Face Of Melinda Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 (edited) ej sta se desava sa Peter-om Lindgren-om ima li nekih vesti u vezi sa njim? sada mi nesto on pade na pamet... edit: nadjoh sliku iz istog perioda... Edited January 19, 2013 by Face Of Melinda Quote
Kendall Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Mikeal - šmekerica, Anders - k'o neki banatski tamburaš Face of Melinda - total cult fotka Quote
Captain Spaulding Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 (edited) Crnac je totalni uljez, deluje kao da je izasao iz Terence trent d'arby benda A Peter inace radi kao IT konsultant u Stokholmu Mikeal - šmekerica, Anders - k'o neki banatski tamburaš Face of Melinda - total cult fotka I zju, prvo sam pomislio da je Peter ovaj levo, eno ga desno u čučavcu Edited January 19, 2013 by Captain Spaulding Quote
I'm Calmer Than You Are Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Ja sam čuo neđe da je Lindgren okačio gitaru o klin for good, negde je Mikael to rekao, u nekom vjuu Quote
Face Of Melinda Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Bedak za Peter-a, ono, my teenage crush No Grickam sada ovaj after eight u skladu sa vremenom jelte i gledam u cover cokoladice pretpostavljam da je mozda to bila insipracija Opeth-u za Logo Quote
MegaDave90 Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 (edited) Mislim da je sada i zvanicno zavrsio sa metalom. Edited March 14, 2013 by MegaDave90 Quote
Captain Spaulding Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Neka osnuje novi bend pod drugim imenom! Ja ne slušam novi extremni metal, ja mislim da je sranje. 1 Quote
MegaDave90 Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Meni ne smeta to sto nece svirati metal, meni je Damnation jedan od omiljenih albuma, ali mi se ne svidja to sto bukvalno ide na to da kopira prog bendove iz sedamdesetih. Quote
ombre Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Pa jos jedan dokaz da se sve vrti oko para. Quote
Totamealand Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Teško da su u prog rocku pare, da je hteo pare nastavio bi da štancuje metal albume. A i koliko vidim po netu, Heritage turneja je slabije posećena nego Watershed turneja... Quote
Berliner Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 nije bas ni da u prog roku nisu pare; imas stampu posvecenu tome i ljude koji prozdiru to po celom svetu. to ti je poslednje utociste u muzici, sto se tice prodaje albuma, uvek ce biti neki prog nerd koji ce kupiti i najskrbavije izdanje. za taj zanr je karakteristicno da ljubitelji disciplinovano grade kolekciju i dosta kupuju diskova i ploca ja mislim da se njemu pre prestao svirati metal nego sto se potpuno pronasao u tome da sam svira retro prog i onda je odlucio da mora leba da zaradjuje mora da svira nesto i odlucio se na tu safe varijantu 4 2 Quote
azal Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 stvarno nisu u progu pare. jesu ti ljudi sto vole fanatici, ali ih nema mnogo Quote
Captain Spaulding Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Ja mislim da ga godine stižu, jel, i da je promenio životnu filozofiju ali realno, sada mu je ego toliki da ga boli kurac šta ko misli i da sada opušteno moze da pravi muziku kakvu on želi, što je sa jedne strane ok. Svi bendovi koji su počinjali kao mali, koji su svirali u klubovima su se trudili da pridobiju masu da ih zavole. Sada, kada su hipnotisana gomila, ga manje briga šta fanovi oće, nego šta oni, ups, ON oće. Kapiram da će da napravi još album, dva, koji će biti u ovom tripu, i da će u potpunosti da izbaci sve extremne pesme sa set lista (ako Opeth opstane do tog trenutka) Quote
Buddha Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 ne zaboravi samo da opeth nisu uopste svirali koncerte prvih 5 albuma. still life kao cetvrti album je dobio sjajne kritike ali je to i dalje bio underground prilicno. blackwater park kao peti studijski je dobio super kritike u britaniji i nemackoj i tad su svirali neku turnejicu sa katatonijom tek. tek posle deliverance/damnation su postali veci bend, a sa roadrunnerom i ghost reveries su se probili u americi. imam intervjue iz blackwater park perioda gde se mikael zali da jedva krpi kraj sa krajem, secam se recenice "i can't eat my own flowers you know" 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Ja mislim da se on i dan danas ozbiljno oslanja na kevu finansijski. Ono, grašak za dva dana varijanta, ali tutne mu i koji dinar. Quote
HADES Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 http://gunshyassassin.com/news/opeth-guitarist-says-new-album-will-be-heavier/ Quote
Totamealand Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Kakva obmana, čovek nigde ne reče da će album biti ''heavier'' a ovi su odmah u naslovu morali da fanovima daju lažnu nadu da se bend vraća metal korenima. 1 Quote
MegaDave90 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Ma nista od toga, ali nema veze, zanima me na sta ce da lici sledeci album. Quote
Kendall Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 "Maybe more intense in a way." Jbg, svašta se može naslutiti iz ove rečenice... Quote
truliandedzombileš! Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 da se vrati metalu samo bih ga još manje cenio... nadam se, za pormenu, dobrom prog rok albumu. 1 1 Quote
chess Posted April 30, 2013 Report Posted April 30, 2013 presjajno... kako demon of the fall zvuci akusticno, totalno nisam mogao da zamislim dok nisam cuo Quote
Recommended Posts