azal Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 u isto vreme dosadno i bolje od svake sa heritage. najveci bedak je sto uopste ne zvuci kao opeth vise, vec kao neki bilo koji neo-prog bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Fina pesmica, nastavak vajba sa Heritage-a, koliko vidim i po artwork-u, i muzickog dela. Koliko se secam on je rekao da ce ovo biti Heritage meets GR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Koliko vidim, Melinda i ja smo se opet usaglasili da je fina pesma, i da je Heritage dobar album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 meni se sviđa stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Pazi pesma nije losa, ja postujem zaista taj Mikin fazon a i dopada mi se prog smer u kome ide, samo bih volela da se ne ponavlja Heritage. Jer Heritage je koncept sam za sebe, na neki nacin raskrstili su starim fazonom i pocinje eksperimentisanje i poigravanje sa novim idejama, sto se oseca u tom albumu. Anyway stvar ce se slusati ali cekamo album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 solidna pesma. chorus riff ima zdrav opeth vajb. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 prazna pesma, nekoliko puta je poslušah u neverici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Solidna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Kad budem čuo ovu pesmu kroz 20 godina ili bilo koju sa Hemorage albuma nikad neću reći "ovo je Opeth" jer nema njihov otisak, ali kada budem čuo bilo sta pre toga odmah ću prepoznati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Pa jebote jel ovom coveku nije bilo dosta jedan album inspirisan motivom "ajde da zvucimo kao neki bezlicni 70's ripoff prog bend koji pritom pomalo slusa opeth"?! Strasno dosadna pesma, nadam se da je samo ovo totalni corak, ali nesto sumnjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 u isto vreme dosadno i bolje od svake sa heritage. najveci bedak je sto uopste ne zvuci kao opeth vise, vec kao neki bilo koji neo-prog bend. Tako nekako, samo sto nije toliko dosadno samo je prosek stvar za opeth standarde, ima bolji groove nego bilo koja stvar sa heritage. Ono sto meni fali je onaj upecatljivi Opethovski prelaz, promena tempa i dinamike, malo akusticno, malo metal, ne mora growl cak, samo da se to oseti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Dok čovek shvati da ne ume da pravi ovakvu muziku izdaće još 3 albuma, a onda ga niko neće jebati ni tri posto i praviće turneju gde svira pesme sa albuma pre heritidža. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Da nije ovo opet zajeb a ne prava stvar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Ljudi, zar je vama ovo zaista bolje od Heritage-a? Devil's Orchard je imao daleko bolji groove, da ne pricam momente super-kulnosti na Folklore-u, takodje Famine-u.. mislim, ukupno gledano je bio sranje album za Opeth standarde ali imao je svakako odlicnih rifova tu i tamo i pasaza.. ova pesma, apsolutno nema nijedan koji mi je bio zanimljiv iole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 poludeli ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Ljudi, zar je vama ovo zaista bolje od Heritage-a? Devil's Orchard je imao daleko bolji groove, da ne pricam momente super-kulnosti na Folklore-u, takodje Famine-u.. mislim, ukupno gledano je bio sranje album za Opeth standarde ali imao je svakako odlicnih rifova tu i tamo i pasaza.. ova pesma, apsolutno nema nijedan koji mi je bio zanimljiv iole. meni da, dobar je gruv i vokali su lepi i ekspresivniji nego dosad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 http://metalhammer.teamrock.com/news/2014-06-02/exclusive-hear-the-first-track-from-the-new-opeth-album bolji zvuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 I dalje je govno 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 meni je bas legla sad kad sam je ponovo pustio samo sto bi solo mogao biti jos malo skolskiji i dosadiniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=8uoGWL7GIkA Mika plagija poput Nebojse Stefanovica, kao u Brega stilu suptilno je pouzimao forice iz ove pesme za ovu novu Opeth stvar. Prosudite sami. Edited June 3, 2014 by chess 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Jebes Opeth, ovo je bre mnogo dobro! Ide diskografija na dl, morace vise da se prouce gospoda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Hahaha what he said ^^ Chess ako cemo tako u svakom bendu moze da se pronadje uticaj nekog levog benda, u Opethu se oseca uticaj prog bendova ja sam i kacila, ranije koliko se secam na Prog rock-u par bendova koji su uticali na Miku kako u njegov death-metal fazi tako i u ovoj sadasnjoj. Ali i dalje don't give a fuck, ljudi slusajte muziku i sacekajte album, ovo su trivijalnosti poradjenja tog tipa. Btw hvala za otkrice za Kingston wall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 jebo ga leba vec pola sata klikcem ove kingston wall na youtube-u, nisam naleteo na dosadnu pesmu do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Simo pored kliktanja na YT overi im tekstove, čak sam overila i wikipediju odakle su dobili ideje za triologiju, prica je bizarna krajnje jer se glavni baja razocarao u mistiku i smbolizam i skocio sa zgrade, nakon putovanja po Indiji, shvatio covek da je sranje sve o cemu je pisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts