovako razmisljali kolicina glupih smesnih sranja na internetu bi se smanjilo za 90 posto i svi bi bili tuzni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Utopijski sved jbg. Ovako moramo da trpimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 svi bi bili tuzni = svi bi slusali/svirali truli gothic = utopia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Whatever it takes, samo da ovakvi komedijaši nestanu sa lica zemlje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 OPETH Frontman: 'I Haven't Been Listening To Death Metal Since The Early '90s' A komentar: really? im pretty sure he made a comment on Illud being good Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Pa Ilud i nije death metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 @NightProwler - mozda bi ponovo trebao da pocne malo. Smorio je vise sa svojim hipsterisanjem, Orchid je 20x originalnija muzika nego bilo sta sto u poslednje vreme radi. Nego, planiraju li oni ikada kod nas malo? Od Katatonijinog koncerta gajim nadu, posto su oni kao odlicni ortaci, ovo ono.. preporuka neka da padne i to.. ali slaba vajda izgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 "I felt that we couldn't really do more with that sound." Tužno je to što je Heritage prvi album na kome Opeth zvuči sasvim ograničeno, kao da su pre snimanja jasno postavljene granice unutar kojih smeju da deluju, proračunato i dosadno. Što se Storm Corrosiona tiče i posle više slušanja nemam neki konkretni stav o njemu, pustim ga, donekle drži pažnju i onda odjednom skapiram da se završio, misli pobegnu negde... možda je do proleća i sunca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts