Lou Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) Gde si bio kad smo se prošle godine svi popalili na album? azal je i tada preporučio. Raniji radovi su drugačiji, mislim da i album koji prethodi ovom može da ti legne. Edited June 22, 2016 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) Jbg, promaklo mi, desi se (ne ponovilo se naravno xD), al obrce se ovih dana detaljno Edited June 22, 2016 by ShinigаmY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 mislim da je neko iz tog benda bas dobar ortak sa mikom. fazon drzi neki zajebani shop gde on sve kupuje. mislim da dosta baca drkicu na anekdoten vec dugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Sviđa mi se kako se razvija ova diskusija. Kao i kako zvuči ovaj Anekdoten. Meni je lično Heritage draži od Pale communion. Drastičan je žanrovski prelaz, zato mi je i ostao toliko svež i mislim da je malo eksperimentalniji, opušteniji i luđi u odnosu na Pale communion, koji je malo više studiozan projekat prog albuma koji mora da sadrži ovakve i onakve pesme kako bi bio prog classic. I dalje se u rifovima oseća da je to nekad bio metal bend, doduše, poslednjih par minuta Rivera govore dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 »Sorceress« Track List: 1. Persephone 2. Sorceress 3. The Wilde Flowers 4. Will O The Wisp 5. Chrysalis 6. Sorceress 2 7. The Seventh Sojourn 8. Strange Brew 9. A Fleeting Glance 10. Era 11. Persephone (Slight Return) 30.9. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 wow lobanje, kapiram da ce biti bas zestok. stavice neki dist na hammonda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Lep je omot, screw the irony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 (edited) Album art, na stranu sto se tematski uklapa u neki predrkani death metal album art 90-tih, je veliki iskorak estetski u odnosu na epska sranja koja su imali u poslednje vreme, nadajmo se da ce i muzika to da isprati, makar malo. Jebote, toliko sam prestao da pratim Opeth da sam pola sata gledao koji bend to reklamirate sa ovim album artom dok nisam skapirao da je opet opet. Edited July 18, 2016 by Eidolon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 super omot mimo potpuno nepotrebnog natpisa na glavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Sumnjam da bi death metalci stavili pauna hehe... elem, bilo bi lepo da ponove zvuk sa Deliverance-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 više su mi nesimpatični ironija i elitistički izlivi nego novi albumi. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 wow lobanje, kapiram da ce biti bas zestok. stavice neki dist na hammonda hahahhaha, radujem se novom albumu trolujem ali moram, nekako mi se cini da ce neko ovo iskoristiti http://www.youtube.com/watch?v=A8giOAWtQ4g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Sumnjam da bi death metalci stavili pauna hehe... elem, bilo bi lepo da ponove zvuk sa Deliverance-a! Da, ali ovo je zajebani paun, kapiras? Deliverance tesko, sudeci po ovo malo teaser-a koje su pustili, sledi jos jedno Pale Communion govance, ali dobro, da sacekamo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Sluso Ghost Reveries skoro, BRATE kolko smara album, samo prva pesma kul, Pale Communion keva.. Sluso sam i Heritage nesto, zvuci mrtvo al je kul taj ni metal ni rock fazon.. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Ghost Reveries je do jaja Vole, dok je Pale Communion druga prica takodje poprilicno dobra. Samo se nadam da ce usavrsiti prog svirku na ovom albumu da mogu da osetim tok kakav jedan prog-rock album i treba da ima... sve prethodno je koketiranje sa metal publikom u odredjenim momentima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Totalno ravno i bezivotno zvuci, a steta jer svako malo krene neka fina ideja neki detalj nesto i ne ode nikud.. Ma serem za Pale Communion slusao sam ga zadnji put kad je izasao 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Ej sta si novo od prog rocka slusao... ne hvalis se? Sta da ti kazem mene radoznalost ubija u kom ce smeru Mika da ode, sa ovim albumom i drzim mu fige da me ne razocara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Nista samo to i onaj Slice the Cake koji je super a svi ste iskulirali.. Ma samo nek pocne da se drogira i da cepa old school ne moze da razocara.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Sibni link za Slice the Cake, promaklo mi je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Evo ovako http://www.yumetal.net/forum/topic/61375-powerprog-metal-predlozi-noviteti/page__st__4040#entry2916762 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Poslusajte ovo gore obavezno, mislim da se moze proglasiti najboljim deathcore albumom ikad Zbog ovoga nisam kliknula... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Pusti pobogu, slusas prog a tako si closed-minded.. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Pa stavio si na progu nesto sto si opisao kao deathcore, a koliko ja otovrenog uma bila, kad odem na prog, odem da pokupim prog, kad odem na death ili black odem po istoimene preporuke Tako da nisam bila u raspolozenju da cujem nesto sto je tog opisa... Anyway preslusala jednu pesmu nije lose, ali u svakom slucaju nije me kupilo na prvu loptu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 sta je tom coveku sa licem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts